Web Analytics Made Easy - Statcounter

گوگل به عنوان یک غول فناوری با تمامی نرم افزارهایی که در کنار موتور جستجوگرش برای کاربران فراهم کرده است امکاناتی را در اختیار شما قرار می دهد که می‌توانید اطلاعاتتان را بازآفرینی و یا گوشی گمشده خود را به راحتی پیدا کنید.

قطعا برای شما هم پیش آمده که گوشی موبایل خود را گم کرده باشید و یا صدای آن بر روی حالت سایلنت بوده و ندانید تلفن همراهتان دقیقا کجاست، گوگل برای شما راه حلی ساده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با آموزش تصویری زیر همراه باشید تا بتوانید از راه دور تلفن همراه خود را قفل کنید، آن را از حالت سایلنت خارج کنید و یا اگر گوشی خود را گم کرده اید تمامی اطلاعاتتان را پاک کنید.

البته به یاد داشته باشید این امکان برای دارندگان سیستم عامل اندروید قابل استفاده است و برای راه اندازی آن حتما باید یک حساب کاربری جیمیل از قبل در گوشی خود فعال کرده باشید.

در ابتدا باید در نوار آدرس مرورگر خود آدرس www.google.com/android/devicemanager را تایپ کنید.

پس از ورود به سایت آدرس جیمیلی که در تلفن همراهتان فعال است را وارد کنید.

در مرحلعه بعد از شما خواسته می شود پسورد وارد کنید تا بتوانید به صفحه اصلی مدیریت تلفن همراهتان بروید.

با وارد کردن جیمیل و رمز عبورتان صفحه ای را در ادامه خواهید دید که در قسمت بالا سمت چپ اطلاعات گوشی در پایین آن گزینه برای شما نمایش داده است.

گزینه شماره یک زنگ گوشی شما را به صدا درمی آورد و زمانی کارایی دارد که تلفن شما در حالت سایلنت است و نمی دانید آن را کجا گذاشته‌اید.

با انتخاب گزینه شماره دو گوشی تلفن خود را قفل کرده و اجازه دسترسی به اطلاعاتش را نمی دهید.

اگر گزینه erase را انتخاب کنید تمامی اطلاعات گوشی شما پاک خواهد شد و اگر تلفن اندروید شما به سرقت رفته باشد دسترسی به اطلاعاتتان ممکن نخواهد بود.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!

ایتنا - کارشناسان می‌گوید در صورت داغ شدن بیش از حد گوشی، نباید از آن استفاده کرد زیرا احتمال آتش گرفتن یا حتی انفجار آن وجود دارد. اما چگونه می‌توان در مدت زمانی اندک دمای گوشی را کاهش داد؟
افزایش شدید دمای تلفن‌های همراه هوشمند می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. استفاده طولانی مدت، اجرای نرم‌افزارها یا بازی‌های سنگین، شارژ کردن مداوم دستگاه و حتی قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب از جمله عواملی هستند که می‌توانند منجر به افزایش دمای گوشی شوند.

کارشناسان می‌گویند اگر گوشی بیش از حد داغ شود و کاربر متوجه این موضوع نشود، امکان آتش گرفتن یا حتی انفجار باتری آن وجود خواهد داشت.

افزایش طولانی مدت دمای گوشی می‌تواند به قطعات سخت‌افزاری از جمله پردازنده، باتری و سایر اجزای حساس آسیب جدی وارد کند. در شرایط بحرانی، حتی احتمال ترکیدن یا آتش گرفتن باتری گوشی وجود دارد.

براساس توصیه‌های کارشناسان، کاربران باید برای پیشگیری از درگیر شدن بیش از حد پردازنده، نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس را ببندند، گوشی را هنگام اجرای کارهای سنگین از قاب محافظ دربیاورند، و حین شارژ گوشی را به شبکه‌های بی‌سیم یا بلوتوث متصل نکنند.

آنها همچنین توصیه می‌کنند برای شارژ کردن باتری، از شارژرهای اصلی و استاندارد شرکت سازنده گوشی استفاده شود و از محصولات ارزان‌قیمت شرکت‌های ناشناخته که استانداردهای لازم را ندارند، پرهیز شود.

شارژ کردن باتری در بازه ۲۰ تا ۸۰ درصد، بهترین راه برای جلوگیری از گرم شدن گوشی است. در این بازه که بازه سلامت باتری نامیده می‌شود، باتری گرمای کمتری تولید می‌کند.

همچنین توصیه می‌شود کاربران از به‌روزرسانی گوشی‌های خود غافل نشوند، زیرا بسیاری از این به‌روزرسانی‌ها با هدف رفع ایرادات گرمایی دستگاه ارائه می‌شوند.

در نهایت کارشناسان تأکید می‌کنند اگر با وجود رعایت تمام نکات، گوشی همچنان بیش از حد داغ می‌شود، کاربر باید فورا آن را خاموش کرده و از بکارگیری آن خودداری کند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!