Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > شهری - ایسنا نوشت: شهردار تهران تاکید کرد: عهد کردم لحظه‌ای از منفعت و مصلحت مردم غافل نشوم و زندگی و عمرم را طی این دوره 4 ساله وقف مردم و شهرداری خواهم کرد.

محمدعلی نجفی عصر امروز در نشست فصلی شهردار پایتخت با مدیران و معاونان شهرداری تهران، با بیان اینکه سنت حسنه‌ای است که در آغاز هر فصل مدیران شهری گرد هم می‌آیند و در مباحث مهم مدیریت شهر بحث و گفت‌وگو می‌کنند، گفت: ما هم این سنت حسنه را حفظ خواهیم کرد و امروز توفیقی است که برای اولین بار در جمع تمامی معاونین، شهرداران و مدیران شهرداری تهران هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته حرف های زیادی برای گفتن و شنیدن داریم اما امروز در حد فرصت و بضاعت به بخشی از آنها اشاره خواهم داشت.

وی صحبت‌های خود را به دو بخش مباحث ماموریتی و بخش برنامه ای و شهر تقسیم کرد وگفت: در برنامه ای که به شورای شهر دادم در ده عنوان ماموریت های شهرداری تهران ذکر شده است اما امروز در این جلسه مباحث مدیریتی شهر و برنامه ها را مورد بررسی قرار خواهم داد.

محمدعلی نجفی در ادامه صحبت های خود گفت: امروز در اداره شهر تهران با مسائل و چالش پیچیده ای مواجه هستیم و مسائل حل نشده ای در پیش روی ما است. تاکید می‌کنم مسائل حل نشده و نه مسائل حل نشدنی چرا که تفاوت بسیاری ما بین حل نشده و حل ناشدنی وجود دارد. معتقدم باید از طریق تشریک مساعی به حل مسائل حل نشده پایتخت همت گماریم.

کاهش 20 درصدی بودجه امسال نسبت به سال 90 به لحاظ قدرت خرید

وی منابع مالی شهرداری و دست یافتن به منابع پایدار را نخستین چالش مدیریتی شهر دانست و گفت: هم در مساله درآمد و هم هزینه‌ها با مشکل مواجه هستیم. با نگاهی به روند بودجه جاری سال 90 تا 96 متوجه می‌شویم که سال 90، 8 هزار و 500 میلیاردتومان بودجه داشته ایم این درحالی است که در سال 96 بودجه شهرداری به قیمت جاری 17 هزار و 900 میلیاردتومان بوده است. به عبارتی دو برابر شده است. این در شرایطی است که با نگاهی به قیمت ثابت و تورم سالیانه مشخص می‌شود این رقم معادل 6 هزار و 500 میلیارد قدرت خرید دارد یعنی کاهش 20 درصدی بودجه سال96 نسبت به سال 90 به لحاظ قدرت خرید.

وی با تاکید بر آمار ارایه شده گفت: بنابر آمار ارائه شده، اداره شهر و اجرای برنامه های توسعه شهر با این میزان قدرت خرید کار بسیار سختی خواهد بود.

کاهش 22درصدی بودجه 96 نسبت به رقم پیش بینی شده در برنامه 5ساله

شهردار پایتخت در ادامه با بررسی نمودارهای بودجه ای گفت: آمارها نشان می دهد در سال٩٥ که بودجه سال٩٦ تعیین می شده، شهرداری با افت منابع مواجه بوده است. طبق آنچه که در برنامه 5 ساله شهرداری پیش بینی شده باید در سال جاری 22 هزار و 800 میلیاردتومان بودجه می‌داشتیم که این رقم اکنون تنها 17 هزار و 900 میلیارد است، این یعنی بالغ بر 5 هزار میلیارد تومان کمتر و به عبارتی 22 درصد کاهش بودجه را نسبت به برنامه ها در سال جاری شاهد هستیم و نشان از برخی ایرادات در برنامه ریزی ها و یا برخی ایرادات در منابع مالی شهرداری دارد.

22 هزار و 500میلیارد تومان هزینه انجام پروژه های در دست اجرا

وی در ادامه با اشاره به اعتبارات مورد نیاز وضعیت پروژه های زیرساختی شهر تهران گفت: 22 هزار و 500میلیارد تومان به قیمت امروز نیاز داریم که پروژه های در دست اجرا را تکمیل کنیم. این مهم بیش از بودجه کامل یک سال و چندبرابر بودجه عمرانی پیش بینی شده مصوب امسال است که نشان می‌دهد از نظر هجوم هزینه ها به شهرداری در سال های آینده با مشکل مواجه خواهیم بود .

شهردار تهران با اشاره به جمع بندی نهایی صورت گرفته در موضوع منابع مالی شهرداری تهران گفت: ٧٢ درصد پروژه های تملک دارایی های سرمایه ای در شهرداری پروژهای مستمرند که وقتی هم به اتمام می رسد نیازمند هزینه است، لذا چشم انداز مناسبی برای تکمیل پروژه های در دست احداث با منابع داخلی شهرداری نمی توان متصور بود. از اینرو باید از ظرفیت ها و سرمایه بخش خصوصی داخلی و خارجی استفاده شود. به طوری که هم اکنون درصدد عملیاتی کردن ایده ایجاد صندوق توسعه شهر هستیم.

وی در ادامه گفت: در ٦ ماه نخست سال جاری از کل بودجه مصوب، ٧٢ درصد تامین شده است که شامل ٨٠ درصد بودجه نقدی و ٦٠ درصد بودجه غیر نقد است؛ به عبارتی تنها ٦ هزار ٧٠٠ میلیارد تومان از بودجه تامین شده است، در حالی که باید حدود 9هزار میلیارد تومان درآمد می‌داشتیم.

شهرداری تهران بیش از 1.7 برابر بودجه سال جاری‌اش بدهی دارد

نجفی افزود: در کنار این ارقام اگر موضوع بدهی های شهرداری را نیز در نظر بگیریم، بالغ بر ١٦ هزار میلیارد تومان به بانک ها ( عمدتا بانک شهر )، ٩ هزار میلیارد به پیمانکاران و ٥ هزار میلیارد نیز برای پروژهای باز بدهکاری است. به عبارتی دیگر شهرداری تهران ٣٠ هزار میلیارد تومان بدهی قطعی دارد؛ یعنی حدود 1.7 برابر کل بودجه سال جاری خود بدهی قطعی وجود دارد.

به گفته نجفی شهرداری باید برای رسیدن به نقطه تعادل طرح هایی نو و فکرهایی جدید برای تامین منابع داشته باشد و بخشی از پروژه‌ها را باید به بخش خصوصی واگذار کرد و یا از روش‌های مشارکت عمومی- خصوصی بهره جست و اقتصاد شهر را به سمت مردمی شدن اقتصاد که از مولفه‌های اقتصاد مقاومتی است سوق داد.

هدف ما افزایش بهره وری نیروی انسانی است نه تعدیل

محمدعلی نجفی با بیان اینکه 39 درصد کل بودجه صرف هزینه‌های پرسنلی و جاری غیرقابل اجتناب می‌شود، اظهارکرد: همین عدد در سال گذشته 31 درصد بوده که این روند افزایشی هزینه های جاری نگران‌کننده است.

وی با تاکید بر استفاده کارآمد از نیروی انسانی و افزایش بهره‌وری منابع انسانی گفت: هدف تعدیل نیروی انسانی از شهرداری نیست اما باید با ایده های نو افزایش بهره‌وری نیروی انسانی مدنظر قرار گیرد.

به گفته نجفی بهره وری؛ کارایی و کارآمدی را توامان شامل می شود که باید برای آنها برنامه‌ریزی کرد.

ارتقا فرهنگ سازمانی و تکریم ارباب رجوع

شهردار تهران ضعف فرهنگ سازمانی را دیگر چالش شهرداری دانست و تاکید کرد: برای شکل بخشیدن به یک فرهنگ سازمانی بالنده و سازنده باید اقدامات جدی صورت گیرد.

وی به نظرسنجی اخیر یکی از موسسات مهم نظرسنجی وابسته به وزارت ارشاد اشاره کرد و گفت: طبق این نظرسنجی افرادی که به شهرداری مراجعه کرده‌اند نسبت به نحوه اجرای کار از سوی کارکنان شهرداری تهران 24.3 درصد به صورت نسبی راضی بوده‌اند. 56.3 درصد عدم رضایت و 19 درصد رضایت داشته‌اند که میانگین نمره ای که به عملکرد شهرداری تهران داده‌اند 9 از 20 بوده است. تکریم ارباب رجوع حرف و شعار نیست بلکه باید از طریق ایجاد فرایندها و سیستم های جدید نحوه پاسخگویی به ارباب رجوع را ارتقا دهیم.

نجفی در ادامه صحبت‌های خود به دو نکته دیگر اشاره و بیان کرد: بعضا در شهرداری‌ها تصمیمی گرفته می‌شود که خلاف مقررات است. باید تخلفات غیرقانونی را گرچه به بهانه راه‌اندازی مشکلات شهروندان انجام می‌شود، بررسی و با آن برخورد کنیم. در نقطه مقابل ان دسته از فعالیت‌ها که مطابق ضوابط انجام شدنی است اما کارشناسان و کارکنان شهرداری از انجام آن جلوگیری می‌کنند نیز باید کنترل شود. قطعا با هر دوی این مسائل به عنوان تخلف برخورد خواهیم کرد.

شهردار تهران از مدیران خواست نسبت به این موارد حساس باشند.

تاکید بر رسیدگی به مشکلات مردم با استفاده از فناوری‌های روز و با سرعت

وی با تاکید بر اینکه ارتباط با مردم ارتباطی دوسویه است، گفت: ارتباط با مردم باید در چهارچوب قوانین و مقررات و دوسویه باشد. معتقدم سنت ملاقات هفتگی با شهروندان سنت خوبی است اما کافی نیست و باید از طریق فناوری های روز و سیستم ای.تی در حداقل زمان ممکن به مشکلات مردم رسیدگی شود.

نجفی در ادامه به تغییرات مدیریتی در شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: برخی صحبت‌ها که به بنده منتقل می‌شود در تراز یک مدیر نظام نیست. اعتقاد دارم یک مدیر تنها با هدف خدمت به مردم و تلاش برای انها مدیر شده است، لذا باید تا آخرین لحظه ای که بر سمتی نشسته ایم کار خود را به نحو شایسته انجام دهیم.

انتصاب مدیران با توجه به ارزیابی عملکردشان است

شهردار تهران بابیان اینکه تمامی تغییرات مدیریتی شهرداری با ارزیابی عملکرد مدیران صورت گرفته است، گفت: معتقدم مدیریت در نظام امانت الهی است. بنده نیز نمی توانم امانت را خودم به انجام برسانم، لذا با تکه تکه کردن بخش هایی از این امانت و درنظر گرفتن منطق و بررسی اهل بودن امانت داران، مدیریت ها را به اهلش می‌سپارم و تلاش می‌کنم اهل ترین افراد را انتخاب کنم، اما این به منزله بدون خطابودن این انتخاب نیست.

نجفی در ادامه بر ضرورت توسعه مدیریت و توانمندسازی مدیران تاکید کرد و گفت: معتقدم مدیر بدون برنامه، مدیر بدون کارنامه است، لذا باید در جهت توسعه پایدار شهر با نواوری و خلاقیت برنامه ریزی شود وهرمدیری در حیطه کار خود باید دارای برنامه باشد.

وی از مدیران خواست به شایعات توجه نکنند و گفت: شک نکنید اتاق های فکری خارج از شهرداری هستند که تلاش می‌کنند شهرداری موفق نباشد. شایعاتی در فضای مجازی از انتصابات منتشر می‌شود که بیشتر جنبه تخریب دارد و به نوعی جنگ روانی شناخته شده ای را پیش گرفته‌اند.

شهردار تهران تاکید کرد: عهد کردم لحظه ای از منفعت و مصلحت مردم غافل نشوم زندگی و عمرم را طی این دوره 4 ساله وقف مردم و شهرداری خواهم کرد.

نجفی از راه‌اندازی 4 حلقه فکری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و بیان کرد: حلقه فرهنگی و اجتماعی، حلقه مالی و اقتصادی، حلقه شهرسازی و معماری و حلقه مدیریت و امور اجرایی به زودی در شهرداری تهران راه‌اندازی خواهد شد. در عین حال که اتاق فکری به منظور نظارت بر حسن اجرای برنامه‌ها، این حلقه فکری را پوشش خواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه در 8 سال اخیر 1615 طرح پژوهشی در شهر تهران اجرا شده است که 230 میلیارد تومان هزینه در بر داشته است، گفت: معتقدم حتی 100 مورد آنها هم به شهرداری تهران برای حل مشکلات کمک نکرده است.

بخشنامه توقف صدور هولوگرام‌ها ناموس شهرداری است

نجفی در ادامه نشست فصلی با مدیران شهرداری به بخشنامه اخیر ممنوعیت صدور هولوگرام ها اشاره کرد و گفت: بخشنامه توقف صدور هولوگرام، امروز ناموس شهرداری است و حتی یک مورد تخلف از این بخشنامه منجر به عزل می‌شود.

وی از ابلاغ بخشنامه مهمی نیز در حوزه شهرسازی طی روزهای اینده خبر داد که براساس آن فعالیت شوراهای معماری مناطق منضبط خواهد شد.

ضرورت تغییر در شهر احساس می‌شود

شهردار پایتخت با بیان اینکه ضرورت تغییر در شهر احساس می شود، گفت: روش هایی که در مدیریت و توسعه تهران اعمال شده باعث شده است که امروز از برخی جهات تهران شهری قابل قبول محسوب شود، دیگر کفاف مدیریت شهر را نمی دهد و نیازمند طراحی های نوین در مدیریت شهری هستیم تا براساس آن از چالش‌ها و مشکلات به سلامت عبور کنیم.

نجفی در بخش دیگر سخنان خود بر توانمندی نیروی انسانی شهرداری به لحاظ صلاحیت های رفتاری و تخصصی تاکید کرد و گفت: باید بر تکیه بر بدنه شهرداری، شهر را مدیریت کرد.

شهردار پایتخت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به شعار تهران شهر امید، مشارکت و شکوفایی خاطرنشان کرد: امید و انگیزه بخش لاینفک زندگی است و اگر امید نباشد شهر می‌میرد. لذا بعضی از مسائل منفی شهر تهران را در ملا عام مطرح نمی‌کنیم.

وی گفت: پس از این و با توجه به منابع محدود شهرداری، کمک ها نیز هدفمند و در جهت منافع شهروندان ارایه می شود. به عنوان مثال کمک های بودجه ای برای مدارس که جزیی از وظایف ما در قبال دانش‌آموزان است، باید هدفمند و در جهت برنامه های شهرداری تهران صورت گیرد.

نجفی در پایان به مشکلات پیمانکاران اشاره و بیان کرد: کمیته ای تخصصی از فردا به منظور بررسی مشکلات پیمانکاران آغاز به کار خواهد کرد.

۴۷۴۷

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۰۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش تسنیم از آخرین وضعیت آبگرفتگی در دزفول

در پی بارندگی‌های شدید و بی سابقه رگباری در بسیاری از مناطق خوزستان، بسیاری از شهرها از جمله اهواز و دزفول دچار آبگرفتگی شدید شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، در پی بارندگی‌های شدید و بی سابقه رگباری در بسیاری از مناطق خوزستان، بسیاری از شهرها از جمله اهواز و دزفول دچار آبگرفتگی شدید شدند و 175 میلیمتر بارندگی طی روزهای پنجشنبه و جمعه در شهرستان دزفول موجب آبگرفتگی شدید معابر و خسارت به زیرساخت‌های کشاورزی و عمرانی شهرستان دزفول شد.

با توجه به گستردگی آبگرفتگی‌های معابر و گرفتار شدن تعداد زیادی از خودروها در سطح معابر علاوه بر امکانات دستگاه های خدماتی و عملیاتی، نفربرهای تیپ 292 زرهی و خودروهای سپاه نیز به کمک شهروندان آمدند؛ همچنین ‌تمام تیم های امدادی و عملیاتی از جمله آتش نشانی، هلال احمر، شهرداری، ارتش، سپاه و همچنین گروه های جهادی و مردمی برای دفع آب های سطحی و تخلیه آب های وارد شده به منازل و همچنین بیرون کشیدن خودروهای گرفتار در معابر دچار آبگرفتگی در میدان حضور داشتند.

‌برخی از معابر شهری و منازل دزفول در پی این بارندگی شدید دچار آبگرفتگی شدند که با تلاش تمامی دستگاه‌های امدادی و عملیاتی و بسیج تمام امکانات هم اکنون آب گرفتگی بسیاری از معابر و منازل دزفول رفع شد.

تخلیه آبگرفتگی معابر

محمد خانچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستاندر آخرین گزارش از وضعیت مناطق دچار آبگرفتگی استان گفت: بارش‌های سیل‌آسا، موجب بروز خاموشی‌های پراکنده در شهرهای دزفول، شوش، شوشتر، اندیمشک و چند شهر دیگر در مناطق شمالی استان خوزستان شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به اقدامات انجام شده در پی بارندگی‌های اخیر گفت: آبگرفتگی اغلب نقاط استان خوزستان در کمتر از 24 ساعت تخلیه شده است. طی دور روز گذشته شاهد بارندگی بالایی در خوزستان بودیم به طوری که بعد از ظهر در کمتر از 15 دقیقه بارش بالای 30 میلیمتر با وزش باد شدید در اهواز ثبت شد.

وی اظهار کرد: بارش شدید باران همراه با وزش باد موجب سقوط درخت، قطع و سقوط پایه برق شد که در روند عملکرد تاثیر گذاشت و ایستگاه پمپاژ لحظاتی دچار مشکل شد البته دیزل ژنراتور تعبیه شده بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: گروه‌های عملیاتی و نیروهای برق، آبفا و شهرداری‌ در شرایط بارندگی و باد حضور یافتند و اکنون شرایط تحت کنترل است. آب اغلب نقاط استان تا این لحظه فروکش کرده است، امیدواریم با همت همه مجموعه‌ها تا فردا صبح بخش عمده آب در سطح شهر اهواز تخلیه و تا ظهر مناطقی که سرازیر سایر مناطق است نیز تخلیه شوند.

بارش‌های دزفول 3 برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود

محمد عتاب اهوازی شهردار دزفول نیز با بیان اینکه پیرو پیش بینی‌های هواشناسی برای بارش باران در روزهای پنجشنبه و جمعه، ستاد مدیریت بحران تشکیل و شهرداری دزفول در آماده باش کامل قرار داشت، گفت: میزان بارش‌های پیش بینی شده هواشناسی برای دزفول در روز پنجشنبه بین 35 تا 40 میلیمتر بود و این در حالی است که 115 میلی متر بارندگی آن هم در کمتر از سه ساعت در این شهر ثبت شد.

شهردار دزفول این حجم بارش را در تاریخ چند دهه اخیر دزفول بی سابقه دانست و گفت: وقوع این بارندگی پرحجم در زمان اندک موجب شد تا حجم آورد آب باران بسیار بیشتر از ظرفیت شبکه دفع آب‌های سطحی دزفول باشد که این موضوع برخی مناطق شهر را دچار چالش کرد.

وی با بیان اینکه 9 نقطه دزفول در این بارندگی‌ها با مشکل جدی مواجه شدند، افزود: حل مشکل مناطقی که درگیر آب گرفتگی حاد شدند در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و برنامه ریزی برای اصلاح مسایل فنی این مناطق به عنوان اولویت امسال پیگیر می‌شود.

عتاب اهوازی بیان کرد: متاسفانه ورود آب به بیش از 30 خانه در دزفول خسارت وارد کرد که در بازدیدهای میدانی از این منازل، جبران خسارات این خانواده‌ها در دستور کار قرار گرفت.

سیلاب به خط انتقال آب سه روستای دزفول خسارت زد

حسین سعادتی‌فر مدیر آبفا منطقه دزفول نیز گفت: ‌تمام امکانات آبفا با توجه به دستور فرماندار ویژه و در راستای خدمات رسانی به مردم از ابتدای شروع بارندگی و آبگرفتگی گسترده معابر در شهرستان، برای کمک به رفع مشکلات بسیج شده‌اند.

وی با اشاره به هدایت امکانات و نیروی انسانی برای رفع آبگرفتگی معابر، مسدود شدن مسیرها و خسارت به زیرساخت‌های شهرستان ادامه داد: این اقدامات تا آرام شدن جو و پایان بارندگی‌ها تداوم خواهد داشت.

مدیر آبفا منطقه دزفول اظهار کرد: 2 روستای ماهور برنجی سفلی و علیا از صبح امروز با بسیج امکانات و پرسنل عملیاتی آبفا منطقه دزفول دوباره از نعمت آب آشامیدنی برخودار شدند و دیگر در این زمینه مشکلی ندارند.

وی یادآور شد: متاسفانه بازسازی خط انتقال آب روستای میدان به دلیل تخریب جاده این روستا بر اثر بارندگی در حال حاضر مقدور نیست.

بسیج تمامی امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها در دزفول

علیرضا خردمند فرماندار ویژه دزفول نیز با بیان اینکه در دو روز گذشته 175.1 میلیمتر بارندگی در سطح شهر دزفول ثبت شد که این میزان بارندگی کم سابقه بود، گفت:  برخی از معابر شهری و منازل درگیر آبگرفتگی شدند که با تلاش تمامی دستگاه‌های امدادرسان، نیرو‌های مسلح، سپاه و ارتش آبگرفتگی خیابان‌ها برطرف شد.

فرماندار ویژه دزفول بیان کرد: بخشی از راه‌های روستایی به علت بارندگی و آسیب وارد شده به زیرساخت‌ها، مسدود شدند که تجهیزات کمکی برای رفع انسداد راه‌ها به مناطق درگیر اعزام شدند و خوشبختانه برخی از مسیر‌ها بازگشایی شدند و تلاش برای رفع مشکل انسداد راه‌ها در دیگر روستا‌ها ادامه دارد.

خردمند اظهار کرد: باتوجه به هشدار‌های صادر شده تخلیه بوستان‌های ساحلی به منظور افزایش دبی رودخانه در حال انجام است و از مردم درخواست داریم با حفظ آرامش به هشدار‌ها توجه و همکاری لازم را به عمل آوردند.

وی با بیان اینکه شبکه توزیع برق دزفول در طول بارندگی‌ها پایدار ماند، ادامه داد: خدا را شاکریم با توجه به شدت بارش‌ها شاهد مشکل و خسارتی در سطح شهرستان نبودیم و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد، اما همچنان از مردم تقاضا داریم تا پایداری شرایط جوی از حضور در مناطقی همچون شهیون و سردشت جدا خودداری کنند.

تخلیه آبگرفتگی و امدادرسانی

روح الله بهشتی‌فرد رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول افزود: روند امداد رسانی به خودروهای گرفتار شده در معابر شهری و تخلیه آب منازل مسکونی برای دومین روز پیاپی در پی بارش‌های اخیر توسط آتش نشانان ادامه داشت.

وی ادامه داد: تماس‌های متعددی از گرفتار شدن خودروها در سطح شهر و آبگرفتگی منازل مسکونی به سامانه 125 این سازمان اطلاع رسانی شد که بلافاصله تیم‌های امداد و نجات از پنج ایستگاه عملیاتی به محل‌های گزارش شده اعزام شدند و به شهروندان امدادرسانی کردند.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول به 2 مورد آتش سوزی کنتور برق سه فاز و ریزش ساختمان قدیمی بدون مصدوم اشاره و بیان کرد: بلافاصله تیم‌های عملیاتی به محل‌های گزارش اعزام و رفع خطر کردند. تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی دزفول همچون در مرکز فرماندهی عملیات آتش نشانی حضور داشتند و برای رفع مشکلات بوجود آمده چاره اندیشی کردند.

نیروهای تیپ 292 زرهی ارتش با نفربرها به کمک مردم آمدند

بارش شدید باران امروز در دزفول باعث  شد خیابان‌ها و معابر این شهرستان درگیر آبگرفتگی‌های شدید شوند.در این باره آب باران با ارتفاع زیادی در خیابان‌ها جاری شد و خودروهای بسیاری در این آبگرفتگی‌ها گرفتار شدند به طوری که حجم آب جاری شده در خیابان‌ها به حدی بود که خودروهای گرفتار شده قادر به حرکت نبودند و نیروهای تیپ 292 زرهی ارتش جمهوری اسلامی با نفربرهای خود برای کمک‌رسانی به متاثرین آبگرفتگی‌های دزفول به خیابان آمدند.

مدیر شرکت آب و فاضلاب منطقه ای دزفول نیز گفت: با توجه به شدت بارش‌ها و آبگرفتگی معابر تیم عملیاتی و رفع حوادث آب و فاضلاب آبفا منطقه دزفول در آماده‌باش کامل هستند.15 تیم و 100 نفر از نیروهای عملیاتی شرکت آبفای دزفول در آماده باش بوده و آماده خدمات رسانی به شهروندان هستند.

آماده‌باش شهرداری برای رفع آب‌های سطحی

هادی حلیم‌زاده معاون امور شهری شهرداری دزفول با بیان اینکه 500 نفر از کارکنان و مدیران شهرداری در سطح معابر مشغول رفع آب های سطحی هستند، افزود: با استمرار بارندگی‌های پرحجم و کم سابقه طی ساعت های اخیر، مناطق مختلف دزفول دچار آبگرفتگی شد که سه نقطه شامل میدان مادر، میدان مقاومت و خیابان فرهنگ 22 نبش بلوار ولی عصر(ع) این آب گرفتگی‌ها حاد است.

وی ادامه داد: شدت بارش های کم سابقه ساعت های گذشته علاوه بر آب گرفتگی معابر مختلف دزفول، خسارت هایی نیز به زیرساخت های دزفول وارد کرد.

حلیم زاده گفت: 2 نقطه شامل خیابان امام نبش وصال و خیابان امام نبش جهاد در پی این بارندگی‌ها دچار فرورفتگی شده است.این 2 منطقه که دچار فرورفتگی شده اند، توسط تیم های شهرداری دزفول مسدود و عملیات ایمن سازی محدوده آن در حال انجام است.

100 مورد امدادرسانی به خودروهای گرفتار شده

روح الله بهشتی‌فرد رئیس آتش نشانی دزفول در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در دزفول، اظهارداشت: در پی بارندگی‌های های اخیر که از شب گذشته آغاز شد و از قبل از ظهر امروز شدت گرفت، آتش نشانان به بیش از 100 مورد امداد رسانی به خودروهای گرفتار شده امداد رسانی کردند.همچنین 100مورد تخلیه آب منازل مسکونی در سطح شهرامدادرسانی شد.

وی در ادامه افزود: علی رغم آمادگی شبانه روزی تیم‌های عملیاتی آتش نشانی، از روز قبل، هشدار آماده باش 100 درصدی به کلیه نیروهای عملیاتی و ستادی ابلاغ شد و از صبح امروز، کار امداد رسانی به شهروندان توسط آتش نشانان 5 ایستگاه عملیاتی در دستور کار قرار گرفت.

بهشتی فرد خاطر نشان کرد: در پی بارندگی‌های اخیر، گزارش آبگرفتگی معابر و منازل مسکونی، خصوصا ساختمانهای در حال ساخت به سامانه 125 این سازمان اطلاع رسانی شد و بلافاصله تیم‌های عملیاتی از 5 ایستگاه عملیاتی به محل های گزارش شده اعزام و به شهروندان امداد رسانی کردند.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • رد شایعه برای مدیریت پرسپولیس توسط شهرداری
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • گزارش تسنیم از آخرین وضعیت آبگرفتگی در دزفول
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • اعلام نتیجه اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی و برگزاری حراج دوم در سال ۱۴۰۳
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند