Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب گفت: مجوزهای لازم جهت احداث پتروشیمی چهارم در منطقه ویژه اخذ شده و چنانچه برخی مشکلات پیش رو رفع شود به زودی شاهد کلنگ‌زنی این طرح بزرگ که به طور قطع سبب رونق اقتصادی پایدار منطقه است خواهیم بود.

به گزارش قدس آنلاین، فرهاد تاب‌زر با اشاره به اینکه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آباد غرب ۳۰ آذر سال ۱۳۸۵ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید اظهار داشت: در ۱۱ آذر ۸۹ قانون ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مذکور از سوی رئیس جمهور وقت ابلاغ و سازمان همیاری شهرداری‌های استان کرمانشاه به عنوان سازمان مسئول منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دنبال آن با تشکیل کنسرسیومی از اعضای حقوقی استان که اغلب از سرمایه‌گذاران استان کرمانشاه هستند سازمان مسئولی منطقه ویژه اقتصادی زاگرس از سازمان همیاری شهرداریهای استان کرمانشاه به شرکت منطقه ویژه اقتصادی زاگرس واگذار شد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آباد غرب با اشاره به اینکه این منطقه بیش از چند سال راکد بودن و عدم پیگیری به همین خاطر شروع عملیات اجرایی سرمایه‌گذاران انجام نمی‌شد عنوان کرد: با توجه به تأسیس این منطقه که از ۶ شهریور ۹۱ بوده است، تا سال ۱۳۹۴ فعالیتهایی انجام شده اما به دلیل مشکلات پیشروی امور اقتصادی منجر به حصول نتیجه مطلوب نشده بود بنابراین از سال ۹۴ با همت اعضای هیئت مدیره در منطقه سعی شد که تمامی امور ناتمام و حیاتی به اتمام رسانده شود.

تاب‌زر گفت: بنابراین نخستین اقدام مهم که برای این منطقه بسیار ضروری به شمار می‌آید راه‌اندازی گمرک بود که به انجام رسید و در تاریخ هشتم مرداد ماه سالجاری مقارن با هفته دولت و همزمان با بهره برداری نخستین واحد صنعتی تولید حلالهای آلی، گمرک نیز توسط استاندار به بهره‌برداری رسید.

وی عنوان کرد: فاز نخست مینی پالایشگاه در هفته دولت امسال به بهره‌برداری رسید که تولیدات این مینی پالایشگاه حلال‌های آلی مشتمل بر هیدروکربن سبک و سنگین- اکتان بوستر- حلالهای ۴۰۲ است و میزان تولید با ظرفیت سالیانه ۶۰ هزار تن در سال و اشتغالزایی مستقیم در فاز اول ۳۰ نفر و غیرمستقیم بیش از ۸۰ نفر مشغول به فعالیت می‌شوند..

تاب‌زر با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی منطقه‌ای جغرافیایی در هر کشور است که قوانین تجاری حاکم بر آن در قیاس با دیگر مناطق آن کشور شدت و محدودیت کمتری دارد گفت: هدف از تشکیل این مناطق، پشتیبانی از فعالیتهای اقتصادی و برقراری ارتباط تجاری بین‌المللی و تحرک در اقتصاد منطقه‌ای و تولید و پردازش کالا، انتقال فناوری، صادرات غیرنفتی، ایجاد اشتغال مولد و جلب سرمایه است بنابراین ایجاد گمرک به سهولت کار و رسیدن به اهداف مهم و اصلی منطقه بسیار تأثیرگذار است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آباد غرب به مزایای گمرک در این منطقه اشاره و عنوان کرد: از جمله مزایای گمرک منطقه به اختصار می توان به مواردی همانند عدم وجود محدودیت زمانی برای نگهداری کالا در پایانه‌های منطقه و انبارهای اختصاصی با هزینه‌های بسیار مناسب، معافیت از عوارض گمرکی برای واردات، ماشین‌آلات، مواد اولیه از خارج از کشور به منطقه، استقرار یک شعبه مجهز با کادر مجرب گمرک جمهوری اسلامی در منطقه برای ارائه خدمات گمرکی به سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان در سطح منطقه است.

وی افزود: مبداء و مقصد بودن گمرک منطقه برای کالاهای که به صورت ترانزیت خارجی از مبادی ورودی به کشور وارد و یا از کشور خارج می‌شوند، برقراری سیستم مکانیزه آسیکودا (طرح یکپارچه اداری) برای پذیرش اظهارنامه های صادراتی به صورت هوشمند و خودکار در گمرک منطقه از دیگر مزایای گمرک منطقه است

تاب‌زر به افتتاح پتروشیمی در این منطقه اشاره کرد و گفت: مجوزهای لازم جهت احداث پتروشیمی چهارم در منطقه ویژه اخذ شده و چنانچه برخی مشکلات پیش رو رفع شود به زودی شاهد کلنگ‌زنی این طرح بزرگ که به طور قطع سبب رونق اقتصادی پایدار منطقه است خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه توسعه منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب برای این شهرستان و کل استان کرمانشاه مزایای زیادی به همراه خواهد داشت، گفت: رشد و توسعه اقتصادی استان و بهره‌گیری از توانایی‌های بالقوه استان کرمانشاه و شهرستان، اشتغالزایی نیروی کارآمد که باعث بهبود فضای کسب و کار استان و شهرستان می‌شود تنها گوشه ای از وجود این منطقه ویژه اقتصادی در استان است.

وی افزود: با توجه به اینکه استان کرمانشاه به دلیل وجود شرایط جوی مناسب و وجود منابع غنی طبیعی جزء استانهای مهم کشور به شمار می‌آید وجود این منطقه می‌تواند ظرفیت‌های بالایی در جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی داشته باشد که همین امر زمینه ساز رشد و توسعه است.

تاب‌زر با اشاره به اینکه در مسیر توسعه این منطقه با برخی از مشکلات روبه‌رو بوده‌ایم، گفت: در هر مسیری مشکلاتی وجود دارد به‌ویژه مسیر اقتصادی و صنعتی که کم و بیش به طور روزمره درگیر آن هستیم اما آن چه مسلم است تلاش مضاعف و پیدا کردن راه حل مناسب در کوتاه ترین زمان ممکن برای از بین بردن مشکلات است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب به موضوع استخدام نیرو در این منطقه اشاره و بیان کرد: در بحث استخدام نیرو به میزان احتیاج بخش‌های مختلف بستگی دارد، ولی اولویت با نیروهای بومی منطقه است.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۶۰۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد

اولتان قالاسی مجموعه آثاری باستانی شامل ارگ مرکزی، شهر بیرونی و منطقه صنعتگران، گورستان تاریخی، تپه اولتان، خندق و کانال‌های باستانی در جنوب رود ارس و شمال شهر فعلی اولتان است.

اولین کاوش در اولتان قالاسی در سال ۱۳۵۱ انجام شده و این محوطه در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و دور جدید کاوش‌های باستان‌شناسی در این محوطه در سال‌های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ و سال ۱۳۸۷ انجام شده و تعیین عرصه و حریم محوطه نیز در سال ۱۳۹۸ انجام پذیرفته و در شورای حرایم کشور به تصویب رسید و اکنون در حال اجرا است.

به دلیل اهمیت قلعه اولتان برای اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل، در سال ۱۴۰۱ بررسی آرکئوژئوفیزیک این محوطه توسط دانشگاه شهید بهشتی تهران انجام شد و در همین سال و به دنبال آشکار شدن آثار در عملیات راهسازی، بخش جنوبی مجموعه اولتان قالاسی مورد کاوش نجات بخشی قرار گرفت و بخش دیگری از این کاوش نجات‌بخشی نیز از اسفندماه سال ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ انجام شد که آثار قابل توجهی نیز در این کاوش‌ها به دست آمد.

اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل اعلام کرده است: پیش از این پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی میراث‌ فرهنگی را به وزارتخانه متبوع داده و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این موضوع است و از هر اقدامی که بتواند به حفظ آن کمک کند دریغ نخواهد کرد.

به گفته رئیس گروه باستان‌شناسی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل، تابوت‌های چوبی دوره اسلامی به دست آمده از گورستان قلعه اولتان پارس‌آباد، آن را نسبت به گورهای ادوار اسلامی متمایز می‌کند و این محوطه ارزش تبدیل به پایگاه ملی میراث فرهنگی را دارد.

محوطه باستانی اولتان قالاسی یا قلعه اولتان در ۱۲ کیلومتری شهرستان پارس‌آباد مغان از توابع استان اردبیل و در حاشیه رود مرزی ارس یا آراز و ۵۰۰ متری غرب روستایی به نام اولتان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • احداث تیرپارک کامیون‌ های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • احداث تیرپارک کامیون‌های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • اسلام آباد موگویی رکوردار بارش‌های رگباری
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد