Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر - جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: طرح محرومیت‌زدایی در ۴۹ روستای استان بوشهر اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم احمدی صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران به ماهیت شکل گیری قرارگاه پیشرفت و آبادانی اشاره کرد و اظهار داشت: این قرارگاه در حوزه محرومیت زدایی در تمامی استان های کشور توسط فرمانده کل سپاه پاسداران با نگاه محرومیت زدایی دهستان ها تشکیل شده است و در استان ها نیز فرمانده سپاه آن استان فرمانده قرارگاه پیشرفت و آبادانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به گذشت ۳۹ سال از پیروزی انقلاب اسلامی دغدغه پیشرفت و آبادانی روستاها همیشه مایه نگرانی رهبر معظم انقلاب بوده است از این رو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصمیم گرفت این قرارگاه را شکل دهد.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با بیان اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان بوشهر در پنج کارگاه فعالیت خود را انجام می دهد ابراز داشت: این قرارگاه در حوزه سلامت، تعلیم و تربیت، فرهنگی تبلیغی، عمرانی و زیرساخت و اشتغال فعالیت می کند.

تشکیل بانک اطلاعاتی

وی افزود: با توجه به ضریب محرومیتی که از سازمان برنامه بودجه گرفته شد دهستان بوالخیر با ۱۷ روستا از توابع تنگستان، دهستان کبگان با ۱۶ روستا از توابع شهرستان دشتی و دهستان ده‌رود با ۱۶ روستا از شهرستان دشتستان جامعه هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان است که باید در این منطقه به امر محرومیت زدایی بپردازیم و آن را از ضریب محرومیت هشت خارج کنیم.

احمدی با بیان اینکه آغاز فعالیت این قرارگاه از اردیبهشت ماه امسال بوده است گفت: تا پایان تیر ماه کار جمع آوری اطلاعات و تشکیل بانک اطلاعاتی در پنج حوزه فعالیتی که عنوان شد انجام دادیم.

وی گفت: در هیچکدام از این فعالیت‌ها رسالت ما موازی کاری با دستگاه‌های دولتی نیست بلکه هدف ما پر کردن خلأهایی است که در روستا مشاهده می شود و این کار با هماهنگی مشارکت دستگاه های دولتی جهت رفع محرومیت زدایی از روستاهای استان انجام خواهیم داد.

توسعه بخش سلامت در روستاها

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر افزود: با تمامی دستگاه های دولتی جلساتی را برگزار کردیم و وظایف و رسالت قرارگاه را شرح دادیم و نیز با برخی از این دستگاه ها هم تفاهم نامه همکاری منعقد شد.

وی با اشاره به فعالیت کارگروه سلامت اظهار داشت: در حوزه سلامت در هر کدام این روستاها حداقل یک نفر را به عنوان سفیر سلامت داریم که کارهای آموزشی و اطلاع رسانی از طریق آن انجام می شود؛ همچنین درحوزه پیشگیری و بهداشت، اصلاح سبک تغذیه، کاهش مریضی ها و امراضی که شیوع پیدا کرده فعالیت هایی را خواهیم داشت.

احمدی عنوان کرد: خانواده هایی را در روستاها شناسایی کردیم تا پس از برگزاری دوره های آموزشی از آنها به عنوان مبلغان حوزه سلامت در روستا استفاده شود، در حوزه ترک اعتیاد و اصلاح الگوی تغذیه و شناسایی بیماری های بهرنج و شناسایی امراض شیوع پیدا کرده در بین مردم همچون دیابت و فشار خون دوره هایی را برای رفع آن برگزار می کنیم.

فعالیت کارگروه تعلیم و تربیت

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با اشاره به فعالیت کارگروه تعلیم و تربیت اظهار داشت: در این حوزه جامعه هدف ما آموزش و پروش است و برنامه های مرمت و تجهیز برخی از مدارس روستاها مد نظر داریم، همچنین احداث چند باب مدرسه و احیای زنگ پرورشی در دستور کار است.

وی به وظایف کارگروه فرهنگی تبلیغی پرداخت و گفت: این کارگروه وظیفه دارد به ازای هر هزار نفر در هر روستا یک روحانی را مستقر کند و در همین ارتباط روحانیونی را شناسایی کردیم و مصاحبه و دوره توجیهی آنان برگزار شده است.

احمدی تعداد روحانیون شناسایی شده را ۱۳ نفر عنوان کرد و گفت: قرار است برای این روحانیون خانه های عالم ساخته و به امر تبلیغ بپردازند.

توسعه اشتغال روستایی

وی با بیان اینکه در حوزه زیرساخت پروژه های عام المنفعه و پروژه های اشتغال زا در اولویت قرار دارند اظهار داشت: این پروژه ها شناسایی و تفاهم نامه آن امضا شده و در آینده نزدیک شروع به کار خواهند شد.

احمدی احداث پل، خانه عالم، راه روستایی، طرح آبخیزداری، احداث مدارس، آبرسانی روستایی، مرمت و تجهیز مدارس، بند خاکی استخر نگه داشت آب، پهلوگیر اسکله و... را از جمله پروژه های عمرانی عنوان کرد.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با اشاره به حوزه اشتغال گفت: باید در هر روستا ظرفیت های آن از نظر نیروی انسانی و منابع طبیعی استخراج شود و به تناسب آن طرح اشتغالی زایی که از طرف دهستان به سمت ما می رسد در کارگروه اشتغال بررسی و مورد حمایت قرارمی گیرد و در نهایت اجرایی می شود.

احمدی پل ارتباطی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان با مردم را سایت جهادگران جنوب عنوان کرد و گفت: شهروندان می توانند جهت اطلاع از فعالیت های انجام شده به سایت اینترنتی جهادگران جنوب مراجعه کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۵۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرکز پیگیری می‌شود

                                             

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ سپهر خلجی در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه و فعالین مجازی استان اظهار داشت: وسیله آموزش بسیار مهم است، ظرف چند روز آینده فراخوانی با همکاری سازمان امور اداری و  استخدامی خواهیم داشت برای دعوت به همکاری از افراد توانمند برای کمک به آموزش روابط عمومی‌ها، که این یک نهضت بزرگ برای حوزه اطلاع‌رسانی کشور محسوب می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند و بیش از گذشته به روابط عمومی‌ها توجه شود افزود: بخش استان‌های پایگاه اطلاع‌رسانی دولت از سال گذشته تقویت شده است و ما تلاش داریم ضعف روابط‌عمومی‌ها به تدریج برطرف شود.

رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت عنوان کرد: با توجه اینکه رسانه‌های رسمی هر استان نمی‌توانند تمام ابعاد و  وقایع استان را پوشش دهند، استفاده از ظرفیت رسانه‌های محلی برای تقویت اطلاع‌رسانی مهم و اساسی است.

خلجی یادآور شد: منابع لازم برای حوزه اطلاع‌رسانی باید تامین شود و هر پروژه و طرح باید پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

وی همچنین بیان کرد: دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است و بیشترین حجم پروژه‌های کلان و مهم در استان‌ها به سرانجام می‌رسد و این نشان می‌دهد که دولت سیزدهم به همه استان‌ها توجه دارد.

خلجی ادامه داد: همه باید کمک کنیم ایلام پیشرفت کند و هر کس دوست‌دار ایلام است باید یک گام در جهت توسعه و پیشرفت ایلام بردارد.

وی تصریح کرد: برای پیشرفت استان دو وظیفه مطالبه‌گری پیشرفت استان و تبیین و روشنگری دقیق است که باید با تمام توان برای این دو مهم تلاش کنیم.

رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت اضافه کرد: ایلام نقش مهمی در طول دوران انقلاب، دفاع مقدس و مرزبانی از کشور دارد و سه هزار شهید والامقام سند افتخار‌ی برای ولایت‌مداری مردم ایلام است.

دیگر خبرها

  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرکز پیگیری می‌شود
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی