Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - سفیر تایلند در ایران گفت: مسئولان تایلند پیگیر حل مشکلات ایجاد شده در میانمار هستند تا بتوانند این مسئله را هرچه سریعتر حل کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، رسول زرگرپور در دیدار کالایانا ویپاتی پومی پراتس، سفیر تایلند در ایران، با اشاره به ویژگی های اصفهان اظهارداشت: اصفهان یک شهر توریستی است و تورگردان های کشور تایلند می توانند در سفر به اصفهان همکاری های گسترده ی خود را با همکاران خود برای هدایت گردشگران از کشور تایلند به اصفهان آغاز نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ارائه پشنهاد خواهرخواندگی اصفهان با یکی از شهرهای همتراز در کشور تایلند، اظهارداشت: این شهر هم اکنون با ۱۴ شهر دنیا خواهر خوانده است و این امر می تواند در افزایش مبادلات فرهنگی دو ملت موثر باشد.

استاندار اصفهان با اشاره به ظرفیت های صنعتی اصفهان، اظهارداشت: این استان ظرفیت های بالایی را برای جذب سرمایه گذاری در بخش های مختلف صنعتی ، محیط زیست و صنعت سبز و همچنین گردشگری در اختیار دارد که تجاز و بازرگانان و سرمایه گذاران کشور تایلند می توانند در این ارتباط با اتاق بازرگانی اصفهان بعنوان یکی از قوی ترین اتاق های بازرگانی ایران دیدار و گفتگو داشته باشند.

وی با بیان اینکه اصفهان پس از تهران دومین استان دانشگاهی کشور است، افزود: ۳۳۰ هزاردانشجو در ۱۵۰ مرکز آموزش عالی در این استان تحصیل می کنند و ۶ دانشگاه بزرگ اصفهان نیز در رنکینگ بین المللی قرار گرفته است.

زرگرپور در ادامه به فجایع میانمار اشاره کرد و افزود: وضعیت میانمار برای جنوب شرق آسیا مناسب نیست و جدا از اینکه افراد مسلمان و یا غیر مسلمان مورد ظلم قرار گرفته اند از بعد حقوق بشری تصویر خوبی را نشان نمی دهد و امیدواریم که هرچه زودتر با کمک کشورهای منطقه و کشورهای مسلمان این موضوع حل شود.

وی با بیان اینکه در استان اصفهان پیروان ادیان توحیدی قرن ها است که با یکدیگر به صورت مسالمت آمیز و در آرامش زندگی می کنند، افزود: علیرغم اینکه دین رسمی کشور اسلام است ولی اقلیت های مذهبی آزاد و برابر هستند ودر مراسم های مختلف یکدیگر شرکت می کنند و این موضوع را سران ادیان مختلف نیز تایید خواهند کرد.

استاندار اصفهان اظهارداشت: قابل قبول نیست که یک جمعیت کثیری به خاطر مذهب خود مورد بی مهری و ظلم قرار بگیرند که با هیچ یک از شعارهای حقوق بشری دنیا همخوانی ندارد و امیدواریم که کشور تایلند نیز کمک نمایند که این مشکل هرچه سریعتر برطرف شود.

وی با بیان اینکه این موارد به سفیر ایران در بانکوک منتقل خواهد شد، افزود: شما به عنوان سفیر بانکوک در ایران با همتای خود در بانکوک همکاری داشته باشید تا این موارد اجرایی گردد.

سفیر تایلند در ایران نیز در این دیدار اظهارداشت: این کشور مشتاق به همکاری های علمی و تحصیل دانشجویان تایلندی در دانشگاه های اصفهان است.

کالایانا ویپاتی پومی پراتس از حضور تجار تایلندی در اصفهان و همکاری در امور تجاری و سرمایه گذاری استقبال کرد و افزود: در این ارتباط پیگیری های لازم صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه از سال ۱۹۸۰ تاکنون ۱۶۰ هزار پناهنده میانمار در طول مرزهای مشترک پناهنده شده اند، افزود: کشورهای زیادی در منطقه از جمله اندونزی و مالزی و مجامع بین المللی پیگیر حل مشکلات میانمار هستند تا بتوانند مشکل هزاران نفر از جامعه ی مسلمانان این منطقه را برطرف کنند و آرام کردن وضع فعلی را بر عهده بگیرند.

سفیر تایلند در ایران با بیان اینکه یک کشور نباید بین مردم خود براساس مسائل دینی و مذهبی تفاوت قائل شود، افزود: موضوعی که باید کشورها به آن دقت کنند این است که نباید با توجه به مسائل مذهبی کنش و یا عکس العملی بین مردم در اقلیت های مختلف یک کشور ایجاد شود.

کالایانا ویپاتی پومی پراتس با استقبال از سخنان استاندار اصفهان در رابطه با کشور میانمار، اظهارداشت: این نظرات را به مسئولین کشور انتقال خواهم داد و مسئولان کشور تایلند نیز پیگیر هستند که بتوانند این مسئله را هرچه سریعتر حل کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۲۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد

  به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حیدر آسیابی در  نشست با کارگران و کارفرمایان که به مناسبت گرامیداشت  هفته کار و کارگر در دادگستری استان برگزار شد با اشاره به سخنان  رهبر معظم انقلاب درباره حقوق کارگران  در دیدار اخیر ایشان با این قشر گفت: رکن اصلی اقتصاد کشور و رزمندگان جنگ اقتصادی  ، کارگران هستند و تلاش ما در دادگستری استان بر پیگیری مشکلات این قشر و حل آن است.
آسیابی با تاکید بر این که تنظیم قراردادهای خاص و تحمیلی به کارگران ،  از نظر قانونی اعتبار ندارند و خلاف قانون است گفت:  اگر  کارگران نسبت به این نوع قراردادها معترض باشند می توانند شکایت کنند .
وی از اختصاص وکلای معاضدتی برای کارگران هم خبر داد و گفت: برای کارگرانی که نیاز به مشاوره حقوقی  یا وکیل در پرونده های خود دارند نیز  در رایزنی با کانوی وکلای  قوه قضاییه، سهمیه ویژه  برای وکلای معاضدتی ، در نظر گرفته خواهد شد.
حیدر آسیابی افزود: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان نیز شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می یابد  تا افراد به جای مراجعه به محاکم ،  اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند .
آسیابی با اشاره به این که رویکرد ما در دستگاه قضایی استان بر پایه حمایت از واحدهای تولیدی است  افزود: این رویکرد  هم حمایت از کارفرما و هم حمایت از کارگر است  که در نتیجه آن فقط ر سال گذشته  110 واحد تولیدی یا احیا شدند یا از تعطیلی و ورشکستگی آنها جلوگیری شد .
وی ادامه داد:  حفظ حدود 3 هزار فرصت شغلی نتیجه احیای این واحد ها بود و اگر امروز به اذعان مسئولان اداره کل  کاهش 15 درصدی بیمه بیکاری در سال گذشته داشتیم  به علت رونق این واحدها و افزایش ظرفیت تولید در استان بود.
وی گفت: هدف جلسه امروز تعامل بین بخشی بین متولیان اجرایی بخش خصوصی در کنار سایر نهادهای مثل شورای گفتگوی بخش خصوصی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد رفع موانع تولید در استان بود تا با استفاده از ظرفیت همگرایی دستگاه قضایی برای حل مشکلات کارگران  تلاش شود.
وی با بیان این که حقوق کارگر فقط دستمزد نیست افزود: امنیت شغلی، بیمه بیکاری، بیمه سلامت، حفاظت و ایمنی محیط های کارگری و بازنشستگی هم شامل حقوق کارگر است و قانون برای تضمین این حقوق ضمانت اجرایی دارد.
وی  گفت: کارگران باید برای به روز کردن مهارت های خود آموزش های فنی و حرفه ای را جدی تر بگرند .
وی گفت: قوانین کار برای رعایت تعادل بین کارفرما و کارگر و تامین حقوق کارگران وضع شده است که مهم ترین ویژگی آن حمایتی بودن این قانون و بیشتر بر پایه تامین حقوق کارگران است.
حسینعلی خواجه مظفری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم در این نشست با قدردانی از نگاه دادگستری استان برای ورود به موضوع مشکلات کارگران گفت: 188 هزار نفر کارگر بیمه شده در استان در 43 هزار کارگاه کار می کنند .
وی ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده  الان به 16 روز رسیده است که رتبه سوم کشور  راداریم .
وی با اشاره به کاهش 15 درصدی تعداد افرادی که در استان  بیمه بیکاری دریافت می کنند افزود: تنها استان کشور هستیم که با سیر نزولی پرداخت بیمه بیکاری مواجهیم و به معنای کاهش اخراج کارگران است که نتیجه اقدامات ستا د اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و دستگاه های اجرایی برای کمک به رونق تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است .
بیمه کارگران ساختمانی ، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه های بالای 50 نفر، تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در هیئت های حل اختلاف و مراجع قانونی، به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز،  قراردادهای چندماهه و تحمیلی از جمله مواردی بود که در جلسه امروز از سوی نمایندگان کارگری  مطرح شد

دیگر خبرها

  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • کارگران زحمت کشور نیازمند توجه مسئولان هستند