Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاپور ارصلانی روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا با بیان اینکه شش ماه است که به دلیل نبود امنیت در مسیر تبریز - وان در سمت ترکیه، مسافری جابجا نمی شود، افزود: راه آهن آذربایجان اعلام آمادگی کرده که به محض تامین امنیت از طرف ترکیه، قطار مسافری تبریز - وان راه اندازی شود و منتظر اعلام کتبی طرف ترکیه ای هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب، وزارت راه و شهرسازی و سازمان راه آهن جمهوری اسلامی برای کشاندن مسافرت های جاده ای به سمت مسافرت ریلی اظهار کرد: برای تحقق این امر، راه آهن آذربایجان به دنبال توسعه قطارهای حومه ای و افزایش خدمات به مسافران است.
مدیرکل راه آهن آذربایجان یادآوری کرد: در این راستا هم اکنون قطار گردشگری تبریز - سلماس - مرز رازی راه اندازی شده و روزهای پنجشنبه و جمعه مسافران با این قطار بین مرزهای جمهوری اسلامی و ترکیه جابجا می شوند.
ارصلانی، طول مسیر تبریز - مرز رازی را 222 کیلومتر و قیمت بلیط این قطار را 250 هزار ریال اعلام کرد و ادامه داد: علاوه بر راه اندازی این قطار، برای راه اندازی قطار حومه ای دانشگاه آزاد اسلامی شبستر و منطقه ویژه اقتصادی ارس در صورت چارتر کردن این قطار اقدام شده است.
وی گفت: در صورت چارتر کردن 70 درصد از ظرفیت قطار در این مسیر به تعداد حدود 230 تا 250 نفر از سوی متقاضیان این قطار راه اندازی می شود.
مدیرکل راه آهن آذربایجان، میزان صادرات کالا از طریق این راه آهن به ترکیه را در نیمه نخست اول امسال 98 هزار تن اعلام کرد و گفت: میزان صادرات کالا در این مسیر در سال جاری بیش از دو برابر افزایش یافته به طوری که در نیمه اول سال گذشته 40 هزار و 700 تن کالا از طریق راه آهن منطقه آذربایجان به ترکیه صادر شده بود.
ارصلانی با اشاره به افت 60 درصدی واردات کالا از ترکیه در نیمه نخست امسال از طریق راه آهن آذربایجان نسبت به نیمه نخست سال گذشته افزود: در نیمه نخست امسال 3 هزار و 200 تن کالا وارده شده که این میزان در مدت مشابه سال گذشته 8 هزار و 800 تن بود.
وی یادآوری کرد: ترانزیت کالا در نیمه نخست امسال از راه آهن منطقه آذربایجان 66 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته و از 83 هزار تن به 139 هزار تن رسیده است.
مدیرکل راه آهن آذربایجان با بیان اینکه حجم کل مبادله از طریق این منطقه راه آهن به ترکیه در نیمه نخست امسال با 15 درصد رشد به 152 هزار و 500 تن رسیده است، گفت: این میزان در نیمه نخست سال گذشته 133 هزار و 500 تن بود.
ارصلانی افزود: با توجه به بازگشایی ایستگاه سلماس به عنوان ایستگاه باز بین المللی، پیش بینی می شود در نیمه دوم سال جاری حجم تبادل کالا از این منطقه با ترکیه حدود 30 درصد افزایش یابد.
وی همچنین با اشاره به برگزاری نشست مرزی اخیر بین مدیران کل راه‌آهن‌های اداره‌کل راه‌آهن آذربایجان و ناحیه 5 راه‌آهن مالاتیای ترکیه گفت: در این نشست مشترک، راه های تسهیل، ارتقاء و روانسازی حمل ‌و ‌نقل ریلی بین دو کشور، ترانزیت کالا و راهکارهای لازم برای توسعه آن و مسائل مابین راه‌آهن‌های دو ناحیه از جمله موانع موجود بر سر راه افزایش بار بررسی شد.
شاپور ارصلانی مدیر کل راه آهن آذربایجان و اوزیر اولکر مدیرکل راه‌آهن ناحیه 5 مالاتیا ترکیه در نشست روز سه شنبه و چهارشنبه خود با همدیگر ابراز امیدواری کردند با اقدام های خوب انجام شده شاهد افزایش در حمل و نقل ریلی بین دو کشور باشند.
نخستین خط راه آهن ایران یک قرن قبل در حد فاصل تبریز تا بندر شرفخانه دریاچه ارومیه توسط روس ها ساخته شد.
راه‌آهن آذربایجان از نواحی چهارده‌گانه راه‌آهن ایران است و محورهای تبریز-تهران (تا ایستگاه مراغه)، تبریز- جلفا و تبریز- رازی که شامل ۲۸ ایستگاه با 471 کیلومتر خط اصلی و 500 کیلومتر خط فرعی است، محدوده این ناحیه را تشکیل می‌دهد.
راه‌آهن آذربایجان به استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل خدمت‌رسانی می‌کند.
خبرنگار: پرویز بابائی ** انتشار دهنده: عزیزی راد
8023/518

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۷۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید

معاون بانک مرکزی گفت: برات الکترونیک ابزار قدرتمند تامین مالی تولید در زمان سیاستهای انقباضی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهران محرمیان معاون بانک مرکزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک در وزارت اقتصاد، گفت: در راستای برنامه کنترل تورم از طریق کنترل مقداری ترازنامه بانکها مدیریت خلق نقدینگی در دستور کار قرار گرفته است.

محرمیان افزود: گفت: یگ‌نگرانی در این مسیر موضوع تامین مالی تولید است. پروژه برات الکترونیکی در زمان سیاستهای انقباضی پول به عنوان یک ابزار بسیار کارا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی افزود، شبکه بانکی برای پیاده سازی این پروژه آمادگی کامل دارند، اداره تامین مالی زنجیره تولید و حوزه فناوری های نوین موارد فنی و جزییات را به خوبی پیش برده اند.

محرمیان گفت: هماهنگی خیلی خوبی در میان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی ایجاد شد و امروز شاهد رونمایی از سامانه برات الکترونیک هستیم.

معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در خاتمه گفت: وزارت ارتباطات در سامانه تعامل پذیری، شرکت خدمات انفورماتیک و.... نیز در نهایی سازی این پروژه مشارکت داشتند.

در این نشست معاون اقتصادی وزارت اقتصاد تاکید کرد، برات الکترونیک ابزار مکمل اوراق گام است و یک ابزار مهم برای تامین مالی تولید محسوب میشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • هنوز تشریفات گمرکی برای قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران انجام نشده است
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره