Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرده است، در گفت‌و گو با روزنامه نیویورک تایمز، هرگونه مذاکره جدید با آمریکا درباره‌ افزایش مدت زمان یا شروط توافق هسته‌ای را رد و تاکید کرد: ایران در صورتی درباره تغییر این توافق صحبت خواهد کرد که تغییرات درباره تمام موضوعات برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ظریف: اگر آمریکا خواهان امتیاز جدید است ایران هم امتیاز می‌خواهد

ظریف تصریح کرد: آیا شما (آمریکایی‌ها) حاضرید 10 تن اورانیوم غنی شده ایران را بازگردانید.

وی در بخش دیگری از گفت‌وگو که با جمعی از روزنامه‌نگاران و سردبیران نیویورک تایمز انجام شده است، سخنرانی روز سه‌شنبه دونالد ترامپ رییسجمهوری آمریکا در مجمع عمومی ملل که توافق هسته‌ای را توافقی یک‌سویه و مایه شرمساری آمریکا خوانده بود را عجیب و قریب توصیف کرد.

رییس دستگاه دیپلماسی کشور هم‌چنین گفت: آنچه دولت آمریکا به معنای واقعی خواهان آن بود، این بود که امتیازاتی از ایران را داشته باشد و به طور هم‌زمان تلاش کند امتیازات بیش‌تری به دست آورد، اما واشنگتن یا دیگر طرف‌های توافق امتیازی ندهند. این موضع کاملا خلاف ماهیت هر توافقی است که از مذاکره حاصل می‌شود.

وی افزود: به طور قطع هیچ توافقی کامل نیست، چراکه یک توافق در نتیجه بده بستان به دست می‌آید. در غیر این صورت شما به توافقی دست نخواهید یافت.

ظریف در ادامه درباره موضع دولت آمریکا در قبال توافق هسته‌ای که گفته خواستار متممی برای این توافق است آن را رد و اظهار کرد: چرا ما باید درباره‌ یک متمم گفت‌وگو کنیم. اگر شما
خواهان یک متمم هستید پس این متمم باید در خصوص تمام موضوعات توافق باشد.

وزیر امور خارجه ایران علاوه‌ بر این درباره ادعای دولت آمریکا مبنی بر این‌که تهران روح توافق هسته‌ای را نقض کرده است، گفت که تمامی این شکایات خارج از چارچوب توافق است. موضعی که مورد تائید تمام طرف‌های توافق هسته‌ای غیر از آمریکا است.

وی در ادامه گفت: اگر آمریکا از توافق هسته‌ای خارج شود، دیگر چه کسی به حرف شما (آمریکا) گوش خواهد داد؟ آمریکا با چنین تهدیدی (خروج از برجام) در حال ارسال پیام اشتباه است.

ظریف با اشاره به نشست روز چهارشنبه وزیران امور خارجه ایران و گروه 1+5 در نیویورک گفت: از اینکه تمام حاضران به جز یک نفر (آمریکا) گفتند که توافق هسته‌ای خوب است، امیدوار شده است.

به نوشته نیویورک تایمز، واضح است که اشاره وزیر امور خارجه ایران به رکس تیلرسون، همتای آمریکایی‌اش بوده است.
منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۰۵۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • ظریف: خیلی‌ها فکر می‌کنند آمریکا ابر قدرت است اما امروز چیزی به نام قدرت هژمون نداریم / اسرائیل هیچ وقت پای کسی نخواهد ایستاد + فیلم
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • بلینکن در دیدار با هرتزوگ: آمریکا اکنون خواهان آتش‌بس است
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • برگزاری تجمع در خاش برای حمایت از دانشگاهیان آمریکا و اروپا
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • پایتخت مقاومت همگام با آزادی‌خواهان جهان علیه جنایات صهیونیست‌ها