Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام اداره کل و مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان از برگزاری دوازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر در استان زنجان خبر داد و گفت: تاکنون 90 کارآفرین در این سامانه ثبت نام کرده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، محمدرضا آبیپور، قائم مقام اداره کل و مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان امروز دوشنبه (3 مهر) در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: مبحث کارآفرینی در کشورهای اروپایی از قرن 15 در ایران با آغاز برنامه سوم توسعه در اولویت دولت قرار گرفت و دولت در قالب ماده های قانونی تکالیفی در رابطه با کسب و کار معین کرد که بر این اساس ایران در پایان برنامه چهارم توسعه به رتبه سوم دست پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اسامی دستگاه های مرتبط با کارآفرینی و وظایفی که بر عهده دارند، ادامه داد: وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی هم با برگزاری جشنواره هایی در پی توسعه فرهنگ کارآفرینی در کشور است.

این مقام مسئول با اشاره به یازدهمین جشنواره کارآفرین برتر در سال گذشته و انتخاب 6 کارآفرین برتر استانی و یک کارآفرین برتر کشوری خاطرنشان کرد: فراخوان دوازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر هم منتشر شده است و تاکنون 90 کارآفرین با مراجعه به سایت www.karafarinanebartar.ir ثبت نام کرده اند.

آبیپور مهلت ثبت نام در این جشنواره را تا (11 مهر) امسال اعلام کرد و گفت: پس از تکمیل ثبت نام کارآفرینان استان هیات داوران وارد داوری خواهد شد.

قائم مقام اداره کل و مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره تنها در اشتغالزایی افراد خلاصه نمی شود، خاطرنشان کرد: این جشنواره تلاش می کند تا روحیه خلاقیت، استقلال عمل و نوآوری را در افراد برانگیخته سازد تا جوانان با جسارت هرچه تمام وارد بازارهای کسب و کار شوند و ساختارهای جدیدی را داشته باشند.

این مقام مسوول به تفاوت های جشنواره کارآفرینان برتر امسال با سنوات گذشته اشاره کرد و گفت: در این جشنواره کانون کارآفرینان استان، خانه تعاونگران و اتاق تعاونگران استان هم ورود کرده است.

آبیپور با بیان اینکه تلاش می شود کارآفرینان در این دوره حضور پررنگتری برای شرکت در عرصه کشوری داشته باشند، تصریح کرد: راه اندازی یک فعالیت اقتصادی به تنهایی ممکن نیست و افراد به حمایت نیاز دارند.

وی با یادآوری اینکه حوزه کارآفرینی برای توسعه فرهنگ کارآفرینی است و کشورهای توسعه یافته این الگو را پیاده کرده اند، ادامه داد: کارآفرین کسی است که با نوآوری راه جدید را انتخاب می کند.

قائم مقام اداره کل و مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه نوسانات قیمت نفت نسبت به درآمدها تاثیرگذار است، افزود: تقویت کارآفرینی تنها راه توسعه همه جانبه کشور است از اینرو یکی از راهکارهای مناسب پیشرو اشتغال افراد به صورت بنگاه های خرد است.

این مقام مسوول معرفی کارآفرینان نمونه به جامعه دانشگاهی را یکی از راهکارهای تقویت کارآفرینی در کشور عنوان کرد و گفت: سال گذشته 217 کارآفرین در سامانه بانک اطلاعاتی کارآفرینان استان ثبت نام کردند که تنها 50 نفر واجد شرایط بودند و امسال هم تاکنون 90 کارآفرین در این سامانه ثبت نام کرده است.

آبیپور به برنامه های اشتغال فراگیر در سال جاری اشاره کرد و گفت: این برنامه در قالب رسته های منتخب، سیاست های مداخلاتی و طرح های حمایتی اجرا می شود.

وی با بیان اینکه طرح های کارورزی، آموزش واقعی، حمایت بیمه ای و اعزام نیروی کار به خارج از کشور در بخش سیاست های مداخلاتی دولت مورد تاکید است، افزود: طرح های حمایتی هم توسط نهاد حمایتی کمیته امداد و بهزیستی مورداجرا درمی آید.

این مقام مسوول برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر را در راستای پررنگ کردن سهم 25 درصدی کارآفرینان در رشد اقتصادی عنوان کرد و گفت: این جشنواره به دنبال توسعه فرهنگ کارآفرینی در کشور و به دنبال آن توسعه اقتصادی است.

قائم مقام اداره کل و مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به طرح کارورزی و مراحل آن اشاره کرد و گفت: در این طرح کارجویان پس از ثبت نام با واحدهای پذیرنده قراردادهایی برای دوره های کاروزی 4 تا 6 ماهه منعقد می کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون 2 هزار و 400 کارجو و 75 واحد پذیرنده ثبت نام کرده اند، تصریح کرد: واحدهای پذیرنده باید مجوز داشته باشند و مرکز آموزش فنی و حرفه ای برای این واحدها پروانه صادر کند تا کارورز بتواند دوره های کارورزی را در این واحدها سپری کند.

آبیپور با یادآوری اینکه تاکنون 8 قرارداد بین واحدهای پذیرنده و کارجو منعقد شده است، ادامه داد: یکی از عوامل برگزاری طرح کارورزی در کشور، عدم امکان کسب مهارت برای دانش آموخته تحصیلی در دوران تحصیل است.

وی نرخ بیکاری استان را 9.7 درصد در استان زنجان اعلام کرد و گفت: این درصد شامل 35 هزار جویای کار شامل زیر دیپلم، جویای کار بهتر و فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۶۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بازارچه‌های کارآفرینی با ۵ هدف برای افزایش مشارکت اقتصادی مردم در استان تهران

سیدعباس جوهری با اشاره به اهمیت پیگیری مسائل استان در ستاد سفر گفت: با توجه به نیازها و دغدغه‌های رفع آن از ۲۰ روز مانده به پایان سال ۱۴۰۲ ستاد سفر کار خود را به ریاست استاندار تهران با فعال کردن ۱۴ کمیته امنیتی، کاهش تصادفات و ترافیک، تنظیم بازار، امداد و نجات، قضایی، برنامه ریزی و آمار و غیره کار خود را آغاز کرد.

وی افزود: اقدامات لازم با توجه به نیازهای از پیش مشخص شده در ماه ها و سنوات گذشته برنامه ریزی و کار خود را نهایی و اجرایی کرد که در نتیجه آن شاهد اتفاقات موثر و خوبی در همه حوزه های ۱۴ کمیته هستیم.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران با اشاره به برنامه ریزی ها در سطح استان با توجه به شعار سال ۱۴۰۳ گفت: در سال گذشته همه امور با توجه به شعار سال برنامه ریزی و گامهای موفقی در حوزه رشد تولید برداشته شد و فعالیت استان تهران رونق دوباره را به خود تجربه کرد، بطوریکه از همان لحظات ابتدایی آغاز سال ۱۴۰۳ نیز با توجه به تعیین شعار سال از سوی رهبر عزیز انقلاب امام خامنه ای(حفظه الله)، به دستور استاندار تهران سیاست های مشخص شده در راستای احقاق آن مشخص و نخستین قدم ها بر اساس امور حمایتی زیربنایی و افزایش مشارکت مردم در نقش حامیان اصلی اقتصاد مشخص شد.

جوهری با اشاره به تقویت بازارچه های نوروزی در استان تهران و تقویت آن بر اساس۵ هدف مشخص شده، تأکید کرد: نخستین برنامه ریزی برای ارتقای توان کارآفرینان استان تهران و افزایش توان اقتصادی برای رشد اقتصادی در قالب بازارچه های نوروزی در ۵ هدف مهمی چون رونق تولید، شناسایی صنایع دستی و افزایش مشارکت کارآفرینان به عنوان بازوان مهم اقتصادی در استان برای ارتقای ظرفیت های اقتصادی تهران، شناسایی ظرفیت هنرمندان و تبدیل توان بالقوه به بالفعل برای رشد مشارکت و ترغیب مردم از هر قشری در این مشارکت، کمک به افزایش توان تولید محصولات در حوزه عشایر و اهمیت شناساندن آن در بازارهای داخلی دیگر استان ها و معرفی به بازارهای خارجی با نام ایران اسلامی و ریشه کنی مسائل اقتصادی و توان افزایی در استان برای رفع مشکلات تولید و رشد صادرات خارجی تهران مشخص و کار خود را از همان لحظات ابتدایی روز یکم فروردین ماه آغاز کرد.

وی ادامه داد: بازدیدهای مکرر بر رفع مشکلات و تقویت حوزه های اقتصادی برای توان افزایی و شناسایی مسائل مانع برای رفع آن توسط کمیته های مختلف و بررسی های ابتدایی در استان تهران انجام شده و بزودی مراحل برنامه ریزی مدون خود را در قالب تعیین سیاستهای مبرهن مشخص می‌دهد.

منبع : ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مدیرکل صداوسیمای کردستان چهره برتر سال معاونت استان‌ها شد
  • جهش تولید در بخش ورزشی با مشارکت مردم انقلاب ایجاد می‌کند
  • چرا سند استراتژی توسعه صنعتی تدوین نمی شود؟
  • ضرورت همدلی ۱۲ نماینده مازندران با استاندار به منظور رفع موانع استان
  • کارآفرینی و سرمایه‌گذاری زودبازده در گلخانه ها
  • شبکه‌سازی کارآفرینان برای ایجاد خطوط تولید فناورانه در تحقق جهش تولید
  • رشد ۴۲ درصدی همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور
  • برپایی بازارچه‌های کارآفرینی با ۵ هدف برای افزایش مشارکت اقتصادی مردم در استان تهران
  • برپایی بازارچه‌های کارآفرینی با ۵ هدف افزایش مشارکت اقتصادی مردم در استان تهران
  • فروردین ۱۳۵۷؛ ریال ایران دوازدهمین ارز معتبر جهان شد