Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتقال فناوری پزشکی بازساختی و مهندسی ترمیمی بافتهای سرطانی به ایران توسط محققان هلندی صورت می گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان هلندی به نمایندگی از دانشگاه‌های آمستردام برای انتقال فناوری و تجربیات خود در مورد درمان سرطان و مهندسی ترمیمی بافت‌های سرطانی، سلامت دهان و دندان، با حمایت معاونت علمی به ایران آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است این تیم با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی به انتقال فناوری و تجربیات خود در مورد درمان سرطان به ویژه سرطان‌های استخوان و سر و گردن و مهندسی ترمیمی بافت‌های سرطانی، سلامت دهان و دندان بپردازند.

در جلسه‌ای که با حضور اعضا این گروه هلندی برگزار شد ابتدا طرحهای مورد بحث توسط نماینده تیم هلندی تشریح شد.

امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی به ارائه پاره‌ای توضیحات در خصوص قوانین کسب مجوز محصول در ایران پرداخت.

وی گفت: لزوم کسب مجوز محصول از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، کسب مجوز کارآزمایی بالینی است.

همچنین قاسم عموعابدینی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به توضیح زمینه‌های همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و تیم هلندی پرداخت و بر لزوم همکاری‌های بین المللی و استقرار استانداردهای بین المللی تاکید کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۶۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد