Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد سلگی سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای این جلسه با اشاره به سابقه‌ برگزاری هفته کتاب در دو دهه‌ گذشته گفت: در نیمه اول سال نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود که بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نیمه دوم سال نیز «هفته کتاب» بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور بر محور کتاب و کتابخوانی است که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

وی افزود: طبیعتا این رویداد فرهنگی بزرگ با این پیشینه برگزاری نیازمند برنامه‌ریزی ویژه است. این رویداد فرهنگی از سویی جنبه نمادین دارد و از سوی دیگر تلاش دارد به گسترش کتابخوانی در کشور کمک کند. به همین جهت شورای سیاست‌گذاری و ستاد اجرایی دو بازوی برگزاری این رویداد مهم فرهنگی محسوب می‌شوند.

سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وظایف شورای سیاست‌گذاری گفت: این شورا با ترکیب محدود خود وظیفه دارد درباره‌ی اهداف و برنامه‌ها به تصمیم‌گیری بپردازد زیرا این رویداد فرهنگی گستره‌ای از موضوعات و تکالیف را در برمی‌گیرد و اقشار بسیاری را درگیر می‌کند. برای نمونه گستره‌ی فعالیت‌های هفته کتاب شامل کتابخانه‌های زندان‌ها نیز می‌شود و در این هفته برنامه‌هایی برای این اقشار نیز برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: البته نوع نگاه به برگزاری هفته کتاب تابع اعضای شورای سیاست‌گذاری است تا با نظرات و پیشنهادات خود به برگزاری هر چه باشکوه‌تر این رویداد فرهنگی کمک کنند. امیدوارم با برگزاری جلسات این شورا بتوانیم هم‌افزایی‌ها را بیشتر کرده و موضوعات را تعمیق بخشیم.

در ادامه این نشست مجید غلامی‌جلیسه؛ دبیر بیست و پنجمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران به ارایه گزارش از فعالیت‌های هفته کتاب در سال گذشته و برخی از تمایزات آن با سال‌های پیش پرداخت و گفت: با توجه به شعار معاونت امور فرهنگی مبنی بر «ایران تهران نیست» در دوره پیش هفته کتاب از نیشابور «دومین پایتخت کتاب ایران» آغاز شد.

وی ادامه داد: همچنین سال گذشته تلاش شد تا از ظرفیت‌های مردمی در حوزه کتاب و کتابخوانی استفاده شود که استمرار آن می‎تواند موجب اتفاقات خوب در گسترش کتابخوانی باشد. البته گروه‌هایی نیز برای امسال شناسایی شده‌اند و تلاش خواهد شد در برنامه‌های امسال نیز حضور پر رنگی داشته باشند.

جلیسه استفاده از ظرفیت‎های فضای مجازی را سومین رویکرد مهم در سال گذشته دانست و گفت: استفاده از فضای مجازی می‎تواند به توسعه کتابخوانی کمک کند و به نظرم باید فعالیت در این حوزه را جدی بگیریم.

دبیر بیست و پنجمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دیگر فعالیت‌ها گفت: بیش از 2 هزار برنامه در استان‌های کشور برگزار شد و در این میان شهرداری‌ها بیشترین میزان مشارکت را داشتند. البته در این میان نیز صدا و سیما کمترین میزان مشارکت را داشت. در طرح پاییزه کتاب در هفته‌ کتاب سال گذشته بیش از 6 میلیارد ریال کتاب در کتاب‌فروشی‌های کشور به فروش رسید و بیش از 115 هزار نفر در این طرح کتاب خریدند. همچنین کتابگردی در تهران و برخی استان‌ها انجام شد.

در ادامه این جلسه اعضای شورای به بحث و تبادل نظر درباره برگزاری این رویداد فرهنگی پرداختند. همچنین بر اساس مصوبه شورای سیاست‌گذاری بیست و پنجمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از روز شنبه 20 لغایت 26 آبان ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، در نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری بیست و پنجمین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران علیرضا مختارپور، سعید پورعلی، محمد مهدی احمدی، محمود صلاحی، محمدمهدی فخری‌زاده، فریدون عموزاده خلیلی، علیرضا حاجیان‌زاده، علی اصغر سیدآبادی، همایون امیرزاده، نیکنام حسین‌پور، سیاوش پیریایی، داریوش رضوانی، مجید غلامی‌جلیسه و علیرضا کرمانی حضور داشتند.

502

هفته کتاب سرپرست معاونت امور فرهنگی مجید غلامی‌جلیسه ایران تهران نیست کتابگردی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۶۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر سید فردین تقی زاده مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در خصوص دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی گفت: اولین دوره این جشنواره در سال ۱۴۰۱ با حضور ۷۵۰ دانشجو از ۱۳۰ دانشگاه در سه بخش (قرآنی، معارفی و هنری) و ۱۸ رشته برگزار شد. وی درخصوص دومین دوره این جشنواره اظهار کرد: دومین دوره جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی و آیین تقدیر از برگزیدگان این جشنواره پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه سال جاری از ساعت ۹ الی ۱۲در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

تقی زاده با بیان این مطلب که این دوره از جشنواره با استقبال خوب دانشجویان و دانشگاهیان روبرو بود؛ تصریح کرد: تعداد شرکت کنندگان در این دوره تقریبا سه برابر جشنواره دوره اول بود و آثار ارسال شده تقریبا هشت برابر آثار دور گذشته بوده است به طوری که از زمان آغاز فراخوان یعنی دی ماه ۱۴۰۲ تا پایان آن یعنی ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ حدود ۳ هزار اثر ادبی و هنری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با اشاره به اینکه این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است؛ تصریح کرد: نکته قابل توجه دیگر این است که در این دوره از جشنواره، شرکت کنندگان در چهار بخش قرآنی، معارفی، هنری و ادبی شرکت داشته و در بخش قرآنی ۲۱۹ نفر و معارفی۳۵۰ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر به رقابت پرداختند.

وی اظهار کرد: ثبت نام در بخش‌های هنری و ادبی این دور جشنواره برای عموم دانشگاهیان سراسر کشور امکان پذیر بوده که در مدت ۴ ماهه فراخوان؛ تعداد ۶۷۸ نفر در بخش هنری و ۳۶۱ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور موفق به ثبت اثر ادبی در این جشنواره شدند.

تقی زاده تصریح کرد: در اختتامیه این جشنواره که در روز پنجشنبه مورخ ۱۳اردیبهشت ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار می‌شود، از حدود ۱۲۳ نفر در ۴ بخش ادبی، هنری، قرآنی و معارفی که شامل ۱۸ رشته ادبی: شعر و داستان کوتاه هنری: عکس، تصویرسازی، طراحی و نقاشی، خوشنویسی، طراحی پوستر معارفی: نهج البلاغه، حفظ موضوعی، صحیفه سجادیه قرآنی: قرائت (تحقیق- ترتیل) - اذان- حفظ تک جزء- حفظ ۵ جزء- حفظ ۱۰ جزء- حفظ ۲۰ جزء- حفظ کل است، تجلیل به عمل می‌آید.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ادامه داد: اختتامیه دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل، دکتر مؤذنی رییس دانشگاه شیراز، دکتر تقوایی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و جمعی از مسؤولان استان و دانشگاهیان سراسر کشور برگزار خواهد شد.

تقی زاده در پایان خاطر نشان کرد: نمایشگاه آثار برگزیده دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز همزمان با آیین پایانی این دور از جشنواره در کنار تالار فجر دانشگاه شیراز برپا خواهد شد همچنین در این جشنواره از کتاب آثار منتخب دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • برپایی کاروان اصفهان قدیم در چهارباغ + فیلم
  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • هند به نمایشگاه کتاب تهران نرسید،‌ یمن جایگزین شد
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران