Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخبر:در حال حاضر در بنیاد برکت بیش از 3 هزار تقاضای مشارکت مطرح شده که اگر هر کدام 2 میلیارد تومان آماده کرده باشند، 6 هزار میلیارد تومان سرمایه ایجاد می‌شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، دکتر محمد مخبر در مراسم افتتاح و بهره برداری از 130 مدرسه بنیاد برکت با 700 کلاس درس در سراسر کشور افزود: دشمن در مواجهه ما در بسیاری صحنه‌ها با شکست روبه رو شده و امروز گرفتار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حوزه امنیت به نقطه‌ای رسیده‌ایم که وقتی رهبری می‌فرمایند "اینها هیچ غلطی نمی توانند بکنند" شعار نیست و توانمندی نظامی ما در حدی است که هیچ کس حتی فکر حمله نظامی را به ذهنش راه نمی‌دهد. رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به اینکه رهبری همیشه بر توانمندسازی اقتصادی تاکید دارند، گفت: خداوند نعمت هایی در کشور به ما داده است، چرا باید به لحاظ اقتصادی ضعف داشته باشیم؟ آنقدر که به بیرون نگاه می کنیم، اگر به توانمندی داخل نگاه کرده بودیم مشکلاتمان حل شده بود. دکتر مخبر افزود: مقام معظم رهبری بر به کارگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی تاکید می کنند، عصاره اقتصاد مقاومتی این است که امور را دست مردم بدهیم؛ نمی دانم چرا از این عمل واهمه داریم.
وی با تاکید بر اینکه نیازمند یک عزم و نهضت ملی برای حل دو موضوع اشتغال و فقر در کشور هستیم گفت: کشور امکانات بسیار وسیعی دارد و این وضعیت زیبنده مردم ما نیست. باید به تدابیر رهبری درباره الگوی مصرف و حمایت از تولید داخلی عمل کنیم. اگر این کارها را کرده بودیم دشمن به این سمت نمی رفت که ما را تحریم کند. رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه امروز در ستاد اجرایی هیچ کاری انجام نمی شود مگر اینکه منطبق با اقتصاد مقاومتی باشد و به ایجاد اشتغال کمک کند گفت: از اشتغال خرد گرفته تا اشتغال ناشی از صندوق های خرد و بنگاههای کوچک و متوسط را مدنظر داریم.دکتر مخبر ادامه داد: کار اقتصادی را به سمت مناطق محروم بردیم و نکته مهم این است که در هیچ پروژه ای روحیه ماندگاری نداریم و اکنون بیش از 30 شرکت آماده واگذاری به مردم از طریق بورس و فرابورس و... هستند. از سال 93 از بیش از 40 شرکت در حال خروج هستیم. وی با بیان اینکه با بیش از 350 گروه جهادی مرتبط شدیم و از آنها پشتیبانی می کنیم اظهار کرد: امروز شاهد افتتاح 130 مدرسه برکت هستیم. خاطرم هست که روزی رهبری فرمودند چه خوب است هزار نقطه کشور آباد شود و هزار مدرسه ساخته شود که بسیار حکیمانه بود. رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: تا امروز از قرارداد ساخت ۱۳۵۷ مدرسه، 930 مدرسه را تحویل دادیم و ۴۲۷ مدرسه دیگر هم در حال ساخت است. تا به حال بیش از 25 هزار پروژه در حوزه های مختلف را در کشور به انجام رسانده یا در حال انجام داریم، اما کار اصلی ما اشتغال بوده است. ما علاوه بر این نسخه 60 هزار بیمار سرطانی را پرداخت کرده ایم ، درمان 3000 زوح ناباور را در دست اقدام داریم و تا کنون 250 کودک به دنیا آمده یا به زودی متولد می شوند و حدود ۶۰ هزار وام اعطا شده است. دکتر مخبر افزود: برای کودکان ناشنوا کار کاشت حلزون گوش را شروع کردیم و تعداد قابل توجهی تحت درمان اند. 350 هزار شغل تاکنون توسط ستا ایجاد شده که کار اصلی ماست. رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با تاکید بر اینکه اگر معضل معیشت مردم حل شود کشور از همه لحاظ بیمه می‌شود اظهار کرد: همین حالا در بنیاد برکت بیش از 3 هزار تقاضای مشارکت مطرح شده که اگر هر کدام 2 میلیارد تومان آماده کرده باشند 6 هزار میلیارد تومان سرمایه ایجاد می‌شود. تمام کشورها با توسعه شتابان، بر مباحث دانش بنیان و شرکت های کوچک و متوسط تکیه کرده اند و با شرکت های بزرگ به جایی نرسیده اند. دکتر مخبر افزود: منابع مالی و مدیریتی مردم و خلاقیت، دلسوزی، تدین و عشق آنها به رهبری و نظام برای ما فرصت است. اگر تدابیر حضرت آقا را اجرا کنیم همه مشکلات حل می‌شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • مخبر: تهران علاقه‌مند به گسترش مناسبات خود با بورکینافاسو است
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • احمدی نژاد می‌گفت مشکل ما خود رهبری است!
  • تاکید امام جمعه فسا بر حل مشکل بیمه کارگران
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • بازگشت ۳۰۰۰ واحد تعطیل به تولید/ ۱.۲ میلیون نفر بیمه شدند
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید