Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت بر ضرورت همسو بودن فعالیت‎های پژوهشی با سیاست‎های کلان نظام فناوری صنعت نفت تاکید کرد.

به گزارش شانا، حبیب‎اله بیطرف دیروز (یکشنبه، دوم مهرماه) در بازدید از موسسه مطالعات بین‎المللی انرژی، درباره نظام فناوری صنعت نفت و بایدها و نبایدهای این نظام صحبت کرد و گفت: این موسسه می‎تواند به عنوان اتاق فکر، فرصتی راهبردی برای نفت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ضرورت استفاده از ظرفیت‎های مطالعاتی موسسه مطالعات بین‎المللی انرژی تاکید و تصریح کرد: مدیریت، سرمایه و فناوری، سه موضوع کلیدی در صنعت نفت است و موسسه می‎تواند در هر سه بخش، نقش مهمی ایفا کند.

بیطرف به اهمیت همکاری‎های بین‎المللی در حوزه فناوری هم اشاره کرد و افزود: گزارش‎های بین‎المللی موسسه و ایده‎های خلاقانه‎ای که از این مجموعه نشات می‎گیرد، می‎تواند در بهبود بسیاری از فرآیندهای کاری صنعت نفت موثر باشد.

به گفته وی، نظام فناوری در صنعت نفت مقوله‌‏ای بسیار جدی است و از این رو، تبیین وضع موجود و دورنمای فناوری صنعت نفت ضرورت دارد که موسسه می‎تواند در این مسیر با تدوین نقشه راه فناوری به وزارت نفت کمک کند و پیشنهادهای خود را در قالب راهکارهای عملی ارائه دهد.

بیطرف ادامه داد: وزارت نفت در مسیر ظرفیت‎سازی برای توسعه و بسط دانش فنی در حوزه‎های مختلف و انتقال فناوری، فعالیت‎هایی را آغاز کرده و معتقد است امکان استفاده از ظرفیت‎های پژوهشی و مطالعاتی در جریان اجرای قراردادهای جدید نفتی فراهم می‎شود.

وی همچنین با اشاره به قراردادهای پژوهشی که در بخش بالادست و پایین دست صنعت نفت بین شرکت‎های اصلی وزارت نفت و دانشگاه‎ها و مراکز تحقیقاتی امضا شده است، ابراز امیدواری کرد که این قراردادها به خوبی عملیاتی شوند.

معاون وزیر نفت، نظارت بر خروجی قراردادهای پژوهشی را نیز حائز اهمیت عنوان کرد.

وی ضمن قدردانی از تلاش‎های همکاران صنعت نفت در موسسه مطالعات بین‎المللی انرژی، جایگاه این موسسه را بسیار مهم و راهبردی خواند و گفت: موسسه مطالعات بین‎المللی انرژی می‎تواند به عنوان بازوی فکری و همکار پژوهشی معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت ایفای نقش کند.

علی مبینی دهکردی، رئیس موسسه مطالعات بین‎المللی انرژی هم در جریان بازدید معاون وزیر نفت از این مجموعه، توضیحات مختصری درباره فعالیت‎های موسسه ارائه و طرح پیشنهادی خود را با عنوان «چارچوب طراحی سیستم نوآوری ستاد صنعت نفت»، ناظر بر موضوع‌هایی از جمله ارتقای فناوری صنعت نفت، سازوکار تبادل فناوری، چالش‎های مدیریت فناوری صنعت نفت، آسیب‎شناسی فناوری در این صنعت، بومی سازی فناوری و لزوم اتصال به شبکه ایرانیان فعال در حوزه فناوری برتر جهان ارائه داد.

ارائه گزارش‎هایی درباره فعالیت‎های موسسه در چارچوب سیاست‎های اقتصاد مقاومتی، تدوین ترازنامه هیدروکربوری و دورنمای انرژی کشور از سوی پژوهشگران ارشد موسسه نیز از دیگر بخش‎های این بازدید بود.

بر اساس این گزارش، بیطرف با همراهی مدیران کل حوزه معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری، دیروز از مرکز اسناد، کتابخانه و فضاهای آموزشی موسسه مطالعات بین‎المللی انرژی بازدید کرد.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۰۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)

دریافت 59 MB

نفت واژه‌ای موجز با داستانی پرایجاز، قهرمانانی شاخص و تاریخی بسیار شنیدنی‌ است… 

نفت در قاب خاطرات مردم این سرزمین هم غرورآفرین، هم پرجذبه، هم پررمزوراز، هم نمود نعمت، هم محل آرامش و هم محل پرسش است…

صنعتی که هرگاه توسعه یافته و با دانش روز همگام شده و رشد کرده، موجبات ترقی در مناظر دیگر صنعت و توسعه کشور را فراهم آورده است. 

اکنون نیز این قدیمی‌ترین صنعت ایران‌زمین، بخش مهمی از تاریخ روبه‌رشد صنعت و فناوری را شکل می‌دهد. آنچه در صنعت نفت در حال وقوع است می‌تواند درخشان‌ترین فصل آن باشد و این مهم بسته به توان و خواست همه‌ کسانی است که چراغ‌های روشن این صنعت را فراراه پیشرفت و توسعه‌ پایدار این بوم می‌شناسند.

شرح و بسط توانمندی‌ها، کارایی‌ها و کارگشایی‌های این منبع عظیم و تأثیرگذار انرژی در سراسر جهان بر کسی پوشیده نیست و در توصیف اهمیت برخورداری از منابع عظیم نفت و گاز همین نکته بس که ممالک صاحب منابع طبیعی در جهان، همواره در تمام عرصه‌های مهم بین‌المللی تأثیرگذار و نقش‌آفرین بوده‌اند. 

تلاش و مطالعه، پژوهش و علم‌آفرینی و فعالیت مجدانه در این عرصه، بی‌تردید راه‌حلی دقیق و مستند برای رسیدن به اهداف کلان توسعه‌ای و ملی‌مان خواهد بود. 

دیگر خبرها

  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود