Web Analytics Made Easy - Statcounter

باید بررسی شود چه کسانی در وزارت صنعت و معدن به دنبال واردات هستند و چه مافیایی قرار است این واردات را انجام دهد و اگر قرار است آهن های وارداتی عرضه شوند کجا و با چه وقفه ای عرضه خواهند شد؟ بشارتی با اشاره به کیفیت بالای آهن های تولیدی در ایران خاطرنشان کرد: شمش های تولیدی ذوب آهن اصفهان طبق آزمایش های متعدد بالاترین کیفیت جهانی را داشته و هیچ کشوری نمی تواند ادعا کند که کیفیت ورق های آن از کیفیت ورق های تولیدی ذوب آهن اصفهان بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین- حبیب‌الله بشارتی، رئیس اتحادیه آهن سازان استان تهران در گفت و گو با قدس آنلاین در خصوص افزایش حدود ۵۰ درصدی قیمت میلگرد و انواع محصولات فولادی گفت: در وهله اول ما به عنوان تولیدکنندگان این محصولات از این موضوع متضرر می شویم. چرا که این افزایش قیمت ها سود را برای واسطه ها و دلال ها افزایش می دهد. وی ادامه داد: در واقع ما به عنوان تولید کننده با نوسانات قیمت زیان ده می شویم به طوریکه با افزایش قیمت محصولات اولیه در کنار افزایش قیمت محصول نهایی، تولید کننده باید کالا را با قیمت مشخص تحویل دهد. ضمن اینکه دریافت رقم قرارداد نیز همیشه با تاخیر انجام می شود.

بشارتی خاطرنشان کرد: برای مثال در اوایل ماه جاری ظرف دو روز قیمت آهن به ازای هر کیلو ۳۰۰ تومان افزایش یافت و این به سود افرادی شد که آهن ذخیره در انبار داشتند. در هرصورت افزایش قیمت به ضرر تولید کننده است.

وی افزود: موضوع دیگر افزایش قیمت ورق های گالوانیزه است که قیمت آن به صورت وحشتناکی بالا رفته است که نتیجه این افزاش قیمت را هم مصرف کننده نهایی و هم تولید کننده اولیه آن می دهد. بشارتی در خصوص طرح پیشنهادی کاهش تعرفه واردات شمش آهن اظهار داشت: ما قطعا با هر نوع اجازه واردات مخالفیم. زیرا حتی هرگونه کسری در داخل وجود داشته باشد می توان با مدیریت صحیح آن را جبران کرد. زیرا همین الان که دولت در صدد واردات آهن است، بسیاری از واحد های تولیدی داخل با کمتر از ۵۰ درصد از توان تولیدی در حال فعالیت هستند و این امر نشان از وجود مشکلاتی در این حوزه دارد.

رئیس اتحادیه آهن سازان بیان داشت: باید بررسی شود چه کسانی در وزارت صنعت و معدن به دنبال واردات هستند و چه مافیایی قرار است این واردات را انجام دهد و اگر قرار است آهن های وارداتی عرضه شوند کجا و با چه وقفه ای عرضه خواهند شد؟ بشارتی با اشاره به کیفیت بالای آهن های تولیدی در ایران خاطرنشان کرد: شمش های تولیدی ذوب آهن اصفهان طبق آزمایش های متعدد بالاترین کیفیت جهانی را داشته و هیچ کشوری نمی تواند ادعا کند که کیفیت ورق های آن از کیفیت ورق های تولیدی ذوب آهن اصفهان بالاتر است. بنابراین اگر تمام کارگاه ها، کارخانه های تولید آهن با مدیریت صحیح به بالاترین ظرفیت خود برسند نه تنها به واردات محصولات بی کیفیت چینی نیاز نداریم بلکه می توانیم میزان صادرات مان را نیز تا حد قابل توجهی افزایش دهیم.

وی در ادامه به اثرات این افزایش قیمت پرداخته و به قدس آنلاین گفت: همین کارخانجات خودروسازی ورق آهن را از کارخانه ذوب آهن خریداری می کنند. وقتی قیمت ورق افزایش می یابد، قیمت نهایی محصولات آن ها نیز افزایش می یابد و این کارخانه ها که طبق قرارداد باید مقدار مشخصی خودرو تولید کنند دچار زیان می شوند.

این فعال صنفی با اشاره به سیاست تنظیم بازار که توسط وزارت صنعت و معدن معرفی شده و طبق آن برای مثال قیمت ورق ۱.۵ میلی متری گالوانیزه از ۲۸۰۰ تومان پارسال به حدود ۴۰۰۰ تومان در ماه جاری رسیده است خاطرنشان کرد: این افزایش بیش از ۵۰ درصدی ظرف یک سال رقم بالایی است که ضرر مربوط به مصرف کننده و سود آن از آنِ دلال ها است. چرا که واسطه ها، آهن های خریداری شده را در انبار ها نگه داشته و آن را به صورت قطره ای به بازار عرضه می کند تا قیمت بازار در دست خودشان بماند.

وی با انتقاد از وضعیت و نحوه اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده خاطرنشان کرد: قرار بود این مالیات یک بار و از مصرف کننده نهایی دریافت شود اما در حال حاضر این مالیات حدود ۴ بار اخذ می شود به نحوی که همه باید این مالیات را پرداخت کنند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند

مهدی ایلانلو گفت: با توجه به پیشرفت‌های صنعتی قم طی سال‌های اخیر، ظرفیت‌های شغلی بسیار خوبی در بخش‌های تولیدی استان به وجود آمده است و اکنون تقریبا تمام واحد‌ها به نیروی کار در بخش‌های مختلف نیاز دارند.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی قم افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی قم با همکاری بهره‌برداران واحدها، تلاش می‌کند تا زیرساخت‌های مورد نیاز فعالیت‌های تولیدی در شهرک‌های صنعتی قم به نحو مناسبی فراهم باشد و در این خصوص طی سال‌های اخیر اعتبارات خوبی به این حوزه اختصاص یافته‌است.

او  ادامه داد: ما برای تحقق راهبرد پیشرفت‌های صنعتی استان و رسیدن به اهداف مورد نظر خود در حوزه تولید، نیازمند به‌کارگیری همه ظرفیت‌های موجود و ارتقاء بهره‌وری در کنار توجه به فناوری‌های روز و استفاده از هوش مصنوعی هستیم.

گفتنی است شهرک‌های صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازار‌های بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب و کار‌های تولیدی مواجه شده‌است.

میزان تعهد ایجاد اشتغال بخش صنعت، معدن و تجارت استان قم در سال ۱۴۰۲، اشتغالزایی برای پنج هزار نفر بود که در جریان آخرین پایش صورت گرفته، مشخص شد بیش از این تعداد یعنی پنج‌هزار و ۱۷۱ مورد اشتغال در بخش‌های یاد شده ایجاد شده‌است.

بخش صنعت در استان قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحد‌های تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی می‌باشد که نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازم خانگی استان قابل مشاهده‌است.

مسئولان قم تاکید دارند از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم با تلاش‌های انجام‌شده افزون بر ۴۰ هزار شغل در این استان ایجاد شد؛ در همین رابطه یکی از رویکرد‌های مهم مدیریت استان در این بخش، ضمن تثبیت و افزایش فرصت‌های شغلی، کاهش نرخ بیکاری به زیر هشت درصد است.

بخش صنعت از جمله حوزه‌های پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحد‌های تولیدی مطرح است که به‌همین منظور اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی استان موضوع مهم تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحد‌های تولیدی فعال استان را با جدیت دنبال می‌کند.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود