Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روزنامه دیلی میل، این تحقیق جدید که توسط محققان دانشگاه مک مستر در کانادا انجام شد، نشان داد که پرداختن به امور منزل مانند باغبانی، شست و شوی زمین و یا تمیز کردن آشپزخانه می تواند زندگی انسان را نجات دهد.
بر اساس نتایج این تحقیق، پنج بار در هفته پرداختن به کارهای خانه که باعث فعالیت فیزیکی می شوند، خطر مرگ را تا 28 درصد و خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا 20 درصد کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، هر اندازه این قبیل فعالیت ها بیشتر باشد، صرف نظر از ماهیت آن کار، به نفع سلامت فرد خواهد بود؛ به طوری که 750 دقیقه فعالیت فیزیکی در هفته، احتمال مرگ زودهنگام را تقریبا 40 درصد کاهش می دهد.
محققان امیدوارند که گزارش انها در نهایت موجب تشویق مردم به تحرک بیشتر شود.
آنها در این مطالعه وضعیت 130 هزار نفر را برای هفت سال پیگیری کردند. افراد شرکت کننده در این مطالعه 35 تا 70 ساله و از 17 کشور مختلف بودند.
در ابتدای این مطالعه، هر فرد اطلاعاتی را در زمینه وضعیت اجتماعی و اقتصادی، عادات و شیوه زندگی، سابقه پزشکی، سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری قلبی عروقی، وزن، قد، اندازه دور کمر و باسن و فشار خون ارائه داد.
آنها همچنین یک پرسشنامه در زمینه انواع فعالیت فیزیکی که معمولا انجام می دهند پر کردند. محققان از این پرسشنامه برای محاسبه متوسط سطوح فعالیت این افراد استفاده کردند.
این مطالعه مشخص کرد که با هفته ای 150 دقیقه فعالیت، هشت درصد مرگ و میر ها قبل پیشگیری خواهد بود و میزان ابتلای افراد به بیماری های قلبی و عروی حدود 5درصد کاهش خواهد یافت.
محققان با تاکید بر این که نوع فعالیت فیزیکی اهمیت ندارد، اظهار داشتند: فعالیت های موثر در سلامتی می تواند برای تمیز کردن خانه و حتی راه رفتن سریع به سمت محل کار باشد.
این مطالعه رابطه فعالیت فیزیکی را با کاهش خطر مرگ و میر تایید می کند.
سازمان جهانی بهداشت به بزرگسالان 18 تا 64 ساله توصیه می کند که در هفته 150 دقیقه ورزش هوازی (ایروبیک) و هفته ای دو بار نیز ورزش های استقامتی نیز انجام دهند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پوررضا با اشاره به سفر اول رئیس جمهور به قم در نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ گفت: این سفر دارای شش مصوبه برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم بود که با پیگیری‌های انجام شده بخش عمده مصوبات اجرایی شده است.

وی گفت: نخستین مصوبه ما در خصوص تکمیل مرکز جامع سرطان با مشارکت خیرین بود که دارای ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بود که ۵۰ میلیارد آن توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۴۰ میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد که از این میزان اعتبار، ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط سازمان برنامه و بودجه تاکنون تأمین و سهم وزارت بهداشت نیز منوط به تکمیل و پیشرفت فیزیکی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: این پروژه در حال انجام بوده و تاکنون حدود ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم بتوانیم با منابع دولتی و مشارکت خیرین محترم به سرانجام رسانده و در اختیار مردم شریف استان قرار دهیم.

پوررضا گفت: دیگر مصوبه سفر، اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل مخزن بتنی مجتمع بیمارستانی شهبد بهشتی قم بود که تخصیص یافت و پروژه اجرایی شد.

وی گفت: تسریع در بررسی صدور مجوز ماده ۲۳ احداث دانشکده پزشکی و خوابگاه پسران مجتمع پردیس دیگر مصوبه سفر بود که این مصوبه نیز به صورت کامل اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور در دور اول به قم گفت: موضوع دیگر شبانه روزی کردن مراکز بهداشتی درمانی شهرهای کهک و جعفریه بود که این مصوبه نیز به صورت کامل انجام شد.

پوررضا گفت: اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه سلامت شهروندی بصیرت نیز جزو مصوبات سفر بود که اعتبار مورد نیاز جذب و پروژه به بهره برداری رسیده است.

وی در خصوص آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به قم در حوزه بهداشت و درمان گفت: اختصاص اعتبار برای احداث فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و با کمک بنیاد برکت و خیرین پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ بود، که در این زمینه نیز مجوز ماده ۲۳ اخذ و برای عملیاتی شدن پروژه منوط به تخصیص اعتبار خواهد بود.

کد خبر 6098493

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد