Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:07:47 GMT

آسیب‌های اجتماعی به داخل خانه‌ها راه یافته است

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۳۴۲۴۶

آسیب‌های اجتماعی به داخل خانه‌ها راه یافته است

همدان - قائم مقام وزیر کشور در ستاد امنیت عمومی و حقوق شهروندی گفت: آسیب‌های اجتماعی تا دیروز بیرون از خانه‌ها بود اما اکنون به داخل خانه‌ها راه یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ملازاده ظهر یکشنبه در گردهمایی مشترک روسا و اعضای ستادهای صیانت از حقوق شهروندی و شورای امر به معروف همدان بابیان اینکه براساس بررسی ها آسیب‌های اجتماعی در جامعه وضعیت نامناسبی دارد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر از راهکارهای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی به اندازه ۲۰ سال روی هم جمع شده‌اند، گفت: آسیب‌های اجتماعی تا دیروز بیرون از خانه‌ها بود اما اکنون به داخل خانه‌ها راه یافته است.

قائم مقام وزیر کشور در ستاد امنیت عمومی و حقوق شهروندی باتاکید براینکه باید نسبت به کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه حساس بود، گفت: فسادهای اخلاقی، مشروبات الکی، زنان بدسرپرست، حاشیه‌نشینی، اعتیاد، طلاق و زنان خیابانی از جمله آسیب‌های موجود در جامعه هستند.

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی

ملازاده استفاده از ظرفیت‌های مردمی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: همدان در ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی وحقوق شهروندی اقداماتی انجام داده و یکه‌تاز حوزه فرهنگ حجاب و عفاف است بطوریکه از استان‌های مرکزی و یزد پیش افتاده است.

وی بر استفاده از ظرفیت سازمان های مردم‌نهاد تاکید کرد و بابیان اینکه پیگیری و مطالبه‌گری از دستگاه‌ها کم‌رنگ شده است، گفت: گردشگری همه فرصت و هم تهدید است اما جنبه فرصتی آن کم و جنبه تهدیدی آن بیشتر است که باید جلوی آن را گرفت.

قائم مقام وزیر کشور در ستاد امنیت عمومی و حقوق شهروندی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و صیانت از حقوق شهروندی از وظایف ستاد امر به معروف است، ادامه داد: وضعیت پوشش در ادارات دولتی مناسب بوده اما عفاف و حیا نامناسب است در حالی که در ادارات خصوصی هر دو از وضعیت نامناسب برخوردارند.

جدیت در وظایف ذاتی ادارات کم‌رنگ شده است

ملازاده با بیان اینکه جدیت در وظایف ذاتی ادارات کم‌رنگ شده و این امر باید به صورت جدی در ادارات دنبال شود، گفت: باید از ظرفیت‌های مردمی درراستای ترویج امر به معروف استفاده کرد.

جانشین ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی استان همدان نیز بابیان اینکه نباید امر به معروف و نهی از منکر در جامعه فراموش شود، گفت: اگر در ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه عاقلانه برخورد نکنیم آسیب‌ها همچنان پا برجا خواهند ماند.

محمدابراهیم الهی تبار با بیان اینکه استان همدان طی ۵ ماه نخست امسال با کاهش ۴ درصدی ثبت طلاق نسبت به سال گذشته روبرو بوده است، عنوان کرد: باید مصداق‌های معروف و منکر را در دستگاه‌ها را احصا کرد.

وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی و به ویژه تقویت بنیان خانواده باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: درحوزه اقتصادی دعوت مردم به خرید کالای ایرانی و کمک به اقتصاد، به نوعی اجرای امر به معروف در جامعه است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۴۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان از اجرای طرح صدور نسخه اجتماعی برای نخستین‌بار در قزوین در قالب یک طرح پایلوت ملی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدرضا جعفری میزوجی عصر امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرگزاری‌های استان قزوین که در سالن جلسات سازمان جهادکشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: قزوین به عنوان نخستین استان طرح صدور نسخه اجتماعی را به صورت طرح پایلوت ملی اجرا می‌کند.

وی با بیان اینکه صدور نسخه اجتماعی توسط بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان صورت می‌گیرد، گفت: در این طرح برای خانواده‌های کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و به ویژه زنان سرپرست خانوار نسخه اجتماعی برای رهایی آنها از آسیب اجتماعی و توانمندسازی مالی آنها صادر می‌شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان با اشاره به نحوه صدور نسخه اجتماعی اضافه کرد: در مرحله نخست این طرح از اعضای خانواده‌های نیازمند درگیر با آسیب اجتماعی تست روان‌شناسی می‌گیریم و در مرحله بعد هم شرایط اجتماعی، روحی و روانی این خانواده‌ها را از صفر تا ۱۰۰ بررسی می‌کنیم.

جعفری میزوجی ادامه داد: بعد از بررسی‌های صورت‌گرفته یک نسخه اجتماعی برای حل مشکلات و آسیب‌های خانواده‌های کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و همچنین زنان سرپرست خانوار پیچیده می‌شود که با اجرای نسخه مربوطه و طی مراحل مختلف خانواده‌های آسیب‌دیده طی مدت یک‌سال توانمندسازی می‌شوند.

وی یادآور شد: نوشتن و صدور این نسخه توسط تیم روان‌شناسان و مددکاران اجتماعی صورت می‌گیرد و در قالب این نسخه‌ها مواردی نظیر حضور کودکان نیازمند یا زنان سرپرست خانوار در کارگاه‌های روان‌شناسی، فرزندپروری و تقویت خلاقیت برای این خانواده‌ها پیش‌بینی می‌شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان با ذکر اینکه حدود ۱.۵ سال است که اجرای این طرح را در سطح استان قزوین آعاز کردیم، گفت: نخستین مجری این طرح هستیم و برای اجرای آنها هم به جز کمک‌های مردمی از هیچ نهاد دولتی و غیردولتی بودجه‌ای دریافت نکردیم.

جعفری میزوجی با اشاره به ارائه بسته‌های مختلف معیشتی و درمانی در قالب طرح نسخه اجتماعی تصریح کرد: با این حال مخالف اصلی پرداخت پول نقد به خانواده‌های آسیب‌دیده هستیم، چرا که در چنین خانواده‌هایی بی‌شک مشکلاتی مانند اعتیاد وجود دارد و پرداخت مستقیم پول به زنان سرپرست خانوار یا کودکان بی و بدسرپرست منجر به هزینه‌کرد بی‌جای این کمک‌های نقدی می‌شود.

وی افزود: در این طرح مددکاران ما همراه با کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست به مراکز خرید یا درمان می‌روند و تا انتهای فرآیند در کنار آنها هستند تا اعتبار تخصیص‌داده‌شده در جای مناسب خود هزینه شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان از صدور نسخه اجتماعی برای ۱۳۸ خانواده آسیب‌دیده قزوین در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در نهایت طی یک‌سال اخیر سه میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان خدمات به خانواده‌های آسیب‌دیده، کودکان نیازمند و زنان سرپرست خانوار ارائه دادیم.

جعفری میزوجی ادامه داد: این خدمات شامل دو میلیارد تومان خدمات اجتماعی و فرهنگی، یک‌میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان بسته معیشتی و ۱۰۰ میلیون تومان خدمات اوقات فراغت که خدمات اوقات فراغب در قالب برگزاری جشن تولد، کارگاه نقاشی و بردن کودکان به شهربازی و مانند اینها بوده است.

کد خبر 749478

دیگر خبرها

  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • بازداشت سازنده صفحه جعلی یک خواننده معروف در اینستاگرام
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • شکایت خواننده معروف به پلیس فتا | گرداننده صفحه اینستاگرام دستگیر شد
  • طرز تهیه بستنی در خانه + ویدئو | فوت و فن درست کردن بستنی ساده بدون ثعلب و دستگاه | فقط ۱۰ دقیقه وقتتان را می‌گیرد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند