Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- دبیر کل شورای عالی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس سند تحول بنیادین عنصر اصلی یادگیری دانش آموز و معلم در خدمت دانش آموزان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، سید مهدی نوید ادهم در آیین نمادین نواختن زنگ مهر و آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در مدارس فارس ، در دبیرستان دخترانه شهیدان پژمان ناحیه ۲ شیراز گفت: آغاز سال تحصیلی جدید مقارن با ماه محرم و هفته دفاع مقدس گردیده و امید است بتوانیم شعار عاشورا را که پیام استقلال، آزادی ، عدالت، انسانیت و محبت است را به دانش آموزان منتقل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کل شورای عالی وزارت آموزش و پرورش گفت: استان فارس بر اساس تلاش معلمین سخت کوش و حسن تدبیر همکاران فرهنگی، از جمله استان های موفق در عرصه آموزش و پرورش ، چنانچه طی سال های اخیر نیز سیر تکاملی خود را طی کرده و من به نمایندگی از وزیر آموزش و پرورش از این تلاش ها قدردانی میکنم.

نوید ادهم اصلی ترین کار آموزش و پرورش در سال های اخیر را تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت عنوان کرد و گفت:امسال ۱۳ و نیم میلیون دانش آموز در ۱۰۶ هزار مدرسه مشغول به تحصیل هستند که بیش از ۹۶۰ هزار معلم پذیرای این دانش آموزان در مدراس هستند.

وی گفت: خروجی آموزش و پرورش با گستردگی زیاد و با وجود تلاش های فراوان ، با نیازهای جامعه فاصله داشته و بر همین اساس و برای کارآمد کردن و بروز سازی آن طرح تحول بنیادین به تایید مسئولین ارشد نظام تحت عنوان سند تحول بنیادین تصویب شد.

دبیر کل شورای عالی وزارت آموزش و پرورش گفت: امیدم با همکاری همه نهاد ها و بویژه معلیمن عزیز بتوانیم این تحول جدی و سرنوشت ساز را برای آینده کشور رقم بزنیم تا آموزش و پرورش را از یک نظام آموزشی ، به یک نهاد فرهنگی – تربیتی تبدیل کنیم تا زمینه تربیت پذیری دانش آموزان فراهم شود.

نوید ادهم با تاکید بر نقش ویژه دانش آموزان در تحقق این کار مهم گفت: بر هیمن اساس بنا بر این است تا با تحولی سازنده در رویکرد آموزش و پرورش ، نقش آموزشی معلمان در مدارس به نقش تربیتی تبدیل و بر این مهم تاکید شود.

وی گفت: عنصر اصلی در این تحول دانش آموزان هستند که با تلاش مضاعف این آنها می توانیم فرایند تربیت پذیری را در کلاس درس تسهیل کنیم.

دبیر کل شورای عالی وزارت آموزش و پرورش گفت: معلمین باید شوق یادگیری را ایجاد نمایند و این خود دانش آموزان هستند که باید صحنه گردان میدان یادگیری بوده و حضوری اثر بخش در کلاس درس داشته باشند .

نوید ادهم گفت: در این تحول می خواهیم چرخه یاد دادن را به یاد گرفتن و تربیت کردن را به تربیت شدن در همه ساحت های آن تبدیل کنیم و این مهم باید به مطالبه دانش آموزان و والدین تبدیل شود.

وی همچنین با اشاره به تقارن شروع سال تحصیلی و دهه اول محرم گفت: یکی از مواردی که در سند تحول بنیادین مورد تاکید می باشد ، خوب دیدن است که دانش آموزان باید فرا بگیرند به همه پدیده ها اطراف خود زیبا نگاه کنند و از غم زدگی پرهیز کنند، چنانچه حضرت زینب (س) در اوج حوادث عاشورا، به رویداد های غم انگیز اطراف خود به عنوان زیبایی یاد کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۵۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل