Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛«رضا تقی زاده» امروز (سه شنبه) با بیان مطلب فوق، افزود: خودروساز با توجه به روند تولید خودرو و با در نظر گرفتن همه عوامل موثر در تولید، برنامه زمانی مشخصی برای تولید محصولات خود در ابتدای هر سال اعلام می کند و بر اساس این برنامه ریزی، شرایط فروش محصولات و عرضه آن به بازار مشخص و در طول سال و در زمان های معین اعلام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان داشت: امسال نیز به همت کارکنان و مهندسان گروه خودروسازی سایپا ضمن افزایش رشد تولید 20 درصدی محصولات این گروه در همسنجی با پارسال، شاهد افزایش کیفیت خودروهای تولیدی از جمله دو ستاره شدن خودرو سایپا 151 هستیم؛ همچنین بیشترین خودروهای چهار ستاره کیفی نیز جز محصولات تولیدی گروه سایپا است.

تقی زاده ادامه داد: با توجه به رشد چشمگیر تولید شرکای تجاری، شاهد افزایش فروش 23 درصدی کل محصولات گروه خودروسازی سایپا نسبت به سال گذشته بوده ایم و همچنین در گروه سایپا نیز بر این اساس و با تاکیدات مدیریت ارشد گروه مبنی بر افزایش رضایتمندی مشتریان، همواره سعی شده که این مهم در دستور کار قرار گیرد و تولید، فروش و خدمات پس از فروش محصول در جهت افزایش رضایت مندی بیشتر مشتریان حرکت کند که خوشبختانه بر اساس آمار مراجع ذیصلاح در این مسیر بوده است.

معاون بازاریابی و فروش گروه سایپا خاطرنشان کرد: گروه سایپا در راستای بهبود و افزایش رضایتمندی مشتریان طی برنامه ای مدون اقدام به رتبه بندی قطعه سازان خود کرده است و با انتخاب قطعه سازان برتر سعی در تولید قطعات کیفی داشته است تا بر اساس برنامه و در زمان مشخص قطعات را به سایپا جهت تولید تحویل دهند؛ این روند موجب شده که تولید خودرو با مشکلات کمتری روبرو شود.

وی اظهار داشت: ابتدای امسال و با وقوع آتش سوزی در شرکت «کروز» که تامین کننده عمده محصولات گروه سایپا بود، دچار مشکل شدیم و این امر سبب شد وقفه ای یک ماهه در تاخیر تحویل محصولات به مشتریان تحمیل شود که با تلاش مسئولان آن شرکت و پیگیری های صورت گرفته از سوی سایپا مشکلات در حال برطرف شدن است.

تقی زاده تاکید کرد: با توجه به تولید خودروهای جدید و مشترک با شرکای خارجی سعی شده سفارش گذاری قطعات و واردات آن به کشور در کمترین زمان ممکن صورت پذیرد، البته گاهی اوقات موارد و مشکلاتی در ترخیص قطعات سفارشی در گمرک ایجاد می شود که در روند تولید محصول تاثیرگذار است؛ در این خصوص هم طی جلساتی با مسوولان وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک کشور سعی شده این مشکلات به حداقل برسد و زمان ترخیص قطعات در کوتاه ترین زمان صورت پذیرد.

** تولید نخستین خودرو تولیدی گیربکس اتوماتیک در سایپا
وی بیان داشت: سایپا در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی و در تعامل با سازمان تاکسیرانی در سراسر کشور با هدف عرضه محصولات خود به ناوگان عمومی همواره پیشرو بوده و نخستین خودرو تولیدی گیربکس اتوماتیک در کشور نیز توسط گروه سایپا به این ناوگان افزوده شد.

این مقام مسئول شرکت سایپا اضافه کرد: در این راستا سعی شده بر اساس قرارداد منعقده فی مابین، محصولات خود را در زمان مشخص به مشتریان تحویل دهد، اما در برخی اوقات در فرآیند تامین اعتبار از سوی بانک ها و اسقاط خودرو فرسوده که از سوی سازمان تاکسیرانی صورت می پذیرد، مشکلاتی وجود دارد که با تلاش های انجام شده، موانع در کمترین زمان ممکن مرتفع می شود.

وی در پایان تصریح کرد: همانگونه که مدیرعامل گروه سایپا در خصوص وجود مشکلاتی در فرآیند تولید، فروش و خدمات پس از فروش خودرو از مشتریان عذرخواهی کرد، با تاکید و پیگیری های متعدد سعی شده که با کم کردن مشکلات موجود، بتوانیم رضایتمندی مشتریان را افزایش دهیم.

تقی زاده با بیان اینکه این روند در تحویل خودرو به مشتریان هم دنبال می شود، ابراز امیدواری کرد که به روزی برسیم که نارضایتی اندک موجود در فروش و خدمات پس از فروش به صفر برسد.
طی روزها و هفته های گذشته تعدادی از مشتریان گروه خودروسازی سایپا طی تماس های متعدد تلفنی از تحویل نشدن به موقع خودروهای ثبت نامی این خودروساز گلایه داشتند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۴۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،گزارش‌ها حاکی از آن است که با بازگشت مصرف کنندگان به خودرو‌های بنزینی، فروش خودرو‌های الکتریکی فولکس واگن در سه ماه اول سال میلادی در اروپا تقریباً یک چهارم کاهش یافته است.

براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی شرکت فولکس واگن، فروش خودرو‌های تمام الکتریکی این شرکت در اروپا ۲۴ درصد کاهش و در چین ۹۱ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

این شرکت همچنین اعلام کرد که تولید خودرو‌های خود را ۳ درصد افزایش داده و به ۲.۱۰ میلیون خودرو رسانده است. به گفته آن‌ها چین، آمریکای جنوبی و آمریکای شمالی بیشترین متقاضی خرید این خودرو‌ها هستند.

این شرکت همچنین می‌گوید که از ماه ژانویه تا مارس تعداد متقاضیان خودرو الکتریک فولکس واگن در اروپای غربی بیش از دو برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش یافته است.


هیلدگارد ورتمن، یکی از اعضای کمیته اجرایی توسعه فروش در این شرکت گفت: «در شرایط بازار کنونی، گروه فولکس واگن عملکرد خوبی در سه ماهه اول سال داشته است».


چرا اروپایی‌ها بار دیگر به خودرو‌های بنزین روی آوردند؟
پارلمان اروپا در ماه فوریه، قانون جدیدی مبنی بر ممنوعیت فروش خودرو‌های بنزینی و دیزلی از سال ۲۰۳۵ را به تصویب رساند.

این قانون، بخشی از تلاش‌های اتحادیه اروپا در راستای مبارزه با تغییرات آب و هوایی است. هرچند انتظار می‌رفت با تصویب این قانون فروش خودرو‌های الکتریکی در اروپا سرعت بیشتری بگیرد، اما آمار‌ها چیز دیگری را نشان می‌دهند.

مجمع جهانی اقتصاد در گزارش اخیر خود تاکید کرد که فروش خودرو‌های برقی در اروپا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به دلیل هزینه بالا و کمبود زیرساخت برای شارژ این خودروها، کاهش یافته است.


براساس این گزارش با وجود یارانه‌ها اتخاذ شده برای خودرو‌های الکتریکی در اروپا، هزینه بالا این خودرو‌ها یکی از بزرگترین موانع بر سر راه خریداران است.


مجمع جهانی اقتصاد در این گزارش نوشت: «خودرو‌های برقی به طور متوسط حدود یک چهارم گران‌تر از مدل‌های احتراق داخلی (ICE) هستند».

این مجمع همچنین تاکید کرد تاخیر در ایجاد زیرساخت شارژ این خودرو‌ها بر بازار آنها تاثیر منفی گذاشته است.


ارنست اند یانگ نویسنده این گزارش می‌گوید که بدون افزایش ایستگاه شارژر خودرو‌های الکتریکی، کسانی که نمی‌توانند در خانه خودروهایشان را شارژ کنند یا رانندگانی که با این خودرو‌ها به سفر‌های طولانی می‌روند دچار مشکل خواهند شد و استفاده از این خودرو‌ها را متوقف خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی