Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه توسعه اجتماعی و اقتصادی دفتر امور زنان وزارت جهاد کشاورزی از اجرای طرح صندوق خرد زنان روستایی در ۱۴ استان کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهره مهیاری در کارگاه توجیهی آموزشی ایجاد صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایر در سمنان اظهار کرد: راه‌اندازی این صندوق‌ها از سال گذشته با هدف توسعه فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی زنان روستایی، آغاز و امروز به 14 استان افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به‌ضرورت توانمندی سازی زنان روستایی افزود: با توانمند شدن زنان روستایی زمینه اشتغال جدید در سطح روستاها فراهم‌شده و از مهاجرت روستائیان جلوگیری می‌شود.

رئیس گروه توسعه اجتماعی و اقتصادی دفتر امور زنان وزارت جهاد کشاورزی به برخی از اهداف اجرایی طرح صندوق خرد زنان روستایی اشاره کرد و افزود: حمایت از تولیدات روستائیان، افزایش ظرفیت اشتغال‌زایی در بخش کشاورزی، حمایت از افراد توانمند و کارآفرین از مهم‌ترین اهداف اجرایی این طرح است.

مهیاری، ایجاد کسب‌وکار ارزش‌آفرین با رویکرد توسعه و هم‌افزایی و استفاده از توان دستگاه‌های اجرایی مختلف را از دیگر اهداف ایجاد صندوق خرد زنان روستایی عنوان کرد و گفت: وقتی جهاد کشاورزی با دستگاه‌های مختلف و با اهداف مشترک کنار هم قرار می‌گیرند یک هم‌افزایی مثبت در جوامع روستایی ایجاد می‌کند و می‌تواند دستاوردهای خوبی داشته باشد.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف مهم صندوق خرد زنان روستایی این است که توسعه از مرحله "توسعه با مردم" به مرحله "توسعه توسط مردم" تبدیل شود.

رئیس گروه توسعه اجتماعی و اقتصادی دفتر امور زنان وزارت جهاد کشاورزی گفت: ترویج فرهنگ پس‌انداز در زنان روستایی یکی دیگر از مهم‌ترین اهداف اجرای طرح صندوق اعتبارات خرد است.

مهیاری به یکی از ویژگی‌های مهم صندوق خرد زنان روستایی و مزیت آن نسبت به سایر صندوق‌ها اشاره کرد و گفت: این صندوق صرفاً وام و تسهیلات را به فعالیت زنان روستایی در بخش کشاورزی و تولید ارائه می‌دهد.

وی به برخی از اقدامات انجام‌شده برای اجرای بهتر طرح صندوق زنان روستایی اشاره کرد و گفت: آموزش زنان تسهیل‌گر برای کمک به اجرای این طرح یکی از اقداماتی است که انجام‌شده است چراکه زنان تسهیل گر یکی از بازوان اصلی زنان در جوامع روستایی هستند.

رئیس گروه توسعه اجتماعی و اقتصادی دفتر امور زنان وزارت جهاد کشاورزی، زنان تسهیل‌گر را محور اصلی تشکیل صندوق خرد زنان روستایی در روستاها دانست و گفت: زنان تسهیل‌گر زنانی هستند که می‌توان از طریق آنان بهتر با زنان روستایی ارتباط برقرار کرد و همین زنانهستند که می‌توانند مشکلات دیگر زنان روستایی را نیز انتقال دهند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۱۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی

مدیر کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در مرحله نخست ثبت نام بیمه رایگان مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری استان ۳۴ هزار نفر در آذربایجان غربی ثبت نام کردند.

سیروس محمودیان گفت: در اجرای ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مرحله نخست ثبت نام بیمه رایگان مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری نزد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آغاز شده است و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شد.

وی افزود: در این مرحله مادرانی که فرزند سوم و بالاتر آنان بعد از تاریخ اول فروردین ماه سال ۱۳۹۶ متولد شده باشند می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق به نشانی www.roostaa.ir و ورود به بخش "ثبت نام مادران روستایی و عشایری (غیرشاغل) و یا مراجعه به ۷۱ کارگزاری صندوق در سطح استان نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی استان خاطر نشان کرد: فرآیند تکمیل ثبت نام متقاضیان مشمول این قانون پس از اخذ استعلام از سازمان ثبت احوال و تأیید استعلام سایر صندوق‌ها مبنی بر عدم بیمه پردازی و مستمری بگیر بودن متقاضی، نهایی می‌گردد و اولویت تکمیل ثبت نام با افرادی است که منطبق بر فراخوان شرایط لازم را احراز و زودتر نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند.

محمودیان ادامه داد: در خصوص مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری صد در صد (۱۰۰%) حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود و با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه‌ای بیمه‌گذار افزوده می‌شود.

وی اظهار داشت: همسر و فرزندان مادران سه فرزند از ۱۸ الی ۵۰ سال نیز می‌توانند به صورت جداگانه در این صندوق عضو شوند و درآینده همزمان از مزایای بیمه اجتماعی برخوردار شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • نشست معاونان عمرانی ادوار وزارت کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست ۴۵سال خدمت ماندگار با حضور معاونین عمرانی ادوار وزارت کشور
  • پوتین اهداف ملی روسیه تا سال ۲۰۳۶ را تعیین کرد
  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان