Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، کامبیز مشتاق گوهری گفت: با جهانی شدن روستای کلپورگان، توجه صنعتگران و گردشگران داخلی و خارجی و نیز مسوولان به این روستا جلب شده و این مسئله موجب پیشرفت بیشتر روستا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بیان کرد: سفال کلپورگان قدمت هفت‌هزار ساله دارد. کلپورگان در سیستان و بلوچستان، اولین روستایی است که در فهرست شورای جهانی صنایع دستی ثبت جهانی شد.
وی با بیان اینکه برنامه‌هایی برای توسعه روستای کلپورگان در دستور کار است، افزود: ارتقای کارگاه سفال کلپورگان به یک مجتمع پژوهشی سفال و سرامیک، ایجاد مراکز فروش سفال در روستای کلپورگان، ایجاد مراکز و کمپینگ‌های اقامتی برای گردشگرانی که قصد دیدن این روستا را دارند، جزو برنامه‌های کوتاه‌مدت است.
مشتاق گوهری اظهار کرد: به‌زودی تور ملی سفالگران ایران را در استان و منطقه کلپورگان و همچنین یک نمایشگاه تخصصی و سمپوزیوم سفال را در چابهار برگزار می‌کنیم.
وی افزود: جشن ویژه جهانی شدن روستای کلپورگان نیز با حضور رییس سازمان و استاندار سیستان و بلوچستان در روستای کلپورگان یا شهرستان سراوان برگزار خواهد شد.
گوهری با اشاره به بسته‌بندی سفال کلپورگان، گفت: یکی از اقدامات مهمی که قرار است، انجام شود، بسته‌بندی و طراحی محصول سفال کلپورگان است که هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی، سبب ارتقای این محصول می‌شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان به هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی در استان اشاره و اظهار کرد: با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی استان در بحث اقامت، ارتباطات، زیرساخت‌های اینترنتی و غیره باید در سطحی باشیم که این روستا به یک برند جهانی تبدیل شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۵۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از اجرای طرح اضطراری برای حل مشکل بی‌آبی ۲۸ روستای سیلزده مجتمع بندینی زرآباد خبر داد و افزود: ناوگان آبرسانی سیار در سطح این شهرستان فعال است.

علیرضا قاسمی امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت در بازدید از مناطق سیل زده اظهارکرد: سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و طوفان بی‌سابقه‌ باعث آسیب‌های بسیار زیادی به تأسیسات آب شد، به طوری‌که ۲۹۵ روستا و ۶ شهر سیستان و بلوچستان دچار بی‌آبی شدند.

وی با بیان اینکه ۱۲ شهرستان سیستان و بلوچستان به دلیل تشدید بارش‌ها در محاصره سیل قرار گرفتند، افزود: در روستاهایی که امکان تردد وجود داشت و سیلاب در محل جاری نبود، نسبت به رفع فوری خسارت‌ها و برقراری آب در شبکه روستاها و شهرهای درگیر اقدام شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آسیب خط اصلی مجتمع ۲۸ روستایی بندینی در شهرستان زرآباد بیان کرد: با توجه به جاری بودن آب در محل شکستگی خط انتقال اصلی مجتمع، برای رفع فوری مشکل بی‌آبی مردم اجرای ‌طرح موقت و اضطراری در دستورکار آبفا قرار گرفت که اکنون در حال اجراست.

وی از فعالیت تانکرهای آبرسانی سیار در زرآباد خبر داد و گفت: آب آشامیدنی مردم از طریق ناوگان آبرسانی سیار در حال تأمین است تا آسیب‌های وارده ترمیم و آب پایدار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • (تصاویر) روستای پزم تیاب سیستان و بلوچستان بعد از سیل
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • رونمایی از لوح ثبتی مهارت سنتی فراوری چای دستی در لاهیجان
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده