Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، پذیرش پایان دوره مسئولیت، برای نسلی که تداوم حضور خود را برای اداره کشور ضروری و بلامنازع می‌داند سخت و دور از انتظار است. حالا زمان آن رسیده که تجربه‌ها ارزیابی شود تا نتایج آن زمینه بازنگری در رفتار حکومت باشد.

اما در این شرایط با استحکام، از ضرورت ادامه روند فعلی سخن گفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اندیشه و روحیه‌ای اسلامی که با رویکرد انقلابی در پنج دهه قبل توانست تفاوت بیافریند، با دغدغه‌های دلسوزانه‌ای که دارد امروز با جدیت تلاش می‌کند که از ایجاد تفاوت متناسب با ضرورت‌های زمان از سوی نسل جوان کشور، جلوگیری کند.

نسل انقلابی با از خودگذشتگی موفقیت‌های بزرگ و کم‌نظیری را در تاریخ معاصر ایران رقم زده است. تغییر رژیم از شاهنشاهی به جمهوری، احیاء افکار و احکام اسلام در محیط تصمیم سازی و تصمیم‌گیری و استقرار مفهوم ولایت‌فقیه برای اداره کشور، آثار ارزشمند خدمات نسل انقلاب به ایران و اسلام است.

یکی از مبانی منطقی نسل انقلاب در دوره مبارزه و استقرار نظام جمهوری اسلامی در برابر مخالفان متدین خود، توجه به مقتضیات زمان بود. این نسل با جمله مشهور: «فرزند زمان خویشتن باشید» در تبعیت از امام (ره) توانست نماد روشنفکری اسلامی در برابر تحجر برای پاسخ به شبهات، آفرینش افکار و آراء جذاب اسلامی، خروش انقلابی مردم و پیروزی انقلاب اسلامی شود.

امروز، باگذشت بیش از پنج دهه از آغاز نهضت و نزدیک به چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، نسل جوان با تبعیت از ولایت‌فقیه، بر مبنای اقتضای زمان نیازمند شرایط مناسب برای ایجاد تغییرات لازم در روش و منش اداره کشور با استفاده از دستاوردهای نسل انقلاب، دانش و بینش روز است.

لازمه ایجاد چنین شرایطی ظهور و بروز رفتار بزرگوارانه، پذیرش پایان دوره خدمت از جانب نسل اول و دوم انقلاب است تا فرزندان دهه‌های پنجاه و شصت بتوانند اداره امور کشور را در دست‌گیرند و بزرگ‌ترهای انقلابی در سال‌های پیری، لذت حضور جوانان تربیت‌شده در دوره جمهوری اسلامی را درک کنند.

چنین موفقیتی برای همه ما، با پذیرش پایان دوره مسئولیت در حکومت از سوی نسل پیر انقلاب و شجاعت پذیرش مسئولیت از سوی نسل جوان انقلاب، فراهم خواهد شد. پذیرش پایان یک دوره و آغاز به کار بدون دغدغه و مسالمت‌آمیز یک دوره دیگر.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۷۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • اعلام زمان برگزاری هفتمین اشکوره فرهنگی هنری حسینی در آمل
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • لزوم ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • لزوم هوشمندسازی کارت‌های پایان خدمت قدیمی
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی
  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد