Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس با اشاره به آغاز ساخت مجتمع آب‌شیرین‌کن بخش ساحلی تنگستان گفت: اجرای این پروژه پاسخگوی ۲۸ هزار نفر این منطقه است که لازم این ظرفیت به ۳ برابر افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تنگستان، سیدکمال‌الدین شهریاری ظهر امروز در آغاز عملیات تاسیسات آب شیرین‌کن بخش ساحلی تنگستان با حضور سرپرست وزارت نیرو در روستای باشی تنگستان با اشاره به اینکه اجرای طرح‌های آب‌شیرین‌کن در نوار ساحلی از سیاست‌های وزارت نیرو است اظهار داشت: اجرای این پروژه‌ها در بسیاری از کشورهای حوزه خلیج فارس به عنوان تامین کننده آب آشامیدنی، کشاورزی و صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مقبولیت اجرای طرح‌های آب شیرین‌کن در نقاط مختلف خاطر نشان کرد: بخش ساحلی تنگستان در تامین آب آشامیدنی در وضعیت بحرانی قرار دارد و اکنون در حالت تنش‌آبی و بحران کم‌آبی بسر می‌برد.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر توجه به کنترل و استحصال روان‌آب‌ها ناشی از بارندگی‌ها تصریح کرد: اگر از سال‌های قبل سد سازی در دستور کار قرار گرفت امروز آب‌هایی که در هنگام بارندگی راهی دریا می‌شود استحصال و مشکل بی‌آبی حل می‌شد.

شهریاری با تاکید بر افزایش ظرفیت پروژه آب شیرین‌کن بخش ساحلی دلوار افزود: پروژه نمک‌زدایی و مجتمع آب شیرین‌کن روستایی بخش ساحلی تنگستان با ظرفیت روزانه 7500 متر مکعب ساخته می‌شود که پاسخگوی جمعیت 28 هزار نفری این منطقه است.

وی خواستار افزایش ظرفیت پروژه یاد شده تا 3 برابر شد و گفت: برای بهره‌مندی دیگر نقاط این بخش باید از هم اکنون پیش بینی‌های مورد نظر انجام شود تا ظرفیت پروژه آب شیرین‌کن نوار ساحلی تنگستان به 3 برابر افزایش یابد.

انتهای پیام/

R41363/P41362/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۴۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • لایروبی حوضچه‌های ذخیره آب بخش شعیبیه شوشتر
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد