Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-05@19:55:30 GMT

دو روحانی و یک زن در جمع معاونان وزیر ارشاد

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۱۵۶۴۲

صراط: بعد از آمدن عباس صالحی به‌عنوان وزیر ارشاد تا امروز گمانه‌زنی‌های زیادی درباره تغییرات احتمالی در این وزارتخانه صورت گرفته است. اما هنوز وزیر ارشاد هیچ تغییری (حداقل به‌صورت رسمی) در ترکیب قبلی معاونانش نداده است. با این احوال به‌نظر می‌رسد در آینده‌ای نزدیک تغییرات زیادی دست‌کم در دو معاونت وزارت ارشاد به‌وجود خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان البته یکی از مدیران متنفذ فرهنگی در دوره قبل نفوذ زیادی در مورد تغییرات این وزارتخانه خواهد داشت. مدیری که شاید از معتمدترین مدیران فرهنگی روحانی در حوزه فرهنگ به‌شمار می‌آید. از جمله تغییرات احتمالی معاونت‌های ارشاد، جابجایی و تغییر در معاونت فرهنگی ، مطبوعاتی، حقوقی و همین‌طور سازمان سینمایی است.

به گزارش فارس در روزهای اخیر صحبت‌هایی مبنی بر تغییراتی در معاونت قرآنی وزارت ارشاد صورت گرفت و حتی از حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی خسروی که مدیرکل دفتر آموزش و توسعه مشارکت‌ها معاونت قرآن و عترت را بر عهده دارد به عنوان معاون جدید قرآنی نام برده شد اما شنیده‌ها حاکی از این است که حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا حشمتی، در سمت خود ابقا می‌شود. ظاهرا سید عباس صالحی قول‌هایی مبنی بر استفاده از یک روحانی و همچنین یک مدیر زن در جمع معاونان خود داده است.

این روزها اگرچه سرپرست معاونت فرهنگی و تیم قبلی این معاونت با وجود همه مشکلات و ضعفها، برای ماندن تلاش می‌کنند اما به احتمال فراوان معاونت فرهنگی شاهد تغییر خواهد بود. در این بخش سه گزینه برای هدایت معاونت فرهنگی وزارت ارشاد معرفی شده‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین سید علی عماد رییس کنونی کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس، محمدرضا زائری مدیرکنونی مجموعه فرهنگی سرچشمه و حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی خسروی مدیرکنونی دفتر آموزش و توسعه مشارکت‌ها معاونت قرآن و عترت ، محسن چینی فروشان مدیر نشر فرهنگ اسلامی، حجت‌الاسلام علی ملانوری که پیش از این مدیرکل چند منطقه ارشاد بوده است از گزینه‌‌ های مطرح شده برای سمت معاونت فرهنگی وزارت ارشاد هستند .

بنابر شنیده‌ها معاونت مطبوعاتی نیز شاهد تغییرانی خواهد بود؛ حسین انتظامی احتمالا با وزارت ارشاد خداحافظی می‌کند و با توجه به ارتباط نزدیکش با بدنه دولت در نهاد ریاست جمهوری سمتی خواهد گرفت. گیتا علی آبادی مدیرکل مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها نیز جانشین حسین انتظامی در معاون مطبوعاتی خواهد شد.

در مورد معاونت هنری نیز به نظر می‌رسد وزیر علی‌رغم انتقادات ، علی مرادخانی را در سمتش برای چهار سال دیگر ابقا کند تا این مدیر همزمان مدیر دو مجموعه فرهنگی (معاونت امور هنری ارشاد و موزه موسیقی ایران) باقی بماند. محمد مهدی حیدریان نیز با وجودی‌که تلاش‌های فراوانی برای ابقا کرد جای خود را به یکی از چهره‌های نزدیک به مدیریت قبلی سازمان سینمایی خواهد داد. از سوی دیگر شنیده می‌شود حجت‌الله ایوبی نیز با توجه به حضورش به عنوان رییس ستاد هنرمندان روحانی در انتخابات، احتمالا به عنوان مشاور فرهنگی رییس جمهور انتخاب شود. حسام الدین آشنا و سیدرضا صالحی امیری مشاوران فرهنگی روحانی در دولت یازدهم بودند.

همزمان با تغییرات در وزارت ارشاد اتفاقاتی نیز در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در جریان است و برخی جابه‌جایی ها از وزارت ارشاد به این سازمان و برعکس اتفاق خواهد افتاد.

با توجه به تغییرات در مدیریت سازمان فرهنگی هنری شهرداری، احتمالا مدیران زیادی که نگاه نزدیک به مدیریت پیشین این مجموعه دارند به صداو سیما یا ادارات و نهادهای فرهنگی دیگر خواهند رفت.

از سوی دیگر باتوجه به اینکه اغلب مدیران فرهنگی اعتدالی در پست‌های مهم حضور دارند، برای حضور در بخش‌های فرهنگی شهرداری،نگاه‌ها به سمت مشارکتی‌‌ها خواهد چرخید . این افراد چند سالی است، بیشتر وارد فضای خصوصی و اقتصادی شده‌اند و طبیعتا موفق‌هایشان در بخش خصوصی، وارد بخش فرهنگی شهرداری نخواهند شد. از این میان مشارکتی‌هایی که در بخش خصوصی شکست خورده‌اند نامزد حضور در بخش‌های فرهنگی شهرداری خواهند بود. البته باید دید مدیران فعلی شهرداری و شورای شهر آیا به این دسته میدان خواهند داد یا نه؟

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر محمد مهدی اسماعیلی در پیام ویدئویی خود به مراسم بزرگداشت ادیب دزفول گفت: خیلی مشتاق بودم در مراسم نکوداشت و تقدیر از شاعر عزیز و گرانقدرمان آقای دکتر محمدرضا سنگری در شهر مقاومت در دزفول عزیز حاضر شوم.

وی افزود: دزفول یکی از مهم‌ترین حوزه‌های دفاعی و افتخار آفرینیِ ما در دفاع مقدس بوده است؛ در دفاع مقدس شاید کنار خرمشهر عزیز بیشترین بازخورد، خاطره، قصه و بعضی وقت‌ها غصه در شهر عزیز دزفول به وجود آمده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: به هر حال اتفاق مهم دیگر این است که این خطه در کنار دفاع‌مقدس و حضور نورانی در ایام دفاع مقدس اساساً خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیقی را در پیشینه خود دارد.

دکتر اسماعیلی بیان کرد:دزفول در شمال خوزستان از هزاره‌های قبل از ورود اسلام عزیز تا امروز مهد تربیت فضلا، حکما، ادبا، فقها و سیاستمداران بزرگ و نجیب و شعرا و اهل قلم بسیاری بوده است.

وی گفت: کتاب افتخارات دزفول کتاب بسیار قطوری است و برای همچون منی و آن هم در چنین زمان کوتاهی شاید فرصت نباشد حتی قطره‌ای از این یم را بازگو کنم.

ولی به هر حال نمی‌شود به دزفول و سابقه پرافتخارش توجه کرد و یادی از اولین دانشگاه رسمی در تمام نقاط دنیا و قدیمی‌ترین دانشگاه، دانشگاه جندی شاپور نکرد.

وزیر فزهنگ و ارشاد اسلامی افزود: از دزفول عزیز یاد کرد و از بزرگانی، چون شیخ مرتضی انصاری خاتم الفق‌ها و المجتهدین نام نبرد، از دزفول عزیز نام ببریم و از بزرگان تاریخ‌سازش در ایام پیش از پیروزی انقلاب در ایام مبارزه و دفاع مقدس نام نبرد؛ تا به امروز دزفول و دزفولیان در پیشانی افتخارات این مرز و بوم درخشیده اند.

 

دکتر اسماعیلی افزود: از آقای دکتر محمدرضا سنگری به عنوان یکی از مهم‌ترین ادبای معاصر قدردانی و از نقش آفرینیشان در مبارزات قبل از انقلاب و در ایام دفاع‌مقدس نیز تقدیر می‌کنم.

 

وی ادامه داد: بسیاری از سرایندگان اشعار حماسی از اندیشه‌های ایشان وام گرفته‌اند و بسیاری از خوانندگان و هنرمندان نام نیک ایشان را در کنار آثارشان با افتخار ثبت کرده‌اند، امروز هم این شخصیت بزرگ برای کشور و مملکت ما نعمت است. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان این پیام خود اظهار کرد: خوشحال هستم که مردم عزیز دزفول و مسئولان شهرستانی و استانی این همت را گمارده اند که از این شخصیت تابناک و این چهره ادبی که در عین حال معلمی دلسوز و محققی پژوهشگر و پرتلاش است تجلیل کنند.از راهی دور، از طریق فضای مجازی خدمت تک تک شما بزرگواران، آقای دکتر سنگری و همه شرکت کنندگان عزیز عرض سلام و ادب و احترام دارم، انشاالله به زودی توفیق داشته باشم و در دزفول عزیز حاضر شوم و خدمت عزیزانمان در آنجا از نزدیک عرض سلام و ارادت داشته باشم، در پناه خداوند متعال باشید.

دیگر خبرها

  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق