Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-25@08:58:16 GMT

بیان ویژگی های موشک «خرمشهر» توسط وزیر دفاع

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۱۷۱۴۳

به گزارش صدای ایران، امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درآغاز هفته دفاع مقدس با بیان اینکه افتخار می‌کنیم صنعت دفاعی کشور ما کاملاً بومی است، افزود: انواع موشک ها و تجهیزات رزم زمینی، پدافند هوایی و سامانه های رزم دریایی کاملاً ایرانی است و متخصصان پا در رکاب ما این راه را همچنان با قدرت ادامه می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دفاع با اشاره به اینکه سیاست دفاعی ما بازدارندگی است و ایران اسلامی تحت تأثیر هیچ تهدید، تحریم و فشاری قرار نمی گیرد، تصریح کرد: طراحی ها، تاکتیک ها و تکنیک های دفاعی ما متناسب با انواع تهدیدات پیش رو و شرایط ژئوپلتیکی کشور است.

وی با بیا اینکه جغرافیای ایران اسلامی جغرافیایی پیچیده و شگفت انگیز است، تأکید کرد: وزارت دفاع تولید تسلیحات خود را با توجه به فکر دشمن طراحی می کند.

حاتمی افزود: با قدرت نگهبان امنیت ایران اسلامی هستیم و سخن گفتن با تهدید و بی ادبی هیچ اثری بر اراده مسئولان کشور ندارد بلکه ما را برای ادامه مسیر مصمم تر می کند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: تا زمانی که سخن سرایی برخی با زبان تهدید است تقویت بنیه دفاعی کشور ادامه خواهد داشت و ایران برای تولید انواع تسلیحات موشکی، زمینی، دریایی و پدافندی از هیچ کشوری اجازه نمی گیرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موشک راهبردی و دوربرد خرمشهر را نمادی از اراده دانشمندان جوان و ادامه مسیر علمی و تحقیقاتی کشور خواند و گفت: خرمشهر با بردی مؤثر و ویژگی هایی منحصر به فرد موشکی فوق العاده چابک است.

وی افزود: عبور از خط پدافندی دشمن و هدایت آن از لحظه پرتاب تا نقطه انهدام هدف، خرمشهر را موشکی راهبردی کرده است.

حاتمی چشم انداز دفاعی و موشکی ایران اسلامی را متناسب با ترکیب و نوع تهدیدات خواند و تصریح کرد: همه می دانیم اگر دشمن فرصت یابد تمام تلاش خود را برای تضعیف کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی به کار می گیرد اما دشمنان خوب می دانند توانایی این کار را ندارند چرا که سخن از حمله به ایران نتیجه شکست سیاست های منطقه ای آنهاست.

وی در واکنش به اظهارات جنگ طلبانه و متکبرانه رئیس جمهور آمریکا گفت: این سخنان بی ادبانه برای فرار از فشارهای داخلی این کشور، شکست سیاست های منطقه ای، فرار از تعهدات بین المللی، ناکامی از پیاده سازی اهداف استکباری و روحیه قلدرمابانه آمریکاست.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پایان تأکید کرد: فرزندان این ملت با بهره گیری از تجربه گرانقدر دوران دفاع مقدس و با درک صحیح از واقعیت های بین المللی و مهمتر از همه با تلاش مجاهدانه و خستگی ناپذیر در صنعت دفاعی و نیروهای مسلح، کشورها را به حدی از بازدارندگی، اقتدار و آمادگی رسانده اند که اظهارات رئیس جمهور آمریکا در نظر ملت بزرگ، بصیر و هوشیار ایران اسلامی یاوه گویی بیش نیست.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۷۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته نمایندگان در صحن علنی مجلس، کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی(سپند) وزارت دفاع را تصویب رساندند. در جلسه امروز (دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه) نیز جزئیات این طرح که شامل ۷ ماده بوده است، مورد بررسی قرار گرفت.

برخورداری سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان

آنگونه که مهر روایت کرده، نمایندگان مجلس، در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره جزئیات طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع، موادی از این طرح را به تصویب رساندند.

ماده ۱- به منظور دستیابی به فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی از توسعه آنها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری از غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری‌های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برترساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تأمین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می‌شود، با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید فخری زاده تشکیل می‌گردد.

ماده ۲- سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت مؤسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چهارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می‌شود.

ماده ۳- نوآوری‌ها و فناوری‌ها و طرح‌های منتخب توسط ستاد کل نیروهای مسلح تعیین و از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به سپند ابلاغ می‌شود.

ماده ۴- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) می‌تواند برای اجرای مأموریت‌های خود با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح نسبت به ایجاد پژوهشکده و شرکت‌های تخصصی تابعه اقدام کند.

ماده ۵- سپند مشمول کلیه امتیازات، ترجیحات، تخفیفات و اولویت‌های قانونی که در مورد صنایع دفاعی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان در قوانین و مقررات پیش بینی شده و یا می‌شود، خواهد بود.

ماده ۶- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) از منابع انسانی و امکانات واگذار شده از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و اعتبارات مصوب سالانه برابر برنامه‌ها و مأموریت‌های مصوب برخوردار می‌شود.

ماده ۷- سپند بر اساس این قانون و نیز اساسنامه مصوب فرماندهی معظم کل قوا اداره می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898193

دیگر خبرها

  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • داشتن عزم راسخ برای دفاع از آرمان‌ها ویژگی نیروهای مسلح است
  • وضعیت منطقه قبل و بعد از حمله ایران به اسرائیل تغییر کرده است | همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • پیام‌عملیات وعده صادق، قدرت و استقلال ایران بود
  • سرلشکر باقری: همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • ۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی