Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نام خدا
سخنان رئیس جمهور محترم کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد از یکطرف و رئیس جمهور آمریکا از سوی دیگر؛ در واقع رو در رویی دو گفتمان بود.لحن سخنرانی ها نشان داد که هر کس نماینده چه گفتمانی است.حسن کار در این بود که جهانیان در یک مکان؛ نظاره گر و شنوای دو نوع گفتمان بودند.گفتمانی که پیش از این و ۱۹ سال قبل در پنجاه و سومین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، رئیس جمهور وقت ایران سید محمد خاتمی؛ به نمایندگی از ملتی صاحب تمدن و فرهنگ، گفتکوی تمدنها را مطرح کرد و امروز هم سخن از جهان عاری از خشونت می گوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این گفتمان، نماینده یک ملت صاحب فرهنگ است. ملتی که تمدن آفرین بوده و در بسط و گسترش تمدن اسلامی نیز سهم ارزنده ای داشته است.

اما در آن سو، سخنان رئیس جمهور آمریکا آقای ترامپ، گفتمانی را نمایندگی می کرد که می خواهد جهان را به سمت آشوب و خشونت و افراطی گری بکشاند.این نوع طرز تفکر نان خود را در ایجاد وحشت و هراس نسبت به ایران و اسلام و نژاد می داند تا دنیا را به سمت نظامی گری سوق دهد و تسلیحات خویش را به فروش رساند. گفتمانی که می خواهد جهان را در موقعیت های جنگی پرخطر قرار دهد و منافع خویش را از نظامی و امنیتی کردن جهان تامین نماید.گفتمانی که از صحبت های نتانیاهو در امتداد حرف های ترامپ معلوم شد، کاملا دو روی یک سکه هستند.

هر دو از کسانی که خودشان بیشترین قربانیان افراطی گری و خشونت هستند، دشمنان فرضی درست می کنند و سعی دارند اینها را حامی افراطی گری و خشونت نشان دهند.

در این سو؛ جمهوری اسلامی، کشوری که در واقع بیشترین ضربه را در داخل از تروریسم خورده و در خارج بیشترین مبارزه را با افراطی گری و خشونت داشته است، قرار دارد. و آنطرف ترامپ و نتانیاهو حامیان و عاملان تروریسم و خشونت و افراط گرایی در جهان که تلاش داشته و دارند از این گفتمان و فرهنگ؛ هراس و خطر درست کنند تا به اهداف خویش دست یابند.
با اشاعه این تفکر منطقه و دنیا را نا امن کنند و به سمت نظامی گری و فروش تسلیحات بکشانند. اما این نکته را نمی گویند که خودشان منشا نا امنی و رواج تروریسم و حامی تروریسم دولتی هستند.

اینطرف جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و گفتمانی که تجلی آن امروز در صحبت های آقای رئیس جمهور در سازمان ملل متحد متبلور بود، گفتمانی که به دور از عصبانیت و واکنش های هیجانی مواضع ایران را بیان کرد.
زبانش ؛ زبان منطق بود. منطق کسی که به انقلاب اسلامی وفادار است. اعتدال را باور دارد ایران را دوست می دارد و جهان امروز را می شناسد. او از زبان مردم ایران حرفش را با زبان و آئین گفتگو و تعامل زد.

از برجام گفت که نه به شورای امنیت بلکه متعلق به کل جامعه بین الملل است .
نگفت که در برجام کی برد و چه کسی باخت!. برد در برجام را برد جهانی دانست که همه را از جنگ و منازعه دور کرده است. در عین حال عکس العمل قاطع ایران را در مقابل نقض برجام یاد آور شد.

با تکیه بر آرمانهای انقلاب اسلامی از حقوق مردم فلسطین دفاع کرد. جنگ افروزی و ظلم و کشتار مردم را در یمن؛سوریه،عراق ،بحرین، افغانستان و میانمار را محکوم نمود. رفاه و امنیت و توسعه در جهان را در گروی حل این منازعات و نابرابری ها و تبعیض ها دانست.

به برخورد دو گانه ابرقدرت ها با کشورها که تجلی آن در حمایت از رژیم غاصب صهیونیستی نهفته است و منطقه و جهان را با تجاوز به حقوق فلسطینی ها و داشتن سلاح هسته ای بدون هیچ نظارت بین المللی تهدید می کند، اشاره و اعتراض نمود.

سخنرانی رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل که ملهم از منطق سیاست ورزی ، گفتمان و ادبیات فاخر ایرانی در مقابل گفتمان بدون منطق و ادب ترامپ، با تاکید بر مذاکره و ادامه برجام در عین آمادگی برای تقابل با خروج از برجام و ادامه مذاکره در همه زمینه ها با جهان بود، از آن جهت که بار دیگر غرور ملی را احیا نمود، قابل تقدیر است.

ملت شریف ایران علیرغم مواجهه با مشکلات و تنگناها، به انتخاب هوشمندانه خود در گزینش فردی حقوقدان و سیاستمدار که در مهمترین مجمع جهانی، با زبان منطق و تکیه بر فرهنگ گفتگو از منافع ملی و ارزشهایی که برای آن انقلاب کرده اند دفاع می کند، می بالد و پشتیبان مسئولانی است که با درک مشکلات کشور و مردم و اشراف بر مسائل منطقه ای و جهانی، راهی را انتخاب می کنند که ایران از مدار توسعه و پیشرفت بازنماند و دین و آئین عزیز و محترم بماند و مردم فداکار از مواهب پیشرفت وتوسعه بهره مند گردند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۴۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه «ای بی سی نیوز» روز چهارشنبه به نقل از مقامات آگاه گزارش داد که با توجه به اینکه امکان حبس کوتاه مدت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به دلیل اتهامات قضائی وجود دارد، سرویس مخفی این کشور چند جلسه برای برنامه ریزی اقدامات مرتبط برگزار کرده است.

منابع آگاه اعلام کردند با این حال سرویس مخفی آمریکا هنوز برنامه مشخصی در این باره ندارد.

سرویس مخفی آمریکا مسئول محافظت از روسای جمهور فعلی و سابق این کشور (و همچنین خانواده‌های آنها) است، اما حفاظت از رئیس جمهور سابق در زندان یک مورد بی سابقه خواهد بود.

نامزد احتمالی جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یکی از پرونده‌های قضایی خود به جعل سوابق تجاری مربوط به پرداختی سال ۲۰۱۶ به استورمی دنیلز، ستاره سابق فیلم‌های غیراخلاقی، متهم شده است.

کد خبر 6088028

دیگر خبرها

  • تیم والیبال دانش آموزان ایران به جمع چهار تیم برتر جهان راه یافت
  • صعود دانش‌آموزان والیبالیست ایران به جمع چهار تیم برتر جهان
  • ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • عملیات وعده صادق سربلندی جهان اسلام
  • سفر به قلب سریلانکا
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال جوانان منطقه است
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است
  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا