Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، به نقل از «ان بی سی نیوز»، یک شرکت خصوصی امنیت سایبری در آمریکا مدعی شده که توسط یک گروه مورد حمایت دولت ایران در آمریکا، چندین فقره حمله سایبری به کمپانی‌ها و سازمان‌های این کشور صورت گرفته است. این گروه چندی پیش سازمان‌هایی را در آمریکا، خاورمیانه و آسیا مورد هدف قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت «فایرآی» که مسئول جمع‌آوری اطلاعات سایبری است، از طریق شرکت تابعه خود تحت عنوان «مندیانت» در گزارشی که روز چهارشنبه منتشر شده مدعی شده که بر اساس تحقیقات صورت گرفته یک گروه هکر ایرانی، کمپانی‌هایی را در صنایع پتروشیمی، نظامی و هواپیماهای تجاری هدف گرفته‌اند و احتمالا این حرکت در رقابت با عربستان سعودی صورت گرفته است.

به گزارش این خبرگزاری، شرکت «فایر آی» مدعی شده این گروه با عنوان «تهدید مستمر پیشرفته» از طریق ایمیل، اهداف خود را مورد هدف هک قرار داده‌اند.

به ادعای «جان هولکویست» رییس تحلیل اطلاعات «فایرآی»، این تحرکات نشان‌دهنده عمق ظرفیت‌های سایبری ایران است و بازیگرانی نظیر این گروه هکر، امروز به طور خاص در خاورمیانه متمرکز شده‌اند.

بر اساس این گزارش، پرونده فعالیت‌های سایبری مورد بازرسی قرار گرفته و «فایر آی» مدعی شده رد پای هکر‌هایی را پیدا کرده که به ایران مرتبط بوده اند.

در این گزارش همچنین این ادعا مطرح شده که زمانبندی کار هکرها با ساعت کاری در ایران هم‌خوانی داشته و شنبه تا چهارشنبه که روز کاری در ایران است، زمان‌بندی کاری آنها هم بوده است.

به گزارش «فایر آی» این گروه هکر بر حوزه حمل و نقلی که احتمالا نشان‌گر تمایل این گروه برای دستیابی به افق دید بهتر در زمینه ظرفیت‌های نظامی و هوایی منطقه برای ارتقا ظرفیت نیروی هوایی ایران و یا پشتیبانی از تصمیمات استراتژیک‌شان است، تمرکز داشته است.

به ادعای ان بی سی نیوز، این شرکت مدعی شده که این گروه چندین کمپانی و سازمان را در بخش انرژی مورد هدف داده است و انتظار می‌رود فعالیت‌های این گروه با هدف حمله به طیف وسیعی از نهادهای مرتبط با اهداف ایران ادامه داشته باشد و احتمالا به مناطق و بخش‌های دیگری که منافع ایران در آن باشد هم تسری خواهد یافت.

«فایر آی» گفته از اواسط سال ۲۰۱۶ تا اوایل ۲۰۱۷ این گروه با یک سازمان هوافضای آمریکایی که نامش برده نشده توافقی داشته و یک کمپانی عربستانی را در حوزه هوانوردی مورد هدف قرار داده است. در همین دوره زمانی، این گروه یک کمپانی کره جنوبی که با حوزه پتروشیمی و پالایش نفت در ارتباط بوده را نیز هدف گرفته است.

به گزارش «ان بی سی نیوز» در ماه می ۲۰۱۷ این گروه یک سازمان عربستانی و یک کمپانی کره جنوبی را با استفاده از ایمیل‌های مخرب هک کرده است. در گزارش‌ها گفته شده بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، هدف گرفتن کمپانی‌های متعدد هوانوردی که همکاری‌هایی با عربستان سعودی داشته‌اند، نشان می‌دهد که گروه APT۳۳ (گروه هکری که مدعی‌اند به ایران وابسته است) احتمالا در پی دریافت اطلاعاتی درباره ظرفیت‌های هوانوردی عربستان سعودی بوده تا ظرفیت‌های هوانوردی داخلی ایران بر آن اساس ارتقا یافته یا از تصمیمات استراتژیک دولت ایران در این حوزه در رقابت با عربستان پشتیبانی کند.

به ادعای «فایر آی» پیوندهایی میان بدافزار مورد استفاده این شرکت هکر با «شمعون» که نام یک حمله سایبری از سوی ایران بوده پیدا شده است. بدافزار «شمعون» در سال ۲۰۱۲ سه چهارم کامپیوترهای یک کمپانی نفتی سعودی را از بین برد و تنها تصویر یک پرچم سوخته آمریکا به جای گذاشت.

ان بی سی نیوز نوشت: «ایران یکی از دشمنان سایبری خطرناک غرب در کنار روسیه، چین و کره شمالی است.»

به گزارش صدای ایران، در بیانیه‌ای که کمیته اطلاعات سنا در ماه مارس تدوین کرده بود؛ «دن کوتز» رییس سازمان اطلاعاتی آمریکا مدعی شده بود تهران به جاسوسی سایبری و تبلیغات و حملاتش در راستای اولویت‌های امنیتی خود و نفوذ به بخش‌های خارجی و مقابله با تهدیدها ادامه می‌دهد.

گفتنی است سال ۲۰۱۰ ویروس اسرائیلی و آمریکایی «استونکس» به تجهیزات هسته‌ای ایران حمله کرد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۰۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا.  شقایق حق جوی جوانمرد، در افتتاحیه رویداد «فبین‌فود یا هم‌رسانی نیاز‌ها و ایده‌های نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه ساخت سریع»، گفت: دانشگاه‌های کشور بعد از انقلاب اسلامی رشد بسیاری کرده اند و افراد بسیاری نیز از آن فارغ‌التحصیل شده اند که این افراد باید در صنایع کشور مشغول به کار شوند.

حق‌جوی جوانمرد افزود: از سوی دیگر صنعت نیز کار‌های زیاد بر زمین مانده دارد که به سختی اداره می‌شوند و به همین دلیل نوآوری در آن کم دیده می‌شود و این معاونت مسوول اشاعه و ترویج فناوری است.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با بیان اینکه صنایع به سختی به موضوع تحقیق و توسعه توجه دارند، گفت: این رویداد هم رسانی لازم را ایجاد می‌کند تا در کنار نیاز‌های صنایع، نقدینگی موجود در کشور و البته حضور نخبگان، حرکتی در کشور ایجاد شود تا ظرفیت‌های آزمایشگاه‌های ساخت سریع (فب‌لب) برای نوآوری در صنعت غذا فراهم شود.

حق جوی جوانمرد اضافه کرد: چشم انداز ما این است که این رویداد در سال‌های آینده بین المللی شود، زیرا غذا یکی از نمایشگر‌های قدرت و فرهیختگی کشور‌ها به شمار می‌رود.  این در حالی است که کشور ما با وجود غذا‌های فاخر متشکل از هزاران ترکیب شگفت انگیز نتوانسته غذا‌های خود را در کنار میراث و فرهنگ مان به جهان معرفی و صادر کند.

امنیت غذایی در کشور در گروی ایجاد زنجیره فناوری و نوآوری است

شادی بلوریان، دبیر رویداد ملی فبین‌فود نیز با بیان این که این رویداد در سه کلیدواژه نوآوری، غذا و fablab (آزمایشگاه ساخت سریع) دنبال می‌شود، گفت: زمانی می‌توان از امنیت غذایی سخن گفت، که تمام مردم کشور به غذا در هر زمانی دسترسی داشته باشند و این رویداد سعی در هم‌افزایی بیشتر در این زمینه دارد، زیرا کشور‌های قدرتمند با تحدید غذا سعی در استعمار سایر کشور‌ها دارند.

وی ادامه داد: مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی می‌توانند رسیدن به امنیت غذایی را با ایجاد زنجیره فناوری و نوآوری تقویت و تسهیل کنند.

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم به نوآوری دست پیدا کنیم، فب لب‌ها نقش کلیدی در رسیدن آسان و ارزان به محصولات دارند.

وی ادامه داد: آزمایشگاه ساخت سریع بر مبنای سه محور ساخت و تولید نمونه‌های اولیه، خدمات تخصصی و کنترل کیفی، شرایط ارزیابی و ارائه محصول به بازار را فراهم می‌کند.

بلوریان گفت: پژوهش برای پژوهش مورد نیاز ما نیست، بلکه به دنبال تولید محصولی هستیم تا طرح‌های ارزشمند ارائه شده بتواند مشکلات مسیر حرکتی صنایع را تسهیل کند؛ بر همین اساس فب‌لب‌ها درصورتی موفق هستند که بتوانند نیازی از جامعه را برطرف سازند.

وی افزود: در این مسیر فناورانه، وقتی نیازی از سوی صنعت شناسایی و دریافت شد به محققان و نوآوران ارجاع می‌شود و جهاد دانشگاهی نیز می‌تواند زیرساخت‌های لازم برای این هم افزایی را فراهم کند.

بلوریان در خصوص رویداد فبین فود هم گفت: بعد از رونمایی از پوستر رویداد ملی فبین‌فود توسط معاونت علمی ریاست جمهوری و جهاد دانشگاهی پیش‌رویداد‌هایی با هدف معرفی فب‌لب یا آزمایشگاه ساخت سریع برگزار شد.

وی ادامه داد: اولین پیش‌رویداد آن با حضور صنایع مختلف، دومین پیش‌رویداد با حضور صنایع، نمایندگان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و سومین پیش‌رویداد نیز با حضور نمایندگان صنایع، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برگزار شد.

بلوریان افزود: بعد از برگزاری پیش‌رویداد‌ها ۱۰۰ نیاز از صنایع دریافت شد و بعد از غربالگری‌ها ۶۰ نیاز انتخاب شده و به اطلاع فناوران و نوآوران رسید، در این مراسم طرح‌های برگزیده معرفی می‌شوند.

در پایان رویداد ملی فبین فود، ۹ تفاهم نامه بین صنایع و افراد نخبه به امضا رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • جنگنده‌ها و توپخانه های دشمن سراسر نوار غزه را زیر آتش گرفتند
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است