Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@23:15:01 GMT

مرد هندی 145 مدرک تحصیلی دارد (+عکس)

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۳۸۸۲۲

برترین ها - فکر می‌کنید اخذ یک مدرک تحصیلی کار سختی است؟ ۱۴۵ مدرک چطور؟ پروفسور پارتهیبان که در چنای در هند تدریس می‌کند ۱۴۵ مدرک تحصیلی در طول ۳۰ سال کسب کرده است و هیچ برنامه‌ای برای توقف مطالعه و تحصیل ندارد.

او ابتدا یک دانشجوی نامنظم بود که کار و درس را با هم انجام می‌داد و بنابراین امتحان و پروژه‌های نهایی او با شکست مواجه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از اینکه سرانجام فارغ التحصیل شد، برای اداره قضایی کار کرد، اما تمایلش به تحصیل هرگز از بین نرفت. او به همه رشته‌ها و حوزه‌های تحصیلی علاقه داشت بنابراین تصمیم گرفت برگردد و مدرک دوم را بگیرد؛ و سپس مدرک سوم، و حالا ۱۴۲ مدرک دیگر.

او در دوره‌های مختلف به صورت همزمان شرکت می‌کرد و ۳۰ سال گذشته را دائما در حال آماده شدن برای امتحان‌های مختلف و درخواست دوره‌های جدید تحصیلی بوده است. او سه کارشناسی ارشد در رشته‌های علوم، ۸ کارشناسی ارشد در رشته‌های حقوق، ۸ کارشناسی ارشد در رشته‌های بازرگانی، ۹ کارشناسی ارشد در اجرای کسب و کار، ۱۰ کارشناسی ارشد در رشته‌های هنر و ۱۲ رشته تحقیقاتی مختلف دارد! البته این ها تنها مدارک او نیستند.

وقتی از او پرسیده شد که آیا رشته تحصیلی هست که از آن لذت نبرد، با قاطعیت «ریاضیات» را نام برد. متاسفانه عوارض جانبی منفی برای این تحصیل دائمی وجود دارد. جذب شدید اطلاعات روی حافظه او تاثیر گذاشته و اکنون حتی به سختی چهره افراد و مسیر‌ها را شناسایی می‌کند.

این مرد ۵۶ ساله هنوز تحصیل می‌کند و در دانشگاه‌های مختلف درباره موضوعات مختلف سخنرانی می‌کند. علاوه بر همه کارهای علمی او همسر و دو فرزند دارد که همگی آن‌ها هم به طور جدی تحصیل می‌کنند. همسرش نیز ۹ مدرک تحصیلی دارد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۸۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل