Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@20:21:38 GMT

ادامه تناقض‌گویی‌ها در مورد کیفیت بنزین +نمودار

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۴۱۳۰۳

ادامه تناقض‌گویی‌ها در مورد کیفیت بنزین +نمودار

نتایج آزمایشهای شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان از افزایش گوگرد بنزین توزیعی در پایتخت به میزان ۲ تا ۳ برابر حد استاندارد داشت، وزارت نفت بخشی از این افزایش گوگرد را در مقطعی تأیید کرد اما کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران هر گونه افزایش را رد کرد.

خبرگزاری تسنیم: نتایج آزمایشهای شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان از افزایش گوگرد بنزین توزیعی در پایتخت به میزان ۲ تا ۳ برابر حد استاندارد داشت، وزارت نفت بخشی از این افزایش گوگرد را در مقطعی تأیید کرد اما کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران هر گونه افزایش را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج گزارش پروژه پایش کیفیت سوخت شهر تهران در تابستان 1396 نشان می‌دهد در سوخت بنزین عرضه شده در جایگاه ها، عدد اکتان پایین و محتوای گوگرد و بنزن بالا است که نتایج این گزارش از افت کیفیت بنزین توزیعی در تهران و هشدارآمیز بودن سطح گوگرد آن خبر می دهد.
نتایج این آزمایش ها که توسط شرکت کنترل کیفیت هوای تهران انجام شده به صورت نمودار منتشر شده و نشان می دهد مقدار گوگرد بنزین توزیعی تهران در 5 نقطه مختلف چند برابر حد متعارف بوده است.



پس از انتشار این گزارش، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با قبول بالا رفتن گوگرد بنزین عرضه شده در تهران فقط در مقطعی کوتاه آن هم به مقدار 75 جزء در میلیون ، اعلام کرد که گوگرد و بنزن بنزین توزیع شده در تهران در حد متعارف و استاندارد است. (لینک کامل خبر)

در حالی که اطلاعیه این شرکت نیز با نتایج آزمایش میدانی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تناقض داشت، در نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران که در استانداری تهران برگزار شد به طور کامل نتایج آزمایش ها مردود اعلام شد.

دبیر کار گروه کاهش آلودگی هوای تهران در این خصوص گفت: یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه موضوع بنزن، گوگرد و ترکیبات آروماتیک بنزین بود که با تایید نمایندگان شرکت توزیع استان تهران، اداره کل استاندارد و شهرداری تهران وجود هرگونه گوگرد و بنزن بالای حد استاندارد در سوخت مصرفی تهران مردود شمرده شد. (لینک کامل خبر)

به عبارتی در این نشست نه تنها نتایج آزمایش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران رد شد، بلکه حتی اطلاعیه رسمی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی که بالا رفتن گوگرد بنزین توزیعی در مقطعی را تأیید کرد هم مردود قلمداد شده و مشخص نیست در نهایت اعلام کدام نهاد رسمی برای سنجش کیفیت بنزین عرضه شده در پایتخت باید ملاک قرار گیرد؟

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۱۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای تهران در وضعیت کم سابقه

به گزارش خبرآنلاین، براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین شاخص کیفیت هوای پایتخت، صبح پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در وضعیت پاک قرار دارد.

ایرنا در خبری نوشت: بدنبال وزش باد و بارش باران که از َشب گذشته در برخی مناطق تهران آغاز شده و همچنان هم ادامه دارد، هوای پایتخت تمیز و پاک شده به گونه‌ای که شاخص لحظه‌ای کیفیت هوا صبح امروز روی عدد ۴۸ در شرایط سبز (پاک) قرار بگیرد.

همچنین شاخص هوا در ۲۴ ساعت گذشته نیز بر روی عدد ۶۳ (شرایط قابل قبول) قرار داشت.

با توجه به گزارش سازمان هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی، از امروز تا شنبه هفته آینده علاوه بر افزایش ابر، وزش باد شدید، در بعضی ساعات بارش باران، گاهی به‌صورت رگبار و رعد و برق در سطح استان مورد انتظار است.

از ابتدای امسال تاکنون، پایتخت نشینان پنچ روز هوای پاک و ۳۸ روز هم هوای سالم استنشاق کرده‌اند. سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی در مجموع ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901990

دیگر خبرها

  • هوای تهران در وضعیت کم سابقه
  • هوای پایتخت در آستانه پاکی قرار گرفت
  • هوای تهران «پاک» است
  • کیفیت هوای تهران چگونه است؟
  • کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد
  • کیفیت هوای تهران امروز چگونه است؟
  • وضعیت هوای تهران در دوازدهمین روز اردیبهشت
  • کیفیت هوای تهران قابل قبول است
  • هوای تهران قابل قبول است
  • کیفیت هوای امروز تهران