Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@05:12:17 GMT

لزوم حفظ حرمت ماه محرم از سوی عزاداران

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۳۵۲۳۰

لزوم حفظ حرمت ماه محرم از سوی عزاداران

جعفری با با تاکید بر لزوم حفظ حرمت ماه محرم از سوی عزاداران خاطرنشان کرد: تشکیلات عزاداری امام حسین (ع) به نحوی است که هر کس به هر صورتی که ممکن است می‌خواهد اظهار ارادت کند. اظهار ارادت کردن هر کسی به هر نحوی عیب هم ندارد. البته تا آنجا که ابراز ارادت به معصیت نینجامد. عیب ندارد. به گزارش جهان نيوز، آیت الله یعقوب جعفری کارشناس علوم قرآنی درخصوص اتفاقات و رویدادهای روز سوم ماه محرم در صحرای کربلا گفت: روایت است که در روز دوم و سوم ماه محرم قافله امام حسین (ع) وارد کربلا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن زمان و وقتی امام وارد آن سرزمین می شوند، آنجا شهری وجود نداشت و بیابانی برهوت بود.

وی در همین راستا ادامه داد: بعد از رسیدن به کربلاسیدالشهدا (ع) از مرکب پیاده شده و به همه دستور پیاده شدن می دهند. امام بزرگوار می پرسند که اینجا چه سرزمینی هست و نام آن چیست؟ بادیه نشین می‌گوید سرزمین غاضریه. حضرت می پرسند که اسم دیگری هم دارد؟ و بادیه نشین می‌گوید بله یک اسم دیگرش هم کربلا است. امام حسین (ع) زمانی که نام کربلا را می شوند به تمام همراهان می فرمایند که پیاده شوید.

این کارشناس علوم قرآنی در خصوص پیش بینی واقعه کربلا توسط رسول اکرم (ص) تصریح کرد: امام حسین (ع) آمادگی این مکان را داشتند چون از پیش پیغمبر خدا گفته بود که فرزندم حسین را در سرزمینی به اسم کربلا شهید می‌کنند.

وی افزود: بعد از فرمان توقف همه پیاده شده و خیمه می‌زنند تا اینکه حضرت زینب (س) خطاب به امام می گویند برادر من نمی دانم که این سرزمین، این محل چه محلی است. از وقتی که اینجا پیاده شده ام قلب من ناراحت بوده و غصه و اندوه فراوانی به من روی آورده است. حضرت فرمودند اینجا همان محل موعودی است که خبر داده شده است. اینجا محل شهادت من و یاران من است. مرا در اینجا دفن می‌کنند و از اطراف دنیا برای زیارت خواهند آمد.

جعفری با اشاره به حزن شدید حضرت زینب (س) ادامه داد: بعد از این سخنان، حضرت زینب (س) خیلی ناراحت می شوند. امام حسین (ع) دست مبارکشان روی قلب خواهر گذاشته و قلب زینب آرام می گیرد.

وی با اشاره به برگزاری برخی مراسم در شهرهای ایران اضافه کرد: در بعضی ازشهرها از جمله شهر مراغه روز سوم را روز علم بندی می گویند. روز علم بندی مراسم خاصی دارد. بازار تعطیل می شود و قربانی‌های خیلی زیادی اهدا می‌شوند. علمهای بسیار بزرگ مثلاً 15 متری می‌زنند. آنها بر این اعتقاد هستند که این روز همان روزی است که امام حسین (ع) لشکرش را سامان داد و به کسانی که علمدار بودند، علم داد که در رأس آنها هم حضرت ابوالفضل (ع) قرار دارد.

جعفری با با تاکید بر لزوم حفظ حرمت ماه محرم از سوی عزاداران خاطرنشان کرد: تشکیلات عزاداری امام حسین (ع) به نحوی است که هر کس به هر صورتی که ممکن است می‌خواهد اظهار ارادت کند. اظهار ارادت کردن هر کسی به هر نحوی عیب هم ندارد. البته تا آنجا که ابراز ارادت به معصیت نینجامد. عیب ندارد.

منبع:میزان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۵۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست

حجت الاسلام حسین حسین‌زاده در گفت وگو با خبرنگار مهر ضمن تأکید بر اهمیت صیانت از محیط‌زیست به تعریف محیط‌زیست پرداخت و آن را دربردارنده تمام مؤلفه‌های مؤثر بر حیات انسان توصیف کرد و اظهار داشت: محیط‌زیست را در دو سطح محیط پیرامونی زندگی انسان و بسترهای دیگر طبیعت می‌توان دنبال کرد.

وی بر لزوم بازشناسی دقیق الزامات صیانت از محیط‌زیست تأکید و درختکاری و کاشت نهال را از برجسته‌ترین توصیه‌های روایی برشمرد و خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و اله در روایتی می‌فرمایند؛ اگر قیامت فرارسد و در دست یکی از شما نهالی باشد، چنانچه بتواند برنخیزد تا آن را بکارد، باید آن را بکارد.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده با بیان این که کاشت نهال و توسعه فرهنگ درخت‌کاری باید مورد اهتمام همگان از جمله ائمه جمعه قرار گیرد، اظهار داشت: دعوت به همکاری گروه‌های مختلف مردمی با منابع طبیعی در روز درختکاری از جمله مؤلفه‌های مؤثر بر ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست است.

وی در ادامه تبیین برخی دیگر از مصادیق صیانت از محیط‌زیست به موضوع مهم آب اشاره کرد و اذعان داشت: پرهیز از کثیف و تباه سازی آب و دوری از آزار و اذیت حیوانات از سفارش‌هایی مبانی دینی است؛ چرا که همگان در برابر زمین، سرزمین و حیوانات مسئول هستیم و این مهم باید موردتوجه عموم جامعه قرار گیرد.

امام‌جمعه امامزاده عبدالله به مسئولیت گفتمانی ائمه جمعه در مواجهه با محیط‌زیست اشاره نمود و اذعان داشت: نیاز است تا ائمه جمعه در تمام مشارکت‌های عمومی و تخصصی عرصه محیط‌زیست حضوری فعال و جهادی داشته، میدان‌دار عرصه جهاد تبیین و فرهنگ‌سازی باشند.

وی به زیبایی‌های حضور ائمه جمعه در مناسبت‌های مختلف به‌ویژه عرصه صیانت از حیوانات و جمع‌آوری پسماند از محیط‌زیست اشاره نمود و خاطرنشان کرد: توجه متقابل به ظرفیت‌های موعظه و کارگاه بهترین راهکار جهاد تبیین و نهادینه‌سازی فرهنگ زیبای مدیریت پسماند و صیانت از محیط‌زیست است.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده تصریح کرد: ائمه جمعه ضمن تبیین مباحث دینی و اجتماعی باید پرچم‌دار میدان‌های فرهنگ‌ساز بوده ورود علمی و عملی به فرهنگ‌سازی داشته باشند.

کد خبر 6087540

دیگر خبرها

  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • افتتاح مرکز تداوم عقیدتی امام خامنه قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه
  • تخریب کلامی ستاره جهانی ورزش ایران | اول چند مسابقه قهرمان شو بعد اینطور حرف بزن!
  • حمله اسنوکر باز انگلیسی به وفایی: دیگر به اینجا برنگرد!
  • بهانه عجیب حسین وفایی بعد از شکست؛ اینجا بوی بد می‌دهد/ مورفی به حسین وفایی: دیگر به اینجا برنگرد!
  • حمله به ستاره ایرانی: دیگر به اینجا برنگرد!
  • حمله اسنوکر باز انگلیسی به حسین وفایی: دیگر به اینجا برنگرد!
  • حمله به ستاره ایرانی: دیگر به اینجا برنگرد! | اگر حرف خوبی برای گفتن نداری، چیزی نگو