Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ماموران گمرک موفق شدند از داخل خودرو‌های سواری وارداتی که توسط کامیون‌های خودرو بر وارد کشور شده بودند، کالای قاچاق کشف و ضبط کنند.

این کالا‌ها در داخل خودرو‌های سواری صفر کیلومتر وارداتی از ترکیه و در قسمت‌های مختلف این خودرو‌ها جاسازی و سپس این خودرو‌ها از طریق کامیون‌های خودروبر وارد کشورمان شده بود که با هوشیاری ماموران گمرک بازرگان کشف و ضبط شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش عمده کالا‌های مکشوفه از داخل این خودرو‌ها را نوشابه‌های انرژی زا تشکیل می‌دهد. نوشابه انرژی زا در ظرف‌های فلزی نیم‌لیتری بسته‌بندی شده و داخل قسمت‌های مختلف سواری‌های وارداتی جاسازی و توسط کامیون‌های سواری بر ورودی به کشور وارد شده بود. ماموران گمرک بازرگان در این عملیات موفق شدند تعداد ١٨٩٦ بسته انواع نوشابه انرژی‌زا را کشف کنند.

کشف روزانه کالا‌ها و انواع مواد مخدر قاچاق در گمرکات در حالی صورت می‌گیرد که کنترل‌های گمرکی در گمرک ایران الکترونیکی و هوشمند شده و همزمان با افزایش سه برابری تجهیزات گمرک از جمله ایکس‌ری‌های پیشرفته کامیونی، تعداد سگ‌های کنترل کننده مواد مخدر و کالا نیز در سال گذشته در گمرکات کشور ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

افزایش اقدامات کنترلی گمرک ایران موجب شد تا کشفیات انواع کالای قاچاق در گمرکات سال گذشته ۵۶ درصد افزایش یابد و گمرک ایران موفق شد، بیشترین تعداد کشف مواد مخدر را در میان گمرکات دنیا به خود اختصاص دهد.

گفتنی است؛ گمرک ایران رتبه نخست کشف مواد مخدر را در میان گمرکات دنیا و رتبه دوم را در کشف سایر کالا‌های قاچاق در اختیار دارد.

انتهای پیام/

گمرک ایران رتبه نخست کشف مواد مخدر در میان گمرکات دنیا را دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۲۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • کشف بیش از ۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات گمرکات کرمانشاه
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند