Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@10:57:20 GMT

ولف خودرویی در اختیار نظامیان صهیونیست(+عکس)

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۵۲۶۷۹

ولف خودرویی در اختیار نظامیان صهیونیست(+عکس)

عصرایران؛ مجله تصویری سلاح- خودروی نظامی ولف (Wolf) یک نفربرزره پوش ساخت رژیم صهیونیستی بوده که عمدتا در خدمت نظامیان است. ولف با هدف ایجاد امنیت بیشتر و کنترل راحت تر در مقایسه با M113 طراحی و تولید شد. خودروی مذکور که در رده نفربرهای مجهز به سیستم زرهی کامل قرار می گیرد، توسط کمپانی کرامور وارد مراحل توسعه و ساخت خود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طراحی آن می توان ترکیبی از سرعت و مانور پذیری یک کامیون تجاری، پوشش زرهی مشابه نفربرهای معمولی و قابلیت های مورد نیاز به منظور شرکت در نبرد های با شدت پایین را مشاهده کرد. اسکلت اصلی ولف بر اساس کامیون مدل F-550 فورد ساخته شده و از موتور V8 با ظرفیت 6 لیتر بهره می برد. این موتور با یک جعبه دنده خودکار پنج سرعته تلفیق شده و در مجموع می توان ولف را خودرویی با سامانه چهار چرخ متحرک و یا به عبارت دیگر 4×4 به شمار آورد. این نفربرزرهی که در سال 2005 معرفی شد، می تواند پاسخ گوی نیاز های نظامی مدرن باشد و به هر دو علت هزینه مناسب تر در مقایسه با نمونه های مشابه در کنار کیفیت مطلوب، طی دهه گذشته مورد استقبال ارتش های مختلفی در سراسر دنیا قرار گرفته است.

طراحی و توسعه

ایده تولید ولف از نیازی که برای جا به جایی ایمن سرباز ها طی ماموریت های شهری و یا ماموریت های صلح بانی (فعالیت هایی با هدف ایجاد شرایطی که در خدمت صلح پایدار باشد) مطرح بود، منشا می گیرد. رژیم صهیونیستی درخواست خود مبنی بر ساخت 150 واحد از خودروی زرهی ولف را به سامانه های دفاعی پیشرفته رافائل ارائه داد. البته لازم به ذکر است که درخواست دیگری نیز با کمپانی کرامور در میان گذاشته شد. این تقاضا کمپانی را متعهد به تولید چندین واحد ولف مخصوص استفاده در جنگ های درون شهری کرد. نخستین بهره برداری گزارش شده از نفربرزرهی ولف توسط نیرو های دفاعی رژیم صهیونیستی به تاریخ 14 مارس سال 2004 باز می گردد.

مجموعه اسکلت، موتور و جعبه دنده پنج سرعته خودرو که پیش تر به آن اشاره شد، می توانند وزن ولف را به 8 تن برسانند. جالب است بدانید در صورت استفاده از پوشش زرهی، هیچ کدامیک از سیستم های خودرو نیازی به تغییر ندارند. پوشش زرهی به خوبی از محفظه مخصوص خدمه، عناصر مختلف خودرو و همچنین چرخ ها محافظت می کند. این پوشش به طور کاملا مجزا و مستقل از شاسی خودرو ساخته شده است، بنابر این می توان از آن برای یک ولف دیگر (دقیقا از همان مدل) استفاده کرد و قابلیت جا به جایی وجود خواهد داشت.

پوسته زرهی که سرتاسر ولف را فرا گرفته است، 3 تن بزرگ وزن دارد. تن بزرگ یا تن سلطنتی که سابقا در بریتانیا و اتحادیه کشور های همسود مورد استفاده قرار می گرفت، معادل 1،016 کیلوگرم است. این مقدار در مقایسه با وزن 8 تن بزرگ کل مجموعه، مقدار زیادی محسوب نمی شود. تمام درب های خودرو، موتور و همینطور اجزای جعبه دنده ضد گلوله هستند. ولف شش درب دارد شامل چهار عدد در طرفین و دو عدد در قسمت پشت خودرو. این موضوع سبب شده است تا ورود و خروج نیرو ها همراه با تجهیزات همراه آن ها به سهولت و با سرعت بالا امکان پذیر باشد. فضای داخلی خودرو نیز مجهز به سیستم تهویه مطبوع دوگانه است. از آن جایی که تغییر مهمی در شاسی F-550 به جز افزودن سیستم زرهی صورت نگرفته است، هیچ گونه مشکلی در ارتباط با گرمای بیش از حد موتور و یا قابلیت مدیریت آسان مجموعه وجود ندارد. ولف با مجموع وزن حداکثر 8 تن بزرگ، توانایی حمل 12 نفر را در اختیار دارد. درب ها به گونه ای طراحی شده اند که گریز سریع در شرایط بحرانی را فراهم خواهند کرد. اغلب قسمت های اصلی به همان شکلی که در F-550 دیده می شود دست نخورده باقی مانده اند و تنها تغییرات قابل توجه در محور عقب و لاستیک ها بوده است.

از جمله مهم ترین اپراتور های فعلی این نفربرزرهی می توان به رژیم صهیونیستی، برزیل، جمهوری مقدونیه، گرجستان، رومانی و اتیوپی اشاره کرد.

مشخصات نفربرزرهی ولف

- نوع: خودروی جنگی زره پوش

- محل تولید: رژیم صهیونیستی

- زمان خدمت: از سال 2006 تاکنون

- اپراتور اصلی: نیرو های دفاعی رژیم صهیونیستی

- تعداد ساخته شده: 150 عدد

- وزن: 8 تن بزرگ

- طول: 5.75 متر

- پهنا: 2.38 متر

- ارتفاع: 2.35 متر

- موتور: توربو دیزل V8 با ظرفیت 6 لیتر

- جعبه دنده: اتوماتیک پنج سرعته

مطالب مجله تصویری سلاح را در این لینک دنبال کنید.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۲۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی

ابراهیم شجاعت پژوهشگر و کارشناس صنعت خودروسازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اولین موضوع در رابطه با شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت این است که باید با معیار درستی حقیقت دانش‌بنیانی این شرکت‌ها سنجیده شود. طی چند سال گذشته این مورد که بسیاری از شرکت‌ها برای دریافت تسهیلات ادعای دانش‌بنیانی دارند، اما حقیقت آنها متفاوت است.

وی ادامه داد: این موضوع که آیا این شرکت حقیقتا دانش‌بنیان هست را از روی محصول و نتیجه کار آنها می‌توان فهمید و بهتر است از دسته بندی بر اساس فرآیند تولید صرف‌نظر کنیم. شایان ذکر است که در هر خودرو به طور متوسط بیش از دو هزار قطعه وجود دارد؛ در تولید بسیاری از این قطعات پیچیدگی‌های فنی وجود دارد که به دست دانش‌بنیان‌ها قابل حل است.

شجاعت در ادامه گفت: گستردگی فرصت کار برای دانش‌بنیان‌ها در صنعت قطعه سازی خودرو از روش‌های فنی تولید خود قطعه تا ساخت مواد اولیه و حتی ماشین‌آلات مورد نیاز برای تولید قطعه است. همچنین لازم به ذکر است که خودروسازان نیز با کمی همت مضاعف می‌توانند حلقه‌های تولید تجاری خود را به دانش‌بنیان‌ها بیشتراز قبل متصل کنند تا شکاف‌های فناورانه تولید پوشش داده شود.

وی تصریح کرد: اتصال گپ‌های فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به اینکه معمولا بودجه آنچنانی نیز نیاز ندارد و به نوعی پیش خرید قطعه است، سود مناسبی به همراه دارد و به راحتی ضرایب سود رشد خواهد کرد. به همین جهت خودروسازان می‌توانند این شکاف‌ها را پر کرده و از طریق علاوه بر کسب سود و حل مشکلات تیراژ تولید، ارزبری و مشکلات کیفیت تولید داخل را نیز رفع کنند.

رابطه دانش‌بنیان ها و تولید در چیست؟

این پژوهشگر صنعت خودرو اظهار کرد: شایان ذکر است که شرکت‌های دانش بنیان بهتر است که مستقیما وارد مبحث تولید نشوند چرا که ماهیت و ذات این شرکت‌ها فناور بودن است و پس از به ثمررساندن ابداعی باید به سمت تحقیق و توسعه نوآوری دیگری حرکت کنند. به همین جهت بهتر است که تولید به مجری دیگری سپرده شود. در سالیان اخیر یک شرکت خودروسازی داخلی دوبار اقدام به انجام این کار کرده است، اما به نظر می‌رسید که این همکاری دانش‌بنیان‌ها بیشتر به جهت نمایش بوده است.

تحولات سال جاری در صنعت خودرو

شجاعت تصریح کرد: به نظر می‌رسد که در فصل بهار خودروسازان برای افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها اقدام کنند. همچنین با توجه به ارتباط مستقیم خودرو‌های مونتاژی و قیمت ارز به نظر می‌رسد که با توجه به عدم تغییر قیمت ارز نیمایی در این نوع خودرو شاهد تغییر قیمت چندانی نباشیم. همچنین به نظر می‌رسد که خودرو‌های چینی امسال سهم بیشتری از بازار خودرو را به خود اختصاص خواهند داد.

وی گفت: در بحث خودرو‌های وارداتی نیز به نظر می‌رسد که حجم واردات خودرو‌های برقی به رقم قابل توجه ۵۰ هزار دستگاه خواهد رسید که اکثرا در اختیار ناوگان تاکسیرانی قرار می‌گیرند. همچنین در خصوص واردات خودروی نو نیز وارداتی در حدود ۲۰ هزار دستگاه پیش بینی می‌شود. شایان ذکر است که در مبحث واردات خودرو‌های دسته دوم به نظر می‌رسد که در سال جاری شاهد تحولی نخواهیم بود و در صورت فشار صرفا به تدوین دستورالعمل‌های آن پرداخته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • حمله حزب‌الله لبنان به ساختمان محل استقرار نظامیان صهیونیست
  • تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی خودرو فلسطینی در کرانه باختری
  • نظامیان صهیونیست: از دستور آمادگی برای حمله به رفح اطاعت نمی‌کنیم
  • حمله جدید حزب الله به مواضع نظامیان صهیونیست
  • شهادت اسیر فلسطینی ۱۰ روز بعد از بازداشت توسط نظامیان صهیونیست
  • نبرد مسلحانه رزمندگان فلسطینی با اشغالگران در کرانه باختری
  • حملات نظامیان صهیونیست و استقامت مردم جنوب لبنان
  • خودرو یک وزیر صهیونیست دیگر واژگون شد
  • درگیری در جنین و شهادت ۲ جوان فلسطینی