Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش فارس، به نقل شادا، محمد خزاعی، معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران که در راس هیاتی برای مذاکره و نهایی کردن قراردادهای اعتباری با اتریش و دانمارک به وین سفر کرده است، با مقامات مختلف اقتصادی آن کشور، شامل وزیر دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس کنترل بانک اتریش (OKB)دیدار و ملاقات کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدارها که از سوی سفارت کشورمان در اتریش هماهنگ شده بود، عراقچی معاونت ارزی بانک مرکزی و سفیر کشورمان نیز حضور داشته و درباره راهکارهای گسترش روابط مالی، بانکی و سرمایه گذاری بین دو کشور گفت‌وگو و مذاکره شد.

وزیر دارایی اتریش ضمن استقبال از حضور معاون وزیر امور اقتصادی دارایی کشورمان در اتریش و امضای قرارداد مالی یک میلیارد یورویی با اوبر بانک، از اینکه اولین قرارداد با این سطح در اروپا، با اتریش نهایی و امضا می شود اظهار خوشوقتی کرد و آن را عاملی برای توسعه روابط فنی و اقتصادی و بانکی بین دو کشور دانست.

رئیس کل بانک مرکزی اتریش هم در ملاقات با محمد خزاعی، ضمن روبه پیشرفت دانستن روابط بانکی بین دو کشور آمادگی خود را برای ارتقا همکاری‌ با بانک مرکزی کشورمان اعلام کرد. در این ملاقات عراقچی نیز ضمن اشاره به ملاقات‌های خود با برخی بانک‌های مهم اتریشی و افتتاح حساب نزد آنها، آمادگی بانک مرکزی برای اقدامات بیشتر را اعلام نمود.

معاون وزیر اقتصاد کشورمان، در ملاقات با رئیس کنترل بانک اتریش و معاون وی، ضمن قدردانی از همکاری بسیار خوب آن بانک در ارائه پوشش‌های تضمینی به بانکهای اتریش برای کار با ایران، بر ضرورت توسعه این همکاری‌ها تاکید کرد و یاد آور شد که پس از لغو تحریمها،OKB اولین موسسه ای بود که ایران نسبت به تسویه معوقات بانک‌های ایرانی ناشی از عدم امکان نقل و انتقالات مالی به آن بانک اقدام و همکاریها و مذاکرات خود را از سر گرفت.

خزاعی همچنین با تشریح توافقات مالی اخیر و گسترش همکاریهای سیستم بانکی کشورمان با بانکها و اگزیم بانکهای دنیا، تبلیغات و تهدیدات سخیف مقامات آمریکا و هم پیمانانشان را در روند رو به گسترش همکاری‌های اقتصادی و سیاسی کشورمان با نقاط مختلف جهان، بی اثر دانسته و با اشاره به توافقات اخیر با کشورهای بزرگ آسیایی و اروپایی، آنرا نشانه عزم جدی ایران بر گسترش تعاملات بین المللی دانست.

در این دیدار نیز عراقچی، با توضیح سطح همکاری‌های بین بانکی دو کشور، نوع روابط را رو به جلو و خواستار همکاری‌های بیشتر بین دو کشور در این زمینه شد.

براین اساس علاوه بر امضای قرارداد یک میلیارد یورویی با اوبر بانک اتریش، همچنین طی این سفر با تلاش و همکاری خوب بانک مرکزی و سازمان سرمایه گذاری که منجر به نهایی شدن مذاکرات متون قرارداد مالی با دنسکه بانک دانمارک شده، قراردادی به مبلغ اولیه 500 میلیون یورو با عاملیت 10 بانک ایرانی امضا شد.

انتهای پیام/م


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۰۱۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد

سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

کد خبر 6089250 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان