Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سخنرانی رییس جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل غرور ملی ما را احیا کرد، سخنان دکتر روحانی را قابل تقدیر خواند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا تابش در یادداشتی نوشت: سخنان رئیس جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد از یک طرف و رییس جمهور آمریکا از سوی دیگر، در واقع رو در رویی دو گفتمان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل این یادداشت بدین شرح است:

به نام خدا
سخنان رئیس جمهور محترم کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد از یکطرف و رئیس جمهور آمریکا از سوی دیگر؛ در واقع رو در رویی دو گفتمان بود.
لحن سخنرانی‌ها نشان داد که هر کس نماینده چه گفتمانی است. حسن کار در این بود که جهانیان در یک مکان؛ نظاره گر و شنوای دو نوع گفتمان بودند.
گفتمانی که پیش از این و ۱۹ سال قبل در پنجاه و سومین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، رئیس جمهور وقت ایران سیدمحمد خاتمی، به نمایندگی از ملتی صاحب تمدن و فرهنگ، گفت‌وگوی تمدن‌ها را مطرح کرد و امروز هم سخن از جهان عاری از خشونت می گوید.

این گفتمان، نماینده یک ملت صاحب فرهنگ است. ملتی که تمدن آفرین بوده و در بسط و گسترش تمدن اسلامی نیز سهم ارزنده‌ای داشته است.

اما در آن سو، سخنان رئیس جمهور آمریکا آقای ترامپ، گفتمانی را نمایندگی می کرد که می خواهد جهان را به سمت آشوب و خشونت و افراطی‌گری بکشاند.

این نوع طرز تفکر نان خود را در ایجاد وحشت و هراس نسبت به ایران و اسلام و نژاد می‌داند تا دنیا را به سمت نظامی گری سوق دهد و تسلیحات خویش را به فروش رساند. گفتمانی که می خواهد جهان را در موقعیت های جنگی پرخطر قرار دهد و منافع خویش را از نظامی و امنیتی کردن جهان تامین نماید. گفتمانی که از صحبت های نتانیاهو در امتداد حرف های ترامپ معلوم شد، کاملا دو روی یک سکه هستند.

هر دو از کسانی که خودشان بیشترین قربانیان افراطی گری و خشونت هستند، دشمنان فرضی درست می کنند و سعی دارند اینها را حامی افراطی گری و خشونت نشان دهند.

در این سو؛ جمهوری اسلامی، کشوری که در واقع بیشترین ضربه را در داخل از تروریسم خورده و در خارج بیشترین مبارزه را با افراطی گری و خشونت داشته است، قرار دارد و آن طرف ترامپ و نتانیاهو حامیان و عاملان تروریسم و خشونت و افراط گرایی در جهان که تلاش داشته و دارند از این گفتمان و فرهنگ؛ هراس و خطر درست کنند تا به اهداف خویش دست یابند.

با اشاعه این تفکر منطقه و دنیا را ناامن کنند و به سمت نظامی گری و فروش تسلیحات بکشانند، اما این نکته را نمی گویند که خودشان منشا نا امنی و رواج تروریسم و حامی تروریسم دولتی هستند.

این طرف جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و گفتمانی که تجلی آن امروز در صحبت های آقای رئیس جمهور در سازمان ملل متحد متبلور بود، گفتمانی که به دور از عصبانیت و واکنش های هیجانی مواضع ایران را بیان کرد.

زبانش زبان منطق بود. منطق کسی که به انقلاب اسلامی وفادار است. اعتدال را باور دارد ایران را دوست می دارد و جهان امروز را می شناسد. او از زبان مردم ایران حرفش را با زبان و آئین گفتگو و تعامل زد.

از برجام گفت که نه به شورای امنیت بلکه متعلق به کل جامعه بین الملل است. نگفت که در برجام کی برد و چه کسی باخت!. برد در برجام را برد جهانی دانست که همه را از جنگ و منازعه دور کرده است. در عین حال عکس العمل قاطع ایران را در مقابل نقض برجام یادآور شد.

با تکیه بر آرمان‌های انقلاب اسلامی از حقوق مردم فلسطین دفاع کرد. جنگ افروزی و ظلم و کشتار مردم را در یمن، سوریه، عراق، بحرین، افغانستان و میانمار محکوم نمود. رفاه و امنیت و توسعه در جهان را در گروی حل این منازعات و نابرابری ها و تبعیض ها دانست.

به برخورد دوگانه ابرقدرت ها با کشورها که تجلی آن در حمایت از رژیم غاصب صهیونیستی نهفته است و منطقه و جهان را با تجاوز به حقوق فلسطینی ها و داشتن سلاح هسته ای بدون هیچ نظارت بین المللی تهدید می کند، اشاره و اعتراض نمود.

سخنرانی رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل که ملهم از منطق سیاست ورزی، گفتمان و ادبیات فاخر ایرانی در مقابل گفتمان بدون منطق و ادب ترامپ، با تاکید بر مذاکره و ادامه برجام در عین آمادگی برای تقابل با خروج از برجام و ادامه مذاکره در همه زمینه ها با جهان بود، از آن جهت که بار دیگر غرور ملی را احیا نمود، قابل تقدیر است.

ملت شریف ایران علیرغم مواجهه با مشکلات و تنگناها، به انتخاب هوشمندانه خود در گزینش فردی حقوقدان و سیاستمدار که در مهمترین مجمع جهانی، با زبان منطق و تکیه بر فرهنگ گفتگو از منافع ملی و ارزش هایی که برای آن انقلاب کرده اند دفاع می کند، می بالد و پشت
یبان مسئولانی است که با درک مشکلات کشور و مردم و اشراف بر مسائل منطقه ای و جهانی، راهی را انتخاب می کنند که ایران از مدار توسعه و پیشرفت بازنماند و دین و آئین عزیز و محترم بماند و مردم فداکار از مواهب پیشرفت و توسعه بهره مند گردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۳۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «وعده صادق» سربلندی جهان اسلام

  این عملیات غرورآفرین که در بحبوحه جنگ غزه و همزمان با جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی علیه فلسطینیان رخ داد، با استقبال ملت‌های جهان و خصوصا مسلمانان رو‌به‌رو شده است. دراین‌خصوص به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تونس، گفت‌وگویی با دکتر خالد شوکت، وزیر و سخنگوی سابق دولت تونس انجام داده‌ایم که از نظرتان می‌گذرد.
عملیات اخیر جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم اشغالگر در واکنش به اقدام این رژیم در حمله به حریم دیپلماتیک کشورمان در دمشق را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ 
قطعا این عملیات، در بطن خود دارای نوعی ارزش راهبردی بوده و منجر به تغییر قواعد بازی در منطقه به سود جبهه مقاومت خواهد شد. یک پروژه امپریالیستی در جهان وجود دارد که مطابق آن، شاهد حمایت گروه‌های اوانجلیستی و حتی مسیحیان پروتستان از جنایات رژیم اشغالگر در نوار غزه هستیم. آنها خشن‌ترین، غیرقانونی‌ترین و تهاجمی‌ترین نسخه یهودیت (صهیونیسم) را پذیرفته و حتی خود را وابسته‌ای به این رژیم در بسیاری از موارد تلقی کرده‌اند. انسان‌های آگاه باید از خود بپرسند که پشت پرده این پروژه که امروز شاهد تبلور آن در برخی دولت‌ها (دولت‌های غربی) هستیم، چیست؟ همچنین شاهد شکل‌گیری گروه‌هایی مانند القاعده و داعش هستیم. گروه‌هایی که حتی یک تیر به سوی رژیم‌صهیونیستی و اراضی اشغالی شلیک نکرده و در مقابل، مسلمانان بیگناه را به خاک و خون کشیدند. این صحنه‌ای بسیار پیچیده است. در چنین شرایطی اقدام جمهوری اسلامی ایران، منجر به عزت ملت‌های مسلمان شد. 

رویکرد رسانه‌های غربی و دولتمردان آمریکایی و اروپایی، نسبت به عملیات وعده صادق را چگونه تحلیل و ارزیابی می‌کنید؟
به طور کلی غرب با ماهیت و موجودیت ایران اسلامی و قدرت رو به رشد آن در منطقه و جهان مشکل ذاتی دارد. زمانی که انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید، مسأله آزادی فلسطین در صدر خواسته‌های برون‌مرزی این انقلاب مورد توجه قرار گرفت. حتی شاهد بسته‌شدن سفارت رژیم اشغالگر در تهران و تحویل آن به ساف (سازمان آزادیبخش فلسطین) بودیم. اگر ایران نیز به مانند برخی کشورهای عربی، سکوت و سازش با رژیم صهیونیستی را درپیش می‌گرفت، امروز فلسطین اوضاعی به مراتب بدتر از آنچه مشاهده می‌کنیم داشت. به‌راستی اگر رژیم شاه سابق ایران پابرجا بود، امروز شاهد اقتدار ایران در برابر این حجم از تهدیدات و جنایات رژیم اشغالگر قدس بودیم؟ قطعا این‌گونه نبود. 

تقابل و منازعه دو گفتمان سازش و مقاومت را در برهه حساس کنونی از حیات منطقه و جهان اسلام چگونه ارزیابی می‌کنید؟ اکنون گفتمان مقاومت چه جایگاهی در این معادله دارد؟
جایگاه گفتمان و مسلک مقاومت را امروز در صحنه مشاهده می‌کنیم؛ جایی که دشمن صهیونیستی و حامیان آن در برابر اضلاع جبهه مقاومت و فراتر از آن، گفتماتی که بر این اساس در جهان شکل گرفته، مستاصل شده‌اند. پایتخت‌های غربی، خصوصا آنهایی که شعار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را سر می‌دهند، باید به خود بیایند. آنها نباید نماد صداهای تفرقه‌انگیز در جهان اسلام باشند. آموزه‌های دینی ما تسلیم در برابر دشمن، آن هم دشمنی مانند رژیم اشغالگر را برنمی‌تابد. بازگشت به این رویکرد اصیل که تبلور آن را در گفتمان مقاومت مشاهده می‌کنیم، تنها راهکارواقعی حل مسأله فلسطین است.دربرخی کشورهای عربی، هوا و هوس بر عقیده و گفتمان واقعی اسلام غلبه پیدا کرده است. این روند باید متوقف شود. امروز ما مقاومت پویا و موثر در برابر دشمنان را در فلسطین، لبنان، عراق و یمن نیزمشاهده می‌کنیم. این همان راه و روش صحیح در مواجهه با دشمنی است که اساسا نامشروع بوده و زبانی جز زور نمی‌فهمد. در صورتی که امت اسلامی واحد شکل گیرد، قطعا قدرت جمعی جهان اسلام جایی برای اشغالگران صهیونیست و موجودیت آن باقی نخواهد گذاشت.بدون دلیل نیست که دشمنان پروژه‌های مخفی و آشکار فرهنگی را برای دوری از گفتمان مقاومت و درمقابل، روی آوردن به سازش با دشمن صهیونیستی را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنند. اما حوادث اخیر نشان داد که گفتمان مقاومت تا چه اندازه‌ای قاطعیت و اصالت دارد. قطعا نتیجه این منازعه(چنانچه خداوند متعال در قرآن کریم وعده داده)، به سود جریان حق وبه ضررجریان باطل خواهد بود.جریان باطل امروزهمان رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستند.

دیگر خبرها

  • تیم والیبال دانش آموزان ایران به جمع چهار تیم برتر جهان راه یافت
  • ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان
  • عملیات «وعده صادق» سربلندی جهان اسلام
  • عملیات وعده صادق سربلندی جهان اسلام
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال جوانان منطقه است
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است
  • فیلم| ساخت یکی از ۴ پروژه‌‌ برتر جهان توسط مهندسان ایرانی
  • رئیس جمهور: مهندسان ایرانی در بیش از ۲۰ کشور جهان در حال اجرای پروژه‌های برق و آب هستند
  • نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/ حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر
  • نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر