Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: نادر طالب زاده در دومین قسمت برنامه ۵۷ تدارکات و لجستیک جنگ را با حضور محسن رفیق دوست بررسی کرد.

به گزارش تسنیم، دومین قسمت برنامه 57،نادرطالب زاده میزبان محسن رفیق دوست بود. در این برنامه موضوع تدارکات و لجستیک جنگ مورد بحث قرار گرفت. محسن رفیق دوست با اشاره به اینکه جنگ ناخواسته آغاز شد و در قانون چیزی برای جنگ این ارگان پیش بینی نشده بود گفت: سپاه برای جنگ ایجاد نشده بود؛ بلکه برای حراست از انقلاب و دستاوردهای انقلاب ایجاد شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگ که آغاز شد این احساس به وجود آمد که این جنگ صرفاً بر علیه مرزهای ما نیست. پس سپاه وارد جنگ شد و تا مدتها با بدیهی ترین امکانات حضور داشتیم.برای مثال برای اعزام صد نیرو به جبهه به کمیته‌ها می‌رفتم و اسلحه‌های ژ3 مصادره‌ای را از کمیته‌ها می‌گرفتم و به نیروهایمان می‌دادم و یا از ارتش می‌گرفتیم‌

وی افزود:اولین اسلحه ای که من تهیه کردم، دو هزار کلاشینکف بود که از یاسرعرفات خریداری کردم و با آن اولین گروه را به جبهه فرستادم.اما پدیده ای که بوجود آمد،مردم عزیز و نیروهایمان بودند که برای دفاع از انقلاب به میدان آمدند.
وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس عنوان کرد: تا وقتی که بنی صدر جانشین فرمانده کل قوا بود، اجازه حضور سپاه و نیروهای مردمی را به جبهه نمی داد ولی ما به اعتبار مقام معظم رهبری در جبهه می‌ماندیم.از هرجا قصد داشتیم سلاح و مهمات تهیه کنیم، می‌گفتند چون تحریم هستید نمی‌دهیم ویا می گفتند عراق کامل خریداری کرده است.کار سختی بود، اما می‌شد.

رفیق دوست تصریح کرد: برای تهیه سلاح های ابتدایی با افسرهای لیبیایی یا سوری به کشورهای بلوک شرقی می‌رفتیم و از آنجا می‌خریدیم.اما به این فکر افتادیم که باید خودمان به فکر تولید باشیم. ما اگر می خواستیم لباس غواصی با همان روش بخریم امکان پذیر بود، ولی دشمن به عملیات ما پی می‌برد؛ به همین دلیل تصمیم گرفتیم در داخل تولید کنیم و در داخل دوختیم؛ ولی تنفس غواصان با نی بود نه کپسول.

وزیر سپاه دوران دفاع مقدس گفت: من قبل از اینکه وزیر بشوم، به سه کشور کره شمالی، لیبی و سوریه مرتباً سفر می کردم.بعد از اینکه وزیر شدم به دلیل مشغله حدود 9 ماه به این سه کشور نرفتم.بعد از این مدت سوریه و لیبی به صورت رسمی بنده را دعوت کردند.

وی افزود:خدمت آقای هاشمی رفتم و بحث دعوت را مطرح کردم، ایشان گفتند ببینید می توانید از حافظ اسد و قذافی موشک تهیه کنید.من گفتم تلاشم را می‌کنم.از صحبت آقای هاشمی، من متوجه نیاز صد در صدیمان به موشک شدم. خدمت مقام معظم رهبری که رئیس جمهور آن موقع بودند رفتم و از ایشان خواهش کردم دو پیام کتبی برای حافظ اسد و قذافی بدهند.بعد گفتم اقای هاشمی به من گفته‌اند چنین کاری انجام دهم. ایشان با لبخند و چهره ای متبسمانه گفتند می شود؟ممکن است بدهند؟

رفیق دوست ادامه داد:سپس خدمت امام رسیدم و گفتم دعاکنید بنده در این سفر بتوانم از اینها موشک بگیرم. وی تشریح کرد: با حافظ اسد صحبت کردم و او گفت مخازن ما دست روسیه است ولی شما نیرو بفرستید تا ما تعلیم بدهیم.ما با درنظر گرفتن این صحبت حافظ اسد، به لیبی رفتیم. در جلسه‌ای که با جلود(نخست وزیر لیبی) داشتیم وی بسیار از ما تعریف کرد و گفت از انقلابتان دفاع می‌کنیم که من عصبانی شدم و زدم روی میز و گفتم دروغ می‌گویید زیرا انبارتان پر از موشک است و به ما کمک نمی‌کنید. جلود نخست وزیر لیبی در پاسخ به من گفت، موشک‌ها پیش رفیقت است که منظورش از رفیق، قذافی بود.

رفیق دوست افزود: سراغ قذافی رفتم و او گفت به من گفته‌اند چه بلایی سر جلود در جلسه آورده‌ای.موشک ها را بردار و ببر. ضمن اینکه یک افسر لیبیایی هم فرستاد و به او گفت از این پس فرمانده‌ات این آقاست.حدود ده موشک به ما داد که هدیه بود و پولی بابت موشک‌ها ندادیم. وی ادامه داد:سپس دیدیم که موشکی که قذافی به ما داد را کره شمالی نیز در حال تولیدش هست که از کره شمالی با پرداخت مبلغش خریداری کردیم.

رفیق دوست در ادامه برنامه گفت: من روزی خدمت امام شرفیاب شدم و عرض کردم ما نیز می‌توانیم سلاح شیمیایی، میکروبی و اتمی بسازیم.که امام با قاطعیت گفتند نخیر،حرام است اینها سلاح جنگ نیست،ما نیامده‌ایم به دنیا که نسل را از بین ببریم،اینها نسل را از بین می برد و فرموند پدافندش را پیگیری کنید.

وی در پاسخ به سوال طالب زاده در رابطه با کندی در عملیاتی شدن فرمان اقتصاد مقاومتی گفت: اگر دولت تصمیم بگیرد مردم را در تولید آزاد بگذارد و بگذارد ملت تولید بکند و ملت نیاز خودش را براورده کند، قطعاً اقتصاد مقاومتی انجام گرفته است.اگر دولت مردم را باور کند و بداند که توانمندی این مردم بهتر از خارجی‌هاست،اقتصاد مقاومتی اجرا می‌شود.

مایکل ماروف،افسر بازنشسته پنتاگون نیز در فواصل برنامه درباره سلاح های شیمیایی و کمکی که امریکا به عراق جهت حمله به ایران کرده است،گفتگویی با نادر طالب زاده به صورت ارتباط اینترنتی-ویدویی انجام داد.

برنامه تلویزیونی«پنجاه و هفت» کاری از گروه برنامه های تلویزیونی مرکز بسیج رسانه ملی است که نادر طالب زاده اجرا و سردبیری و رضا جوهرچی تهیه کنندگی آن را بر عهده دارند و با همکاری شبکه پنج سیما تولید و پخش می شود.
این برنامه گفتگوهای صریح نادر طالب زاده با چهره های شاخص فرهنگی و اجتماعی متناسب با مضمون برنامه است. همچنین بخش هایی از برنامه با حضور و مشارکت جوانان و نوجوانان درباره مسایل اساسی کشور و انقلاب اسلامی همراه است.

«پنجاه و هفت» قرار است در فصول مختلف در هنگامه مناسبت های تاریخ معاصر ایران، تحولات جهان اسلام و مضامین ویژه انقلاب اسلامی مانند نقد نظام سلطه در 13 آبان، نهضت های آزادیبخش در هفته بسیج، مساله نهاد دانشگاه در ایران در 16 آذر، هفته هنر انقلاب در سالگرد شهادت آوینی و مضامینی چون آسیب های اجتماعی، اقتصاد و... تولید شود.

فصل اول برنامه تلویزیونی «پنجاه و هفت» برای هفته دفاع مقدس طراحی شده است و از ساعت 20 روز شنبه 1 شهریور س از شبکه پنج سیما روی آنتن رفت.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۰۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

به گزارش خبرگزاری مهر، «محسن رضایی» در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

کد خبر 6096438 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • چرا اسرائیل یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟
  • چرا تل‌آویو یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • شناور سپاه از خط استوا عبور کرد/ اولین ماموریت در نیمکره جنوبی
  • نخستین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی
  • شناور سپاه از خط استوا عبور کرد / اولین مأموریت «ناو شهید مهدوی» در نیمکره جنوبی
  • ببینید | شناور سپاه از خط استوا عبور کرد | اولین ماموریت در نیمکره جنوبی
  • اولین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان