Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور امنیت ملی کاخ سفید معتقد است که آمریکا برای جلوگیری از آنچه که آن را «جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران» خواند، باید راهبردی کاملا جدید در قبال ایران تعیین کند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مک مستر در راستای اظهارات خصمانه مقامات آمریکا علیه ایران اظهار کرد: با توجه به اینکه «تهران از خط عبور کرده است»، هنگامی که دونالد ترامپ رویکرد جدید آمریکا در قبال ایران را اعلام کند، راهبرد کلی به شکلی «اساسی» تغییر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژنرال هربرت ریموند مک مستر روز پنجشنبه در مصاحبه‌ای ابراز عقیده کرد: آمریکا باید راهبردی کاملا جدید را در قبال ایران تعیین کند تا مانع از جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران شود.

وی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی ان بی سی گفت: رویکرد ما در قبال ایران باید به طور اساسی تغییر کند.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا نیز روز چهارشنبه گفت که در خصوص اینکه آیا آمریکا از برنامه جامع اقدام مشترک یا همان توافق هسته‌ای خارج خواهد شد، تصمیم خود را گرفته است. با این حال وی نگفت چه تصمیمی در این‌باره اتخاذ کرده است.

مک مستر در ادامه تصریح کرد: هنگامی که بیانیه‌ای درباره ایران اعلام شود، «راهبردی اساسی و فراگیر با هدف رسیدگی به رفتار بی‌ثبات‌کننده ایران» تعیین خواهد شد.

وی اضافه کرد: اقدام دولت مطابق با اولویت اصلی آن برای حفاظت از منافع حیاتی آمریکا خواهد بود.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید تاکید کرد: دولت ایران از خط عبور کرده است.

وی گفت: بدترین اتفاقی که ممکن است رخ دهد این است که تهران با استفاده از این توافق به عنوان یک پوشش برای پنهان‌سازی، توانایی هسته‌ای خود را توسعه دهد.

ترامپ بارها با انتقاد از توافق هسته‌ای، از آن به عنوان بدترین توافق تاریخ یاد کرده است. وی پس از رسیدن به ریاست جمهوری آمریکا تهدید کرد که به طور یکجانبه از این توافق خارج خواهد شد و دولت وی کار بررسی اینکه آیا لغو تحریم‌ها علیه ایران به نفع امنیت ملی آمریکاست یا خیر را آغاز کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • چین: فیلیپین اراده پکن برای حفاظت از حاکمیت خود را به جالش نکشد
  • تغییر در لحن رسانه‌های رژیم اسرائیل درباره حمله به رفح
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • چین در «ایندو-پاسفیک» راهبرد «قورباغه آب‌پز» را دنبال می‌کند
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است