Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، طبق دستورالعمل نحوه صدور مجوز آموزش کارورزی که در قالب طرح کارورزی دانش‌آموختگان دانشگاهی در حال انجام است، دستگاه‌های اجرایی، موظف به فراخوان برای شناسایی واحدهای متقاضی تحت پوشش خود، ارزیابی صلاحیت آنها بر اساس شرایط عمومی و تخصصی و نهایتاً معرفی واجدین شرایط به همراه مستندات لازم به ادارات کل و مراکز سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش ارزیابی صلاحیت‌های عمومی و تخصصی واحدهای متقاضی بر اساس یکسری از شاخص‌ها صورت می‌پذیرد که داشتن مجوز معتبر فعالیت اقتصادی از دستگاه اجرایی شامل پروانه بهره‌برداری و یا پروانه فعالیت صنفی، فعال بودن که شاخص آن ارائه لیست بیمه تأمین اجتماعی تأیید شده آخرین ماه درخواست صدور مجوز و برخورداری از صلاحیت اخلاقی و اهلیت لازم به تشخیص دستگاه اجرایی مرتبط از جمله آنان است.

در این فرایند واحدهای پذیرنده باید از کادر متخصص و ماهر برخوردار بوده و از شرایط و امکانات حفاظت،‌ ایمنی، بهداشت مناسب و استاندارد برخوردار باشند. بنابراین پس از معرفی واحدهای متقاضی واجد شرایط از سوی دستگاه‌های اجرایی،‌ ادارات کل موظف هستند ضمن کنترل مستندات ارسالی توسط واحد متقاضی، بر اساس مجموعه اطلاعات دریافتی نسبت به ارزیابی صلاحیت آموزشی آنها در هریک از فرصت‌های آموزشی درخواست‌شده اقدام کند.

طبق این دستورالعمل آموزشی در 6 مقطع باید مدارک تحصیلی با سابقه کار مطابقت داده شود به عنوان مثال با توجه به فرصت‌های آموزشی مدارک تحصیلی نیز متفاوت خواهد بود.

بنابراین داشتن حداقل مدرک تحصیلی فوق لیسانس باضافه حداقل یک سال سابقه کار مفید و مرتبط ازجمله این شرایط است و در صورت داشتن حداقل مدرک تحصیلی لیسانس باید حداقل دو سال سابقه کار مفید و مرتبط ارائه شود.

در ادامه اگر حداقل مدرک تحصیلی فوق دیپلم باشد باید حداقل سه سال کار مفید و مرتبط و در صورت داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم داشتن 4 سال سابقه کار مفید و مرتبط الزامی است.

همچنین برای سایر واحدهای پذیرنده دارای مدرک تحصیلی پایین‌تر از دیپلم داشتن حداقل 5 سال سابقه کار مفید و مرتبط لازم اعلام شده است.

به گزارش فارس، پس از صدور مجوز آموزش کارورزی ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان‌ها دارای وظایفی هستند که پایش و نظارت بر اجرای دوره‌های آموزش کارورزی بر اساس اطلاعات دریافتی از دامنه اختصاصی طرح کارورزی در ارتباط با کارورزان جذب‌شده و در کنار آن برنامه‌ریزی و اجرای دوره‌های آمادگی شغلی برای کارورزان متقاضی ازجمله آنان است.

همچنین واحدهای پذیرنده باید قرارداد آموزشی با کارورزان امضا کنند و پس از آن شروع به دوره کارورزی را در سامانه اختصاصی طرح کارورزی اعلام کنند و پس از آن یک نسخه از استاندارد آموزشی مرتبط با فرصت آموزشی موردنظر را به متصدی فرصت آموزشی یادشده و یک نسخه دیگر را به کارورز ارائه کند.

به گزارش فارس، فایل کامل دستور العمل اجرایی طرح کارورزی از اینجا    برای مخاطبان خبرگزاری فارس قابل دستیابی است. 

انتهای پیام/


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۵۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند