Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@04:19:27 GMT

عمده ترین جعل سندها در کشور چه مواردی بوده است؟

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۴۱۰۸۴

رییس دبیرخانه ستاد پیشگیری از جعل اسناد وزارت کشور با اشاره به اینکه ۲۶ هزار و ۹۸۳ مورد جعل در سال گذشته در کشور داشته ایم، تصریح کرد: عمده ترین جعل صورت گرفته در سال گذشته به ترتیب مربوط به جعل اسکناس و اوراق بهادار، مدارک و اوراق شناسایی، احکام ماموریت و اسناد مالکیت بوده است.

به گزارش ایسناکاظم شادکام صبح امروز سوم مهرماه در همایش آموزشی یک روزه پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک دولتی در استانداری کرمان اظهار کرد: جعل به عنوان یک معضل اجتماعی و اقتصادی در کشورهای مختلف است و عمده ترین دلیل آن پیشرفت تکنولوژی به ویژه در صنعت چاپ و کاغذ، فراوانی اسناد کاغذی در فرآیند اداری، ضعف آگاهی های عمومی جامعه، انگیزه های سودجویانه، عدم بازدارندگی مجازات های پیش بینی شده و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

وی افزود: از بین رفتن استحکام روابط اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، زمینه سازی وقوع و توسعه سایر جرائم، بروز آثار خرب روانی در جامعه، سلب اعتماد عمومی و تحمیل ضررهای مادی و معنوی به اشخاص از جمله آثار و پیامدهای جعل است.

شادکام با بیان اینکه چهار کارگروه تخصصی در ستاد پیشگیری از جعل اسناد فعالیت دارند که دو هدف در زمینه کاهش جعل و مقاوم سازی اسناد را در دستور کار قرار داده‌اند افزود: یکی از اهداف ستاد، مقاوم سازی اسناد در برابر جعل است و توفیقات خیلی خوبی در این زمینه در اسناد پایه کشور داشته ایم و اکنون امکان جعل شناسنامه، گذرنامه، معافیت های سربازی و ... به صفر رسیده است.

رییس دبیرخانه ستاد پیشگیری از جعل اسناد وزارت کشور با اشاره به اینکه مسئله دیگر، آموزش اختصاصی مقاوم سازی اسناد است که به صورت منطقه ای انجام می شود، تصریح کرد: جعل، پایه گذار و نردبان دسترسی به سایر جرائم است و به این نتیجه رسیده ایم که کار باید به صورت میدانی انجام شود و باید گلوگاه های جعل را شناسایی و نسبت به رفع آن، با آسیب شناسی و اِعمال اقدامات فنی اقدام کنیم.

وی بیان کرد: وضعیت کرمان نسبت به استان های دیگر، رو به بهبود است و در سال ۹۴ میزان ۴۶ درصد، سال قبل ۲۳ درصد و ۵ ماهه گذشته سال جاری ۱۵ درصد جعل اسناد در استان کرمان داشته ایم.

رییس دبیرخانه ستاد پیشگیری از جعل اسناد وزارت کشور گفت: با صدور شناسنامه های جدید پالایش خوبی در اسناد سرقتی و غصبی به ویژه در استان هایی که اتباع بیگانه بیشتری دارند، صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه ستاد ۲۲ سازمان و دستگاه را در زیرمجموعه دارد، عنوان کرد: با اقدامات صورت گرفته، کاهش جعل را در پیش رو داریم.

شادکام اظهار کرد: تعیین خظ مشی برای پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک در کشور، ایجاد هماهنگی برای پیشگیری و مقابله با جعل اسناد رسمی و مدارک، پیشگیری از جزیره ای عمل کردن دستگاه های صادر کننده سند و ... از جمله اهداف ستاد پیشگیری از جعل اسناد وزارت کشور است.

وی افزود: فراوانی سند در چرخه اداری یکی از دلایل اصلی جعل اسناد است و باید کار را به سمت دولت الکترونیک ببریم.

شادکام با اشاره به اینکه ۲۶ هزار و ۹۸۳ مورد جعل در سال گذشته در کشور داشته ایم، تصریح کرد: عمده ترین جعل صورت گرفته در سال گذشته به ترتیب مربوط به جعل اسکناس و اوراق بهادار، مدارک و اوراق شناسایی، احکام ماموریت و اسناد مالکیت بوده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۱۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی پیش از ظهر سه شنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل استان سمنان به میزبانی استانداری ضمن اشاره به اقدامات مرتبط با مواضل اضطراری بیان کرد: حداقل ۳۰ درصد خبازی های سطح استان طی مدت زمان تعیین شده در راستای اجرای مطلوب مراقبت های پدافند غیرعامل باید نسبت به دوگانه ساز شدن اقدام کنند

وی با بیان اینکه تقویت و نظارت بیش از پیش در امر حفاظت از تاسیسات و اماکن حساس در سطح استان سمنان در دستور کار قرار داشته باشد، افزود: ارتقا و تقویت پایش تصویری دیگر مواردی است که باید در بخش پدافند غیرعامل در دستور کار باشد.

استاندار سمنان گفت: استان سمنان به واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت های حساس، در بحث اجرای ساز و کار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است.

هاشمی با بیان اینکه استان سمنان در حوزه سایبری، زیستی، امنیت غذایی، زیرساخت و فناوری نوین استان حساس در بخش پدافند غیرعامل است، تاکید کرد: این استان دارای واحد های تولیدی مواد غذایی و همچنین واحد های صنعتی بسیاری است که مرتبط با سلامت مردم بوده و باید مراقبت ها در این خصوص در بخش پدافند غیرعامل اندیشیده شود.

وی افزود: وجود دو نیروگاه بسیار مهم در حوزه تولید برق که اخیراً با حضور رئیس جمهور نیز فاز سه و چهار نیروگاه سیکل ترکیبی نیز بهره برداری شد، از دیگر مواردی است که اجرای مطلوب ساز و کارهای اجرایی پدافند غیرعامل برای حفاظت و حراست از این تاسیسات را حائز اهمیت می سازد.

استاندار سمنان بیان کرد: پراکندگی روستاها، راه های مواصلاتی مهم، شبکه های زیرساختی و پهناور بودن استان از دیگر مواردی است که استان سمنان را از لحاظ موارد پدافند غیرعامل مهم می سازد.

کد خبر 6092879

دیگر خبرها

  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • کرم معجزه
  • تعرفه فیزیکی به شعب أخذ رأی کرمانشاه ارسال نمی‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان