Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@08:00:49 GMT

قدرت روز افزون اروپاستیزان در آلمان

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۵۲۲۳۲

قدرت روز افزون اروپاستیزان در آلمان

در واقع نتایج انتخابات پارلمانی اخیر، محاسبات سیاسی را از اساس تغییر داده است. به گزارش جهان نيوز؛ «سید رضا میرطاهر» در یادداشت روزنامه «جوان» نوشت:
نتایج انتخابات پارلمانی آلمان که روز یک‌شنبه برگزار شد، حاکی از آن است که اتحاد احزاب مسیحی به رهبری آنگلا مرکل ۳۳درصد، حزب سوسیال دموکرات به رهبری مارتین شولتس ۲۰/۵درصد، حزب راستگرای «آ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اف. د.» یا آلترناتیوی برای آلمان ۶ /۱۲ درصد، حزب دموکرات آزاد ۱۰/۷ درصد، حزب سبزها ۹/۲درصد و حزب چپ‌ها ۹ /۸ درصد آرا را از آن خود کرده‌اند.
به‌رغم کاهش قابل توجه آرای دو حزب اتحاد دموکرات مسیحی و حزب سوسیال دموکرات، این نخستین بار از زمان جنگ جهانی دوم است که یک حزب راستگرای افراطی یعنی حزب «آلترناتیوی برای آلمان» به عنوان سومین حزب قدرتمند پارلمان به پارلمان این کشور راه می‌یابد. در واکنش به این مسئله، مردم شهرهای مختلف آلمان یک‌شنبه شب به خیابان‌ها ریختند و شعارهای ضد نازیسم سر دادند.

در واقع نتایج انتخابات پارلمانی اخیر، محاسبات سیاسی را از اساس تغییر داده است. پس از ورود حزب «آلترناتیوی برای آلمان» به تقریباً تمامی پارلمان‌های ایالتی، اکنون این حزب به پارلمان آلمان (بوندستاگ) نیز راه یافته است. این حزب حتی در شرق آلمان با بیش از ۲۱ درصد آرا، به دومین حزب قدرتمند این منطقه از کشور تبدیل شده و در میان رأی‌دهندگان مرد در شرق آلمان در صدر قرار دارد. به این لحاظ شاید بتوان آنگلا مرکل صدراعظم آلمان را برنده و در عین حال بازنده این انتخابات دانست.

هرچند حزب مرکل بالاترین آرا را در انتخابات به دست آورده، با این حال کاهش آرای آن به ویژه در قیاس با انتخابات سال ۲۰۱۳ به منزله پسرفت در جایگاه اجتماعی این حزب و موقعیت سیاسی مرکل محسوب می‌شود. با نگاهی به عملکرد مرکل در چند سال اخیر، بیشترین انتقاد از وی به دلیل اتخاذ سیاست درهای باز در قبال پناهجویان بوده است.

پیروزی بی‌سابقه حزب راستگرای افراطی آلترناتیوی برای آلمان و راهیابی آن به پارلمان آلمان مسلماً تأثیرات و پیامدهای مهمی به دنبال خواهد داشت. یکی از پیامدهای این مسئله، امید مجدد احزاب راستگرای افراطی در دیگر کشورهای اروپایی، برای راهیابی به پارلمان‌های این کشورها است. به ویژه حزب جبهه ملی فرانسه که رهبر آن مارین لوپن در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه متحمل شکست شد و تا حدی در ماه‌های اخیر منزوی شده است، از پیروزی حزب آلترناتیوی برای آلمان استقبال کرده است. اکنون احزاب راستگرای افراطی در اروپا امید جدیدی برای پیروزی در صحنه انتخابات و راهیابی به پارلمان‌ها پیدا کرده‌اند.

در انتخابات منطقه‌ای سال گذشته آلمان نیز، محافظه‌کاران تحت رهبری آنگلا مرکل متحمل چندین شکست شدند، اما حزب آلترناتیوی برای آلمان به نتایج فراتر از انتظار دست یافت. این حزب افراطی در دو سال اخیر با بهره‌برداری از کاهش محبوبیت مرکل و اعتراض آلمانی‌ها به سیاست مهاجرتی وی موقعیت خود را تقویت کرده است.

در واقع روی گرداندن شمار زیادی از رأی‌دهندگان آلمانی از حزب مرکل و ریختن آرا به نفع این حزب راستگرای افراطی نشانه نارضایتی آنها از سیاست مهاجرتی دولت آلمان به رغم رضایت نسبی آنها از وضعیت اقتصادی این کشور است.

رهبر این حزب، نتیجه انتخابات پارلمانی اخیر را «تاریخی» و حرکتی به سمت تغییر توصیف کرده است. حزب آلترناتیوی برای آلمان در سال ۲۰۱۳ ایجاد شد و با اتخاذ سیاست‌های ضدمهاجرت و ضدیورو، خیلی زود موفق به کسب حمایت بخش قابل توجهی از جامعه آلمان شد. شماری از رأی‌دهندگان آلمانی پس از وقوع بحران پناهجویان از حزب مرکل رویگردان و به جناح راستگرای افراطی متمایل شده‌اند. حدود ۶۰درصد کسانی که این حزب را برگزیده‌اند، عنوان می‌کنند که رأی خود را در اعتراض به دیگر احزاب، به «آلترناتیوی برای آلمان» داده‌اند.
با توجه به این امر، کسانی که واقعاً به این حزب باور دارند در اقلیت هستند. دو حزب بزرگ آلمان یعنی ائتلاف احزاب مسیحی و همچنین سوسیال‌دموکرات‌های آلمان پیش‌تر نیز ابراز نگرانی کرده بودند که احتمالاً کاهش مقبولیت آنها در میان رأی‌دهندگان آلمانی به نفع حزب «آلترناتیوی برای آلمان» تمام شود. می‌توان پیش‌بینی کرد که ورود این حزب راستگرای افراطی به پارلمان آلمان، به معنای بروز مخالفت از جانب نمایندگان این حزب در بوندستاگ و رویارویی با دولت جدید مرکل خواهد بود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۲۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد

پارلمان عراق با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، امروز یکشنبه قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

به گزارش مشرق، پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

در مقابل آمریکا نسبت به تصویب این قانون ابراز نارضایتی و نگرانی شدید کرد.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار مطلبی در پلتفرم «ایکس» اظهار کرد: به شدت بابت تصویب اصلاحیه قانون مبارزه با فساد و همجنس‌گرایی در عراق نگران هستیم، این اصلاحیه گروه‌های در معرض خطر بیشتر در جامعه عراق را تهدید کرده و توان عراق در توسعه اقتصاد و جذب سرمایه‌های خارجی را کاهش می‌دهد.

در مقابل «محسن المندلاوی» رئیس پارلمان عراق شنبه در بیانیه‌ای تاکید کرد: تصویب قانون مبارزه با فساد، گامی ضروری برای حفظ زیرساخت‌های ارزش‌های جامعه و مصلحت عالی کشور برای حفاظت از مردمش در برابر فراخوان‌ها به انحطاط اخلاقی و فساد جنسی است که کشورهای جهان را در بر گرفته است.

المندلاوی در ادامه نیز اظهار کرد: این قانون حمایت قانونی برای مبارزه با این اقدامات و مبلغان آنها را فراهم کرده و نقص موجود در قوانین عراق در این حوزه را برطرف کرد.

رئیس پارلمان عراق گفت: همجنس‌گرایی در عراق که سرزمین انبیا، ائمه و اولیای صالح است، جایی ندارد.

پیشنویس این قانون در ابتدا شامل مجازات اعدام برای روابط همجنس‌گرایانه بود اما پس از مخالفت‌های گسترده آمریکا و کشورهای اروپایی با آن، اصلاحاتی پیش از تصویب بر آن اعمال شد.

عفو بین‌الملل نیز مخالفت خود را با تصویب این قانون اعلام کرد و مدعی شد که این قانون به منزله «نقض حقوق اصلی انسان‌ها» است.

در مقابل «رائد المالکی» نماینده پارلمان عراق با اشاره به وجود مخالفت‌هایی از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا با تصویب این قانون تاکید کرد: این قانون مساله‌ای داخلی است و مداخله از سوی هیچ طرفی را نمی‌پذیریم.

بر اساس این قانون، مجازات ۱۰ تا ۱۵ سال حبس برای روابط همجنس‌گرایانه در نظر گرفته شده و فعالیت هرگونه نهادی برای تبلیغ فحشا و همجنس‌گرایی در عراق ممنوع شده و مجازات آن هفت سال حبس است.

همچنین بر اساس این قانون، تغییر جنسیت بیولوژیک برای افراد طبق میل شخصی‌شان ممنوع بوده و برای فردی که بخواهد این کار را انجام دهد و یا هر پزشکی که این کار را برای فرد انجام دهد، یک تا سه سال حبس در نظر گرفته می‌شود.

همچنین مجازات مشابهی برای هر مردی که عمدا رفتارهای زنانه داشته و یا آن را ترویج دهد، در نظر گرفته شده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • گام عملی برای جهش تولید
  • رئیس ستاد انتخابات ورامین: فرآیند انتخابات با قدرت برگزار می‌شود
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • تمامیت‌خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوشی صهیونیست‌هاست
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد