Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@19:54:28 GMT

4 سال است به رسانه‌های دولتی مجوز نداده‌ایم

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۵۹۶۲۰

4 سال است به رسانه‌های دولتی مجوز نداده‌ایم

به گزارش ایلنا، نشست هم‌اندیشی معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بانوان مدیر مسئول برگزار شد.

حسین انتظامی با اشاره به تسهیل روند اعطای مجوز و رویکرد دولت در حمایت از بانوان در مدیریت رسانه‌ها، از رشد معنادار تعداد خانم‌های مدیر مسئول طی 4 سال گذشته خبرداد و گفت: دولت از مدیریت بانوان در رسانه‌های کشور حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مطبوعاتی به برخی مشکلات خاص بانوان در حوزه مدیریت و فعالیت در رسانه‌ها اشاره و تصریح کرد: وظیفه مسئولان و بطور ویژه مسئولان فرهنگی کشور این است که در سیاستگذاری‌های خود توجه ویژه‌ای به این تفاوت‌ها داشته باشند.

انتظامی با بیان اینکه ساز وکارها و برنامه‌های معاونت مطبوعاتی بطور کامل در سایت اطلاع رسانی معاونت مطبوعاتی منتشر می شود، خاطرنشان کرد: یکی از وجوه دسترسی آزاد به اطلاعات این است که چنانچه فردی از مسئولی سوالی داشته باشد، آن مقام مسئول به جایی استناد کند که فرد سوال کننده هم بتواند برای یافتن پاسخ از آن منبع استفاده کند.

وی به برخی محدودیت های اقتصادی دولت اشاره و خطاب به مدیران مسئول حاضر در نشست اظهار کرد: با همکاری و همفکری همدیگر می توانیم مصادیقی از مسائل دارای اولویت در مطبوعات را مشخص کنیم و در نهایت فعالیت‌های مطبوعاتی را زیر یک چتر حمایتی قرار دهیم که با پیشنهادها و پیگیری‌های اهالی مطبوعات و همراهی دولت انجام شود.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به سیاست عمومی دولت مبنی بر حمایت ویژه از بخش خصوصی اشاره کرد و با بیان اینکه دولت افتخار دارد در 4 سال گذشته مجوز انتشار هیچ روزنامه ای برای سازمان‌های دولتی و نهادهای عمومی صادر نکرده، افزود: در آیین نامه قانون جدید مطبوعات نیز تصریح شده که به هیچ یک از سازمان های دولتی و عمومی مجوز رسانه داده نشود.

انتظامی در ادامه به موضوع یارانه بیمه روزنامه نگاران اشاره کرد و گفت: هم اکنون بیش از 14 هزار نفر از اصحاب رسانه بیمه هستند و از یارانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیمه پایه و تکمیلی بهره‌مند می شوند.

وی با اشاره به انتشار بسته‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای هر سال، تصریح کرد: هدف ما این است که اصحاب رسانه از برنامه‌ها و طرح‌های حمایتی معاونت مطبوعاتی در حوزه یارانه‌های مستقیم، یارانه بیمه، طرح اشتراک، خرید مجلات برگشتی، تفاهم نامه ها و...مطلع شوند و بر این اساس برای راه‌اندازی و یا تداوم فعالیت‌های خود برنامه ریزی کنند.

وی در همین زمینه با بیان اینکه یارانه مستقیم به سه گروه از رسانه‌ها تعلق می‌گیرد، تصریح کرد: یکی از اولویت‌ها نشریاتی هستند که در استان‌های کم‌برخوردار منتشر می‌شوند به شرط اینکه مطالب تولیدی آنها مختص همان استان باشد.

معاون مطبوعاتی، نشریات منتشر شده در تک شهرهای غیرمراکز استانی را یکی دیگر از اولویت‌های اعطای یارانه مستقیم عنوان کرد و افزود: رسانه‌هایی که به موضوعات 13گانه منتشرشده در بسته حمایتی همچون «قرآن و معارف اسلامی،‌ فرهنگ ایثار، شهادت و دفاع مقدس، ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی، هریک از محورهای٢٤ گانه اقتصاد مقاومتی، ترویج زبان فارسی، پرهیز از واگرایی و تحکیم همبستگی ملی، افزایش سواد علمی جامعه و...» می‌پردازند از اولویت‌های ویژه حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برخوردارند.

انتظامی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه دوره‌های آموزشی تخصصی روزنامه نگاری اشاره و با تاکید بر اینکه استان‌ها در اولویت آموزشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارند، ابراز امیدواری کرد: پیشنهاد برگزاری دوره‌های مختلف از سوی تشکل‌های قانونی و صنفی و یا خانه‌های مطبوعات به دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها ارائه شود.

وی افزود: هزینه‌ای که روزنامه‌نگاران بیمه شده برای حضور در این دوره‌ها می‌پردازند در صورت اخذ نمره قبولی به آنها عودت داده می‌شود تا از این طریق گام‌هایی در زمینه توسعه کیفی مطبوعات برداشته شود.

در این نشست 3ساعته که در ادامه سلسله نشست‌های هم اندیشی با محوریت سیاست‌های معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور حدود 180 تن از بانوان مدیر مسئول برگزار شد، پیش از سخنان معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، 43 تن از مدیران مسئول به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

«اهتمام ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بحث آموزش در دوبخش مدیریتی و روزنامه‌نگاری، اصلاح برخی موارد رتبه بندی پایگاه‌های خبری و ارزیابی کیفی نشریات، لزوم توجه ویژه به نشریات تخصصی در طرح‌های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تاکید بر افزایش تعاملات نشریات تخصصی با نهادها و وزارتخانه های مرتبط، برپایی نمایشگاه رسانه‌های تخصصی، تقویت ارتباط میان وزارت علوم و وزارت ارشاد در موضوع حمایت از نشریات پژوهشی-ترویجی، افزایش نشست های تخصصی بانوان مدیر مسئول، اصلاح برخی آیین نامه‌های حمایتی، لزوم توجه ویژه به پایگاه‌های خبری استانی، تخصصی و اختصاصی و کمک به جذب آگهی‌های دولتی برای آنها، حمایت غیرمستقیم در حوزه زیرساخت بویژه در بخش پایگاه های خبری، تشکیل کارگروه قضایی جهت جمایت ویژه از مدیران مسئول زن در پرونده های مختلف از جمله مباحث مربوط به تامین اجتماعی، مالیات، قوه قضائیه و...» از جمله نکات مورد تاکید مدیران نشریات تخصصی در این نشست بود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند

به گزارش صدای ایران از ایسنا،امیر حسین سمیعی شامگاه یکشنبه ۱۱ اردیبهشت در نشست هم اندیشی با هنرمندان موسیقی استان بوشهر گفت: کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند و همه بر اساس قانون اجرا می‌شوند.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تلاشمان این است که پهنای موارد بوروکراتیک کنار گذاشته شود و بی واسطه با شما صحبت کنیم، ما وافقیم اگر مشکلاتی وجود دارد آمده ایم برای این که بشنویم و تمام تلاشمان را به کار ببریم تا مشکلات کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: موسیقی در بوشهر زنده است، همین پویایی و دغدغه مندی که مطرح شد نشان از زنده بودن این شهر در حوزه موسیقی دارد، لذا معتقدم در بوشهر موسیقی برای تمام ابعاد زندگی از جمله کار، سوگ، شادی، حرکت و امید در جامعه در نوع خودش گزینه دارد.

سمیعی یادآور شد: ما تلاش می‌کنیم که به تمام کسانی که در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت دارند نگاه تکریم و محبت داشته باشیم. تا جایی که قدرت داشته باشیم تلاش خواهیم کرد تا فاصله ما با هنرمندان کمتر شود و درصدد رفع مشکلات و دغدغه شما هستیم و باید همت کنیم تنش‌ها را کاهش داده و ظرفیت‌های کاری را شناسایی و افزایش دهیم.

وی در خصوص مشکلات سامانه‌ای مجوز‌های موسیقی گفت: ما نمی‌توانیم همه را با یک چارچوب مقایسه و بررسی نماییم و مشکلات ساختاری و فرایندی دارد که این‌گونه مشکلات با همین نشست‌ها رفع خواهد شد.

وی در مورد سالن‌های موسیقی و سخت افزار تصریح کرد: باید تلاش کنیم با افزایش امکانات لازم و اساسی زمینه تسهیل اجرای کنسرت توسط شرکت‌های مجری را در شهرستان‌ها فراهم کنیم.

سمیعی اضافه کرد: باور داریم موسیقی به نشاط اجتماعی کمک می‌کند و همه تلاشمان این است که فضا را پویاتر کنیم.

وی در خصوص اینکه گروه‌های موسیقی در برخی فصول کم کار یا تعطیل می‌شوند، گفت: باید در این خصوص چاره اندیشی کرد و ایجاد رویداد‌های اجرایی به تناسب آن ایام می‌تواند تاثیرگذار باشد و اگر در این مسیر موفق نبودیم باید از طریق صندوق هنر دنبال تدبیر و چاره‌اندیشی و راهکار باشیم.

در این نشست هنرمندان با بیان مشکلات، دیدگاه‌ها و نظرات خود خواستار حمایت بیشتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موسیقی استان بوشهر شدند.


دیگر خبرها

  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی