Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيروت-ايرنا-«آنتونيو گوترش» دبيرکل سازمان ملل متحد در ديدار با «ميشل عون» رئيس جمهوري لبنان از پيشنهاد او براي معرفي اين کشور به عنوان مرکز گفت و گوي اديان و تمدن ها استقبال کرد و گفت: سازمان ملل از چنين خواسته اي حمايت مي کند.

به گزارش ايرنا، پيشنهاد تشکيل مرکز وابسته به سازمان ملل براي گفت و گوي تمدن ها و اديان روز پنجشنبه از سوي ميشل عون در مجمع عمومي سازمان ملل مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کشور لبنان به تنوع مذهبي و فرهنگي و اجتماعي و سياسي معروف است و پيروان اديان و گروه هاي اجتماعي و سياسي مختلف در کنار هم آزادانه زندگي مي کنند.
خبرگزاري ملي لبنان گزارش داد، رئيس جمهوري لبنان در ديدار با گوترش که پس از نطق در مجمع عمومي انجام شد، به طور رسمي اين درخواست را مطرح کرد و گفت که هدف از تاسيس اين مرکز، گسترش فرهنگ صلح است و طبيعي است که اين مرکز در لبنان داير شود.
گوترش نيز با حمايت از اين پيشنهاد گفت که بايد در اين زمينه بين لبنان و سازمان ملل هماهنگي ايجاد شود و مذاکرات عميقي در اين ارتباط شکل بگيرد.
**ضرورت همکاري در زمينه آوارگان
گوترش در ديدار با عون همچنين بر ضرورت همکاري بين لبنان و سازمان هاي بين المللي بويژه در زمينه موضوع آوارگان تاکيد کرد.
حدود دو ميليون آواره سوري و فلسطيني در لبنان حضور دارند که نيمي از جمعيت اين کشور را تشکيل مي دهند.
عون در نطق خود در مجمع عمومي سازمان ملل با اشاره به امن شدن بسياري از مناطق در سوريه خواستار بازگشت آوارگان سوري به کشورشان شد.
**اجراي قطعنامه 1701
دبيرکل سازمان ملل در ديدار با رئيس جمهوري لبنان به اشاره به نقش نيروهاي سازمان ملل (يونيفل) در جنوب لبنان و دلايلي که منجر به تصويب تمديد حضور اين نيروها تا آگوست سال آينده ميلادي شد گفت: همکاري موجود بين اين نيروها و ارتش لبنان يکي از دستاوردهاي ضروري براي بسط حاکميت لبنان بر همه خاک اين کشور است.
گوترش ابراز اميدواري کرد که همکاري بين لبنان و نيروهاي يونيفل براي حفظ امنيت و اجراي قطعنامه 1701 شوراي امنيت سازمان ملل افزايش يابد.
قطعنامه 1701 شوراي امنيت پس از جنگ سال 2006 بين لبنان و رژيم صهيونيستي به تصويب رسيد که هدف از آن جلوگيري از بروز تنش دوباره بين دو طرف اعلام شد.
**دستاوردهاي لبنان در زمينه مبارزه با تروريسم
از سوي ديگر، ميشل عون نيز در اين ديدار ضمن تشکر از سازمان ملل براي حمايت هاي مختلف از لبنان گفت: لبنان در حال افزايش تعداد نيروهاي ارتش در جنوب در کنار نيروهاي يونيفل است که اين اقدام با هماهنگي با فرماندهي اين نيروها انجام مي شود.
عون با بيان اينکه لبنان به دنبال صلح و حمايت از استقلال و تماميت ارضي خود است تاکيد کرد که هرگونه تجاوز به خاک لبنان ناقض قطعنامه 1701 است. اشاره رئيس جمهوري لبنان به تجاوزهاي مکرر رژيم صهيونيستي به حريم لبنان است.
وي در ادامه به تشريح دستاوردهاي لبنان در مبارزه با گروه هاي تروريستي بويژه داعش و جبهه النصره در مناطق شرقي اين کشور پرداخت.
ديدار عون با گوترش آخرين برنامه حضور وي در نيويورک بود. وي سپس به بيروت بازگشت.
اين نخستين بار در طول سه سال گذشته و پس از بر طرف شدن خلا رياست جمهوري در لبنان است که رئيس جمهوري اين کشور در نشست مجمع عمومي سازمان ملل شرکت کرد.
خاورم**2054
انتشاردهنده: محمد خواجوئي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • حمله پهپادی حزب الله به یک پایگاه توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • معرفی چهار هزار معلم برای طرح معلم ماندگار
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • حزب الله: مرکز تجمع دشمن صهیونیست را در حرش نطوعه هدف قرار دادیم
  • جامائیکا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
  • تجمع حمایت از مردم غزه در برابر دفتر آنروا در لبنان