Web Analytics Made Easy - Statcounter

لاله عباسی پزشک زیبایی و متخصص پوست و مو در زمینه استفاده از لوازم آرایشی تقلبی اظهار داشت: متأسفانهلوازم آرایشی تقلبیو غیر استاندارد به وفور در سطح بازار یافت می‌شود که بسیاری از این لوازم‌ها با برندهای معروف توسط برخی از افراد متخلف در کشور تولید شده و در حال عرضه شدن است.

وی تصریح کرد: شاهد هستیم که این نوع لوازم‌های آرایشی با قیمت‌های بسیار ارزان توسط برخی از دست‌فروشان در ایستگاه‌های مترو نیز به فروش می‌رسد که از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی با لوازم آرایشی‌های استاندارد ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص پوست و مو توصیه کرد: بهتر استتهیه لوازم آرایشاز مراکز غیرمعتبر و دست‌فروشان انجام نشود زیرا این افراد مکان مناسبی برای نگهداری این لوازم ندارند. به طوری که لوازم‌ آرایش باید در دمای کمتر از 25 درجه نگهداری شوند.

وی ادامه داد: در هنگام خرید لوازم آرایشی باید بهبرچسب تأیید وزارت بهداشتو همچنین تاریخ انقضا، تاریخ تولید و کشور تولیدکننده توجه شود.

عباسی با بیان اینکه لوازم‌ آرایش‌های غیراستاندارد از ویژگی‌هایی چون بوی نامناسب و جدا شدن آب و روغن برخوردار هستند، گفت: خارش، قرمز شدن پوست، التهاب پوست از جمله عوارض استفاده از لوازم آرایشی‌های تقلبی است که بعضی افراد با مشاهده این عوارض فکر می‌کنند که بیماری‌شان به دلیل مصرف غذای خاصی بوده که پس از معاینات مشخص می‌شود دلیل اصلی این عارضه استفاده از لوازم‌های آرایشی غیراستاندارد است.

این متخصص پوست و مو، تصریح کرد: کرم‌های تقلبی معمولاً از طریق پوست جذب می‌شود که این موضوع می‌تواند در سالیان متوالی باعث بروز بیماری‌های کبدی و کلیوی شود.

وی در خصوص عوارض استفاده از ریمل‌های غیراستاندارد، گفت: التهاب چشم، خارش، قرمزی، ریزش مژه‌ها، لک قرنیه از جمله عوارض این ریمل‌ها است.

عباسی گفت: در این لوازم آرایش از مواد نگهدارنده استاندارد استفاده نمی‌شود به طوری که شاهد هستیم در تهیه لوازم آرایشی‌های تقلبی از جفت جنین استفاده شده که استفاده از این ماده در تمام لوازم آرایش‌هایی که از استاندارد کافی برخوردار هستند منسوخ شده است. استفاده از این ماده می‌تواند باعث انتقال برخی از بیماری‌ها شود.

این متخصص پوست و مو در خصوص عوارض استفاده از کرم‌ پودر و مواد آرایشی صورت تقلبی، توضیح داد: این مواد می‌توانند عوارضی مانند اگزما، پوست‌ریزی، خارش و التهاب پوست را داشته باشند.

به گفته متخصصان پوست، بیشترین عوارض پوستی که خانم‌های ایرانی با آن مواجه هستند به دلیل استفاده از لوازم آرایشی غیراستاندارد است. تحقیقات نشان داده که لوازم آرایشی غیراستاندارد می‌تواند باعث جهش ژن و حتی بروز سرطان سینه شود که متأسفانه می‌بینیم مصرف این نوع لوازم آرایشی در کشور ما زیاد است.

عباسی در خصوص مدت زمان نگهداری لوازم آرایشی بر روی صورت، گفت: بهتر است پس از 3 الی 4 ساعت لوازم آرایش با صابون‌های مخصوص از روی پوست شسته شوند، باید توجه داشت لوازم آرایشی تقلبی به راحتی از روی پوست پاک نمی‌شود. ماندن بیش از حد کرم‌های غیراستاندارد بر روی پوست باعث لک صورت، پیری زودرس و ایجاد شدن چین و چروک خواهد شد لذا بهتر است از قبل از خواب لوازم آرایش از روی صورت پاک شود تا پوست بتواند در این مدت زمان خود را بازسازی کند و شفاف‌سازی انجام دهد.

وی در خصوص عوارض استفاده از رژ لب‌های غیراستاندارد، گفت: یکی از فلزات سنگین در رژ لب‌ها سرب است، که این ماده می‌تواند باعث کاهش بهره هوشی به خصوص در زنان باردار و کودکان شود. هر چه رژ لب قرمزتر باشد به نسبت میزان سرب آن بیشتر است و یکی از عوامل سرطانزا سرب است که ریسک ایجاد سرطان در بانوان را ٦٨ درصد اضافه می‌کند، همچنین ماده سمی دیگری که در رژلب‌ها استفاده می‌شود کارمین است که از جوشاندن نوعی سوسک به دست می‌آید که عامل اصلی ایجاد حساسیت بوده و برای رنگ آن استفاده می‌شود.

این پزشک متخصص پوست و مو در پایان، گفت: «B1آفلاتوکسین» نوعی قارچ است که می‌تواند باعث بروز صدمات کبدی شود که متأسفانه این قارچ در لوازم آرایشی تقلبی نیز مشاهده می‌شود.البته مارکدار بودن وسایل ارایشی نیز دلیلی بر عدم وجود مواد مضر نبوده و اخیرا در تحقیقی که رو ٨ برند معروف دنیا صورت گرفته وجود ٩ فلز سنگین و مضر تایید شده است.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۲۳۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!

طبق اعلام رئیس سازمان بهزیستی کشور «سالانه ۶۰ هزار نفر به تعداد معلولان در اثر تصادفات رانندگی اضافه می‌شود و بیش از ۱۷ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند». یعنی روازنه ۱۶۰ نفر در اثر تصادف معلول و ۵۰ نفر فوت می‌شوند.

درحالی که سوانح رانندگی آن هم توسط افراد آموزش دیده و دارای گواهینامه، هر روز قربانیان زیادی می‌گیرد، به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه اخیراً در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان صدور و چاپ گواهینامه رانندگی صورت گرفته است که افراد «با پرداخت هزینه می‌توانند گواهینامه دریافت کنند».

پیش‌تر نیز پلیس از دستگیری چند باند صدور گواهینامه جعلی و رانندگان دارای این مدرک تقلبی خبر داده بود.

مدعیان صدور گواهینامه تضمینی، هزینه‌ای ۱۰ تا ۲۵ میلیونی از متقاضیان دریافت می‌کنند تا گواهینامه پایه یک، دو و سه صادر کنند البته به شرط ثبت در سامانه پلیس و گرفتن استعلام برای جلب اطمینان مشتریان‌شان. این درحالی است که هزینه دریافت گواهینامه از طریق آموزشگاه‌ها بسیار کمتر و حدود ۶ میلیون تومان است. 

به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه ۹۰ تا ۹۵ درصد این تبلیغات فقط کلاهبرداری است و افراد بعد از گرفتن پول متواری می‌شوند و گواهینامه جعلی صادر شده توسط ۵ درصد باقی‌مانده نیز هم در سامانه‌های پلیس اصالت ندارد.

در حالی که در ایران متقاضیان دریافت گواهینامه در مقایسه با دیگر کشور‌ها به راحتی می‌توانند پس از گذراندن یک دوره آموزش کوتاه این مدرک را از راه قانونی بگیرند، اما راحت‌طلبی افراد، بی‌حوصلگی برای طی کردن دوره‌های آموزشی، شکست در امتحانات آموزش رانندگی و شور و شوق داشتن گواهینامه زودتر از سن قانونی، افراد را به سمت کلاهبرداران فضای مجازی و مدرک‌های تقلبی سوق می‌دهند. 

علاوه بر گواهینامه‌های جعلی، بازار خرید و فروش مدارک تحصیلی، اسکناس، کارت پایان خدمت، گذرنامه و سایر اسناد رسمی تقلبی نیز در فضای مجازی داغ است.

متقاضیان مدارک تقلبی می‌گویند که «مهم‌تر بودن مدرک از مهارت افراد در جامعه» دلیل روی آوردن‌شان به مدارک تقلبی است. 

اما روانشناس زهرا گیوی معتقد است که راحت طلبی افراد باعث شده «همیشه به دنبال راه میان‌بر باشند و همه چیز را با پول بخرند».

کارشناسان توصیه می‌کنند از آنجا که مدارک جعلی به راحتی و در کمتر از چند دقیقه قابل شناسایی است و طبق قانون استفاده از آن جرم محسوب می‌شود، افراد فریب سایت‌ها و صفحات فضای مجازی را نخورند و با پرداخت هزینه‌های هنگفت به کلاهبرداران مدارک بلااستفاده و تقلبی دریافت نکنند. 

رئیس مرکز صدور گواهینامه می‌گوید که اگر فردی با مدرک تقلبی تصادف کند و منجر به فوت کسی بشود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می‌شود؛ لذا افراد به جای پرداخت هزینه‌های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت‌های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • (ویدئو) پوست الکترونیکی که دقت لمس آن درست مانند پوست انسان است!
  • ساخت پوست الکترونیکی با قابلیت تقلید دقیق رفتار پوست انسان (فیلم)
  • ساخت پوست الکترونیکی با قابلیت تقلید دقیق رفتار پوست انسان + فیلم
  • ویدیو/ ساخت پوست الکترونیکی با قابلیت تقلید دقیق رفتار پوست انسان
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان