Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ مرتضی حیدری ظهر امروز در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان همدان، با بیان اینکه مبادله موافقت‌نامه از نظر سازمان برنامه و بودجه استان انجام شده است، گفت: حدود 10 طرح از 470 طرح استان مبادله نشده است که حدود پنج طرح مربوط به سازمان جهاد کشاورزی و پنج طرح مربوط به میراث فرهنگی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به وجود مشکل تخصیص اعتبارات اشاره کرد و گفت: مقداری اعتماد دستگاه‌های اجرایی به ویژه پیمانکاران بخش خصوصی به دولت کم شده است؛ سال گذشته تخصیص‌ها از محل اسناد خزانه بود، امسال هم 95 درصد تخصیص از اسناد خزانه است.

دبیر کمیته برنامه‌ریزی شهرستان همدان بیان کرد: مبلغ حدود 4.3 میلیارد تومان بابت پرداخت به کارکنان دستگاه‌های اجرایی به صورت تنخواه در اختیار دستگاه‌ها قرار دادیم.

وی به متوسط تخصیص اشاره کرد و افزود: تخصیص اعتبارات استانی 25 درصد، نفت و گاز 38 درصد، مالیات بر ارزش افزوده 20 درصد و پروژه های ملی و استانی شده نیز 30 درصد در کمیته تخصیص اعتبار بین دستگاه‌ها توزیع شده است.

حیدری با بیان اینکه بیش از 50 درصد دستگاه‌ها تخصیص را دریافت کرده‌اند، تصریح کرد: شهرستان همدان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده 6 میلیارد و 150 میلیون تومان اعتبار داشته که در اختیار نوسازی مدارس و ورزش و جوانان قرار گرفته که ورزش و جوانان دریافت کرده است.

وی به اعتبارات توازن اشاره کرد و ادامه داد: در خصوص تخصیص اعتبارات متوازن تاکنون مبلغی به استان ابلاغ نشده است؛ اعتبار توازن ملی که سهم استان از آن 75 میلیارد تومان بود پیشنهاد 18.8 میلیارد تومان برای شهرستان همدان را به کشور ارسال کردیم.

دبیر کمیته برنامه‌ریزی شهرستان همدان تأکید کرد: رقم پیشنهادی از محل اعتبار ملی شامل احداث بخش جدید سوختگی بیمارستان بعثت یک میلیارد و 700 میلیون تومان، تأسیسات فاضلاب همدان چهار میلیارد و 500 میلیون تومان، تأسیسات فاضلاب روستاهای حاشیه سد اکباتان 4 میلیارد و 600 میلیون تومان، بهسازی راه اراک فرمهین، خوئجین، قهاوند، همدان 3 میلیارد تومان و نوسازی بیمارستان جایگزین بیمارستان اکباتان 5 میلیارد تومان بوده است.

وی با بیان اینکه دو روز پیش اعتبار 14 میلیارد تومانی از محل جرایم به شهرداری‌ها بابت نصب علائم ابلاغ شده است، یادآور شد: سال گذشته 30 درصد تخصیص داشت؛ شهرداری‌ها می‌توانند برای دریافت سهم خود پیگیر باشند.

حیدری با اشاره به توزیع اعتبار شاخص‌های توسعه اقتصادی، خاطرنشان کرد: اعتبار شاخص‌های توسعه اقتصادی بیش از 77 میلیارد تومان است که عمدتاً به پروژه‌های اقتصادی شامل پروژه‌های میراث فرهنگی، صنعتی و بخش کشاورزی اختصاص می‌یابد البته هنوز مصوب نشده است.

وی با بیان اینکه در خصوص تخصیص‌ها از 25 درصد استانی و 38 درصد نفت، بیش از 50 درصد دستگاه‌های استان تخصیص دریافت کرده‌اند، گفت: طی 10 روز گذشته استان 10 درصد تخصیص‌ها را دریافت کرده است که شهرستان همدان 8.5 سهم را دریافت کرده است.

دبیر کمیته برنامه‌ریزی شهرستان همدان اظهار کرد: جهاد سازندگی، شرکت برق، شرکت شهرک‌ها، راهداری، صدا و سیما، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سازمان ثبت اسناد، اوقاف و امور خیریه، سپاه، بسیج، میراث فرهنگی، کتابخانه‌ها، حوزه‌های علمیه، نوسازی، بنیاد شهید، بهزیستی، دامپزشکی و محیط زیست دستگاه‌هایی هستند که تخصیص خود را دریافت نکرده‌اند و باید در این خصوص پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه چند پروژه مبادله نشده داریم، افزود: پروژه بهسازی و آسفالت راه سیمین ابرو، مطالعه پیشگیری سیل و پخش سیلاب در بخش شراء با 30 میلیون تومان هزینه برای مطالعه و بازسازی تأسیسات آبرسانی و آب کوتاه مدت شهرستان همدان سه پروژه مبادله نشده است.

حیدری با اشاره به پنج پروژه حوزه‌های علمیه مبادله نشده، بیان کرد: در مجموع هفت پروژه با یک‌میلیارد و 368 میلیون تومان اعتبار در شهرستان مبادله نشده است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۳۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود

احمد لطفی به اشاره نام‌گذاری امسال به‌عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" پرداخت و بیان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم فرصت مناسبی است که با مشارکت مردم در تولید و اقتصاد، جهش ایجاد کرد و هر جایی که مردم حضور داشته‌اند و از ظرفیت آنها استفاده شده است شاهد رشد و موفقیت بیشتر بوده‌ایم.

رئیس شورای اداری تنگستان افزود: همه دستگاه‌های اجرایی بر اساس منویات مقام معظم رهبری که بر اساس یک راهبرد دقیق و کلی نظام ترسیم شده است موظف هستند زمینه مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم کنند.

وی تخصیص اعتبارات سال ۱۴۰۲ را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۶۰ درصد اعتبارات تملک دارایی تنگستان معادل ۲۴۰ میلیارد تومان تخصیص یافت که در مقایسه با سال‌های گذشته مناسب است.

فرماندار تنگستان با اشاره به تخصیص اعتبارات ملی برای طرح‌های عمرانی در این شهرستان خاطرنشان کرد: علاوه بر اعتبارات تملک دارایی تنگستان طرح مهم از جمله ساخت سد، اسکله و بندر، خط ریلی، بزرگراه و مسکن به‌عنوان طرح‌های پیشران منابع آن از اعتبارات ملی تأمین شد.

لطفی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی تنگستان باید توجه داشته باشند رسیدگی به درخواست‌های مردمی در چارچوب مقررات که در روز دیدار مردمی صورت می‌پذیرد بسیار مهم است که غالب آنها هم خیلی سنگین، پیچیده و مشکل نیست.

وی با تأکید بر این نکته که مدیران باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در هفته ۲ روز به‌صورت میدانی امور اجرایی خود را پیگیری کنند اضافه کرد: یکی از معضلات مهم شهرستان تنگستان در ابتدای دولت سیزدهم آمار بالای مدارس تخریبی بود که تا پایان سال گذشته تعداد ۱۰ مدرسه از یک تا ۹ کلاس که فرایند آن از سال‌های گذشته شروع شده بود و کمترین پیشرفت فیزیکی داشت با تخصیص کامل منابع مورد نیاز، تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفت.

فرماندار تنگستان با اشاره به ساخت ۱۲۸ کلاس درس در این شهرستان تصریح کرد: در یک برنامه هدفمند با انعقاد تفاهم نامه مشترک بین فرمانداری شهرستان تنگستان و اداره‌کل نوسازی استان بوشهر تعداد ۱۲۸ کلاس درس با اعتباری بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در مدت ۲ سال ساخته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • پروژه آبرسانی شهرستان بهمئی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • نهضت ملی مسکن در شهرستان جویم تسریع شود
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • تخصیص پروژه مسکن به ۱۰۱۴ نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان زنجان
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود