Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالکریم محمدی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد:رکورد قبلی تولیدات این شرکت مربوط به شهریور سال ٩٢ و به میزان 115 هزار و 504 تن بود.
وی گفت: مجموع کل تولیدات پتروشیمی امیرکبیر در شش ماه نخست سال 96 نسبت به مدت مشابه پارسال از 598 هزار و 159 تن به 617هزار و 129 تن افزایش پیدا کرده است و مجموع کل تولیدات در سه ماه دوم سال 96 با رشد 29 درصدی نسبت به سه ماه دوم سال 95 از 264 هزار تن به 341 هزارتن افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدی زاده ادامه داد:علاوه بر افزایش میزان تولید کل در 6ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال به بیش از 19 هزار تن، روند صعودی در شاخص های، تولید کل به میزان 29 درصد، خوراک دریافتی به میزان 23 درصد و همچنین تولیدات محصولات پلیمری پتروشیمی امیرکبیر به میزان 22 درصد در سه ماه دوم سال 96 نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
وی افزود:با توجه به وجود مشکلات تامین خوراک و توقف غیربرنامه ریزی شده ناشی از این موضوع، مجموع کل تولیدات شرکت در سه ماه دوم امسال نسبت به مدت مشابه پارسال از رشد ٢٩ درصدی برخوردار بوده و دریافت خوراک نیز در این دوره رشد ٢٢ درصدی را تجربه کرده است.
وی گفت: در 6 ماه نخست سال 96 با میزان تولید اعلامی 65 درصد طراحی و 77 درصد برنامه تولید سالانه محقق شده که نسبت به دوره مشابه پارسال افزایش 4.5 درصدی در طراحی و هفت درصدی در برنامه تولید سالانه را شاهد هستیم.
مدیر برنامه ریزی و کنترل تولید پتروشیمی امیر کبیر ادامه داد: مجموع کل محصولات پلی اتیلنی شرکت نیز در دوره سه ماه دوم در مقایسه با دوره مشابه سال ٩٥ ، رشد ٢٢ درصدی داشته است.
وی اضافه کرد: مجموع محصولات پلیمری در سه ماه دوم سال 96 نسبت به دوره مشابه پارسال از 99 هزارتن به 120 هزارتن رسیده که رشد 22 درصدی را نشان می دهد و مجموع خوراک دریافتی از منابع منطقه ای و فرا منطقه ای در سه ماه دوم سال 96 نسبت به سه ماه دوم سال 95 با 23 درصد رشد از 214 هزار تن به 263 هزارتن افزایش پیدا کرده است.
مدیر برنامه ریزی و کنترل تولید پتروشیمی امیر کبیر اضافه کرد:با توجه به امیدواری بوجود آمده در رابطه با در سرویس قرار گرفتن واحدهای تامین کننده خوراک در عسلویه و همچنین خط اتیلن غرب و با برنامه ریزی بعمل آمده، بدون شک در نیمه دوم سال ٩٦ شاهد رشد مضاعفی در تولید و فروش خواهیم بود.
شرکت ملی صنایع پتروشیمی به منظور سرعت بخشیدن به فعالیت های اجرایی طرح های توسعه صنایع پتروشیمی و استفاده از مشارکت و سرمایه گذاری داخلی و خارجی اقدام به تأسیس شرکت پتروشیمی امیرکبیر (سهامی عام ) به عنوان مجری طرهای در دست اجرا کرد. دراین راستا در اردیبهشت 1377، شرکت پتروشیمی امیرکبیر به عنوان مجری طرح الفین ششم انتخاب شد. طرح الفین ششم از طرح های مصوب برنامه پنج ساله دوم شرکت ملی صنایع پتروشیمی محسوب می شد.
مجتمع پتروشیمی امیرکبیر در بندرامام درجنوب منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و در سایت 4 حدود شمال غربی مجتمع پتروشیمی بندرامام؛در زمینی به مساحت 55 هکتار واقع است.
9858/ 6037
خبرنگار: آمنه محتشمی ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۴۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • بی‌عدالتی‌ها پتروشیمی‌ها در حق مردم استان بوشهر پذیرفتنی نیست
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد