Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا شاکری ، جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی که در مناطق عملیاتی والفجر 8 بر اثر حمله هوایی دشمن چشمان خود را از دست داده ، امروز توانسته اقتصاد مقاومتی را در بجنورد به عرصه عمل بیاورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه بجنا؛ به مناسبت هفته دفاع مقدس به سراغ یکی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس رفتیم، رزمنده ای که هیچ گاه در رزمندگی و حمایت از رهبری بازنشسته نمی شود و تا پای جان از اسلام، انقلاب و مردمان خود حمایت می کند و در حال حاضر با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد رضا شاکری جانباز دوران دفاع مقدس و کارآفرین امروز در گفت و گو با خبرنگار بجنا، گفت: سال 1363 بعنوان سرباز به مناطق عملیاتی آبادان، خرمشهر و جزیره مجنون اعزام شدم، حدود 20 ماه در مناطق عملیاتی بودم که در عملیات والفجر هشت در یک حمله هوایی توسط دشمن و برخورد راکت هردو چشم هایم را از دست دادم.

وی افزود: رفتن به فضایی که هر آن امکان داشت کشته شوی کمی سخت بود، معنویت و شادابی که بین رزمندگان وجود داشت آن هم در آن فضای پر از استرس کمی من را شوکه کرده بود، انتظار آن را نداشتم که در میان گلوله های دشمن فضایی صمیمی، شاد و بسیار معنوی ببینم، حقیقتاً دلم برای گریه های نصف شب رزمندگان و عشق بازی هایشان تنگ شده است.

نابینایی تنها یادگار من از هشت سال جنگ است

وی اظهار داشت: شهید زین الدین در لشکر 21 علی ابن ابی طالب فرمانده ما بود، شهادتش در روحیه رزمندگان بسیار تاثیر گذاشته بود، پدر و مادر شهید زین الدین و همسر و دخترش به مناطق آمدند و برای ما سخنرانی کردند، اعلام رضایت پدر شهید از از شهادت پسرش و عدم نگرانی خانواده آن روحیه رزمندگان را احیا کرد و بعد از آن هم پدر شهید زین الدین در میان رزمندگان ماند تا کمک کند.

شاکری اشاره کرد: در آن دوران فکر شب و روز رزمندگان رسیدن به کربلا بود که خوشبختانه امروز رسیده ایم، همه رزمندگان منتظر بودند تا امام حرفی بزند تا جان خود را فدا کنند، حرف امام شده بود تمام شب و روز شان، پیروزی در جنگ بخاطر تبعیت از حرف امام بود باید این راه را ادامه دهیم و این را بدون اطاعت از حرف رهبری امکان پذیر نیست.

یادگار دفاع مقدس در پاسخ به این سوال که چرا وارد عرصه تولید شده اید با این که نیاز نداشتید و نابینایی برای شما محدودیت ایجاد کرده است، گفت: من هیچ وقت اساس نابینایی نکرده و نمی کنم ، نابینایی تنها کمی کار را برای من سخت کرده است، نابینایی تنها یادگار من از هشت سال جنگ است.

اقتصاد میدان جنگ امروز است

وی تصریح کرد: دیروز عرصه جنگ برای دفاع از کشور و ناموس بود، امروز هم همان دشمن دیروز در مقابل ما ایستاده است فقط میدان نبرد تغییر کرده است، اقتصاد میدان جنگ امروز است، ورود به عرصه تولید و اشتغال یک وظیفه است، من برای آن که همیشه رزمنده بمانم در عرصه تولید و اقتصاد فعالیت می کنم.

شاکری خاطر نشان کرد: سال 1387 تصمیم گرفتم به کار تولید وارد شوم، یک مجموعه پرورش ماهی در روستای چناران ایجاد کردم، 160 میلیون تومان وام از جهاد کشاورزی گرفتم و حدود 340 میلیون تومان خودم سرمایه گذاری کردم، در این مجموعه پنج یا شش فرصت شغلی ایجاد شده است که تعدادی از جوانان اهل روستا در این مجموعه کار می کنند.

وی با اشاره به معضل بیکاری جوانان تاکید کرد: اگر جوانان به کارهای تولیدی روی بیاورند مشکل بیکاری حل خواهد شد، کشور در حوزه تولید مشکل دارد و اگر جوانان به این عرصه وارد شوند مشکل کشور هم حل خواهد شد، اما امروز همه جوانان انتظار دارند به کار های دولتی مشغول شوند که امروز مشکل ایجاد کرده است.

وی با انتقاد از نبود بستر های مناسب در عرصه تولیدف ادامه داد: البته مسئولان باید از جوانانی که می خواهند وارد عرصه تولید شوند حمایت کنند، بدون حمایت مسئولان جوانان با سختی زیادی روبرو خواهند شد، تنها با شعار دادن مسئولان جوانان به کارهای تولید وارد نخواهند شد، باید بسترها را برای ورود جوانان فراهم کرد فراهم کرد.

وی افزود: بعضی از مسئولان بجای آن که بستر ها را برای من فراهم کنند به معنای واقعی من را به چاه انداختند، کوتاهی ها مسئولان در حمایت از من بسیار ناراحت کنند است، امیدوارم این برخورد با جوانان نشود، یکی از مهمترین دلایلی که جوانان به دنبال کارهای تولیدی نمی روند همین برخوردهای نادرست مسئولان است.

شاکری تشریح کرد: من استخر را در سال 87 آماده کردم و تمام مجوز های لازم برای احداث مجموعه پرورش ماهی را داشتم اما اجازه بهره برداری را به من ندادند، امروز همان وام 160 میلیون تومانی من در سیستم بانک ها 400 میلیون شده است، هیچ مسئولی نیز از من حمایت نمی کند، شما فکر کنید که این برخورد با یک جوان شود، چه نتیجه ای خواهد داد؟.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۹۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد موالی‌زاده عصر امروز سه‌شنبه در جلسه شورای اداری اهواز که در سالن جلسات شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های افراد اقتصاددان این است که بتوانیم شعار امسال را اجرایی کنیم چرا که علت و موتور محرک اقتصاد در هر کشوری مساله مشارکت مردمی و به بیان ساده‌تر اقتصاد آزاد است، همان اقتصاد آزادی که دولت‌های غربی اعلام می‌کنند. هرچه از اقتصاد دولتی به دور باشیم و اقتصاد ما مردمی باشد یعنی مشارکت مردم را بیشتر داشته باشیم آنگاه اقتصاد ما موفق‌تر خواهد بود.

فرماندار اهواز تصریح کرد: نمونه بارز مشارکت مردم، اقتصاد مقاومتی است. مقام معظم رهبری از سال ۹۱ در خصوص اقتصاد مقاومتی سیاست‌های کلی را ابلاغ کردند که افراد آنها را خواندند، صحبت کردند و روی زمین گذاشتند ر واقع آن را عملیاتی نکردند و می‌توان گفت در حال حاضر چیزی به نام اقتصاد مقاومتی در کشورمان وجود ندارد؛ اگر اقتصاد مقاومتی در کشور اجرایی شود، اقتصاد ما در مقابل همه تحریم‌ها و هجمه‌ها واکسینه و تاب آور می‌شود.

وی گفت: مسأله زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است چرا که زراعت چوب بهترین تجارت و بازرگانی درون‌زای اقتصادی است. همچنین شیلات، آبزیان و آبزی‌پروری از مصادیق بارز دیگر اقتصاد مقاومتی هستند که بسیار به تقویت جهش تولید با مشارکت مردم کمک می‌کنند؛ خوشه‌های صنعتی پوشاک که در دستور کار استان خوزستان قرار دارد و در حال عملیاتی شدن است که سبب جهش تولید در اقتصاد کشور به ویژه اقتصاد خوزستان خواهد شد.

فرماندار اهواز با تاکید بر اینکه تک‌تک دستگاه‌های اجرایی برای شعار امسال برنامه داشته باشند، عنوان کرد: این موضوع قبلاً به دستگاه‌ها ابلاغ شده اما با گذشت ۲ ماه از سال تنها چهار دستگاه برش ارسال کرده‌اند که آنها هم نیاز به چکش‌کاری دارند تا بتوانیم نتیجه ملموس و عملیاتی بگیریم.

وی با اشاره به نرخ بیکاری در خوزستان اظهار کرد: خوزستان استان صنعتی و تامین کننده مالی کشور و یک استان بسیار استراتژیک است که نباید بیکار داشته باشد اما در این استان نرخ بیکاری بالا است. برعکس آن، استان‌هایی مثل سمنان و یزد بیکاری معکوس دارند؛ لذا در خوزستان بلایی به نام اقتصاد دولتی وجود دارد و افراد در خوزستان می‌خواهند در ادارات دولتی و یا خصوصی استخدام شوند و این نشان می‌دهد تفکر و فرهنگ کارآفرینی در خوزستان ضعیف است.

فرماندار اهواز ادامه داد: ایجاد فرهنگ کارآفرینی در استان خوزستان بر عهده شهر اهواز است چرا که به عنوان مرکز استان نگاه بسیاری از شهرها به اهواز است تا بتوانند از آن ایده بگیرند.

موالی زاده با اشاره به موضوع عفاف و حجاب گفت: از رؤسای ادارات در مرکز خوزستان تقاضا دارم تا بحث عفاف و حجاب را جدی بگیرند، همچنین از فراجا بابت عملیاتی کردن «طرح نور» قدردانی می‌کنم. سپاه و ستاد امر به معروف در صحنه هستند و در اجرای طرح نور سنگ تمام گذاشته‌اند.

وی افزود: در موضوع عفاف و حجاب افراط و تفریط بسیار مهم است؛ لذا نرم‌افزار «ع» که در حال اجرایی شدن از سوی وزارت کشور است کار را ساختارمند خواهد کرد و به این موضوع کمک می‌کند که در این صورت نه شخصی می‌تواند زیاده‌روی داشته باشد و نه اینکه بی‌توجهی کند؛ این موضوع را مصوب می‌کنیم تا در جلسات شورای اداری نیز مدنظر قرار داده شود.

رسیدگی به مشکلات روستاها

فرماندار اهواز، موضوع دیگر را دهه کرامت اعلام و عنوان کرد: با توجه به اینکه دهه کرامت را پیش‌رو داریم از همه مدیران انتظار داریم که در این زمینه اهواز حرف اول را در کشور بزند، ما نیز امسال نگاه ویژه‌ای به دهه کرامت خواهیم داشت و علاوه بر برگزاری مراسم در چند منطقه از اهواز، در منطقه کمتر برخوردار کوی علوی و شهرک رزمندگان مراسم بزرگ و باشکوه دهه کرامت را برگزار خواهیم کرد.

موالی زاده با اشاره به برگزاری امتحان‌های نهایی دانش آموزان بیان کرد: امتحان‌های نهایی سرنوشت فرزندان ما را رقم می‌زند؛ لذا شرایط به گونه‌ای پیش نرود که خدای نکرده به دلیل کمبود هرگونه امکانات، دانش آموزان امتحان‌های خود را خراب کنند؛ بنابراین همه مدیران دست به دست هم دهند و در قالب شورای آموزش و پرورش هم افزایی داشته باشند تا این کار به خوبی انجام شود.

وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت موضوع دیگر ما است به همین منظور هفته آینده جلسه ستاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را برگزار خواهیم کرد. از دستگاه‌ها تقاضا دارم همان مدلی را که سال گذشته در هفته دفاع مقدس اجرایی کردند و به خانواده شهدا سر زدند، امسال نیز این را جزو برنامه‌های خود قرار دهند و هر اداره و حوزه‌ای در هر هفته به دیدار خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان بروند و پای صحبت‌های آنها بنشینند.

فرماندار اهواز با اشاره به بارندگی‌های پیش‌رو گفت: از فردا همه دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های خدمات رسان در این خصوص در حالت آماده باش هستند، هر دستگاهی به وظیفه خود عمل کند تا اتفاق یا مسأله‌ای به وجود نیاید. قطعاً شهرداری و آب و فاضلاب آماده باش هستند و در حال حاضر جلسه ستاد بحران در استانداری در حال برگزاری است.

موالی زاده با بیان اینکه تنها شهر اهواز دارای مشکل نیست، تصریح کرد: ساکنان و زحمتکشان در روستاها دارای مشکلات عدیده‌ای هستند که باید به صورت ماهانه مورد رسیدگی قرار گیرند؛ بنابراین از این ماه برای هر بخش شورای اداری خاص و ویژه در قالب کمیته و زیرمجموعه شورای اداری اهواز تشکیل خواهیم داد تا بتوانیم مشکلات را مطرح و به موضوعات بخش‌ها رسیدگی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی به صورت خودسر عمل نکنند، بیان کرد: اگر هر دستگاه اجرایی با دستگاهی دچار مشکل شد، مقابله به مثل کند آنگاه آن شهر، دیگر شهر نمی‌شود؛ لذا اگر مشکلی وجود دارد این مسأله را با بنده مطرح کنند تا آن را پیگیری کنم.

فرماندار اهواز افزود: این موضوع که مدیر هیچ شهرستانی نباید بدون هماهنگی با نماینده عالی دولت یا فرماندار از شهر خارج شود، از مصوبات شورای عالی اداری است؛ بنابراین این مساله را تذکر می‌دهم که این اتفاق رخ ندهد و اگر مدیری قصد خارج شدن از شهر را داشت حتماً هماهنگی لازم را انجام دهد.

کد خبر 6093622

دیگر خبرها

  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند