Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@06:48:14 GMT

جانشین تندر 90 از روسیه می‌آید (+عکس)

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۶۸۹۲۳

جانشین تندر 90 از روسیه می‌آید (+عکس)

جی اس ام - محمد دهقانی: امکان خروج تندر 90 از بازار با لزوم رعایت استاندارد‌های جدید خودرویی مطرح شد.


افزایش استانداردهای خودرویی از ۵۲ مورد به ٨٣ مورد در ستاد سیاست‌گذاری خودرو با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت مصوب و در خصوص چگونگی اجرای این استانداردها تصمیم‌گیری شد. پس از ابلاغ این مصوبه که ۸۱ مورد آن مربوط به استانداردهای ایمنی و کاربری و دو مورد آن مربوط به استانداردهای زیست محیطی است، تصمیم بر این شد خودروهایی که نتوانند تا دی ماه سال ۱۳۹۷ تعداد استانداردهای خودرویی خود را به ۸۳ مورد ارتقا دهند با توقف خط تولید مواجه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنا بر این مصوبه سال آینده را می توان سال تحولات اساسی در صنعت خودرو نامید، چراکه با الزام سازمان استاندارد مبنی بر رعایت استانداردهای جدید خودرویی، شاید برخی از خودروها که فروش کمابیش خوبی هم در بازار دارند، حذف شوند و خودروسازان باید به فکر جایگزین مناسبتری برای آنها باشند.

خودروهایی مانند خانواده پراید، پژو ۴۰۵، حتی تندر ۹۰ امکان خروج از بازار را دارند، چراکه نمی‌توانند این استانداردها را پاس کنند و گمانه زنی‌ها برای جایگزینی آنها مطرح شده است. گزینه‌های زیادی برای جایگزینی تندر ۹۰ وجود دارد، اما تا به حال رنو در خصوص جایگزین این خودرو اطلاعات دقیقی منتشر نکرده است لیکن با نگاهی به لیست محصولات این برند در می‌یابیم که نزدیکترین گزینه به تندر ۹۰ مدل وستا است که در بازه قیمتی ده هزار دلار قرار می‌گیرد، یعنی درست بازه قیمتی که تندر ۹۰ در آن، جا خوش کرده است.

لادا وستا یک سدان خانوادگی جمع­وجور از خودروساز روسی، AvtoVAZ است که اولین بار در نمایشگاه بین‌المللی اتومبیل مسکو ۲۰۱۴ به نمایش درآمد و فروش رسمی آن از اواخر سال ۲۰۱۵ آغاز شد. این خودرو با فاصله محوری ۱/۶ متر جایگزین مدل گرانتا در خط تولید لادا شده و پتانسیل تبدیل‌شدن به یکی از پرفروش‌ترین‌های این برند را دارد. وستا که بیشتر تمرکز خود را بر بازار کشور روسیه قرار داده، بر مبنای پلت­فرم جدید لادا B/C ساخته شده، پلت­فرمی که توسط مهندسان آفتاواز با همکاری متخصصان رنو-نیسان توسعه داده شده است.


طراح این مدل، شخصی به نام استیو مارتین است که طراحی برخی مدل‌ها در مرسدس‌بنز و ولوو را در کارنامه دارد. قلب تپنده این خودرو یک پیشرانه ۱/۶ لیتری بنزینی با قدرت ۱۰۶ اسب‌بخار است که می‌تواند با یک جعبه­دنده دستی ۵ دنده متعلق به رنو یا یک جعبه­دنده نیمه‌اتوماتیک تولید داخلی آفتاواز همراه گردد. این مدل در حالت استاندارد دارای تجهیزاتی مانند سیستم کنترل پایداری الکترونیکی، کنترل کشش و دستیار شروع حرکت در سراشیبی است و در آن می‌توان از چرخ‌های ۱۵ یا ۱۶ اینچی استفاده کرد.

ضمن اینکه یک تایر زاپاس نیز به همراه این خودرو ارائه می‌شود. در واقع، لادا وستا یکی از مجهز‌ترین خودروهای روسی در کلاس خود به شمار می‌رود. محل تولید این خودرو، در شهر ایژوسک روسیه واقع شده است و اگر بخواهد در بازار ایران حاضر شود، باید خود را برای رویارویی با مدل‌هایی مانند تویوتا یاریس و هیوندای اکسنت آماده کند. لادا وستا از یک موتور ۴ سیلندر ۱۵۹۶ سی سی با حداکثر قدرت ۱۰۶ اسب‌بخار و گشتاور ۱۴۵ نیوتن بهره می‌برد و می‌تواند در عرض ۱۱/۸ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۶۸۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است

آرش محبی‌نژاد اظهار کرد: از گذشته تا کنون تجارب قیمت‌گذاری دستوری در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد که این سیاست در هیچ دوره‌ای جواب نداده است. نه فقط برای خودرو بلکه برای شیر و ماست و لبنیات و لوازم خانگی نیز موضوع نرخ‌گذاری یک سیاست شکست خورده بوده و من تعجب می‌کنم چرا این سیاست درباره خودرو و دیگر کالاها که هزینه‌های ساخت مشخصی دارند ادامه پیدا می‌کند.
وی افزود: معتقدم تعیین قیمت ناشی از عدم تمرکز در سیاست‌گذاری صنعت خودرو است. صنعت خودرو متولی مشخصی ندارد که برای آن ریل‌گذاری کند، نقشه راه توسعه این صنعت را تدوین کند و در اجرا دخالت نداشته باشد. سیاست‌گذار فقط باید نظارت و هدایت کند و اجرا را به شرکت‌های خودروساز بسپارد.
محبی‌نژاد بیان کرد: قیمت کارخانه بعضا ۸۰ درصد پایین‌تر از قیمت بازار است اما بسیاری از افراد به دلایل مختلف مثل نداشتن گواهی‌نامه یا داشتن پلاک فعال از ثبت نام منع شده‌اند. در حالی که ممکن است فردی گواهی‌نامه نداشته باشد و بخواهد از راننده استفاده کند. با حذف این افراد حق مصرف‌کننده ضایع می شود. از آن طرف رانتی به عنوان یارانه سیاه در جامعه توزیع می‌کنیم که کم هم نیست.
وی تصریح کرد: تا زمانی که مساله قیمت‌گذاری دستوری حل نشود مشکلات صنعت خودرو حل نخواهد شد. فقط هر روز بر تعداد کسانی که از کیفیت و قیمت ناراضی هستند افزوده می‌شود.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان، ضرر دیگر ناشی از قیمت‌گذاری را متوجه سهامداران بورس دانست و گفت: علاوه بر ضرر خودروسازان و مصرف کنندگان خودرو، مردمی هم که در بورس سرمایه‌گذاری تا در تولید مولد نقش داشته باشند ضرر می‌کتند؛ زیرا وقتی سهام خودروسازان می‌ریزد سهامداران بی‌تقصیر شرکتهای بورسی نیز متضرر می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه مطالبات معوق قطعه‌سازان سر به فلک کشیده است گفت: میانگین زمان مطالبات معوق قطعه‌سازان به بیش از 150 روز رسیده است. قطعه‌سازی که بتواند 120 روزه مطالباتش را بگیرد سراغ نداریم. خودروساز هم  پول ندارد و به شیوه‌های مختلف نقدینگی‌اش از دست می‌رود. در نهایت محصول این شیوه سیاست‌گذاری صنعت خودرو خسران است و بس.

دیگر خبرها

  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • کشف محموله تنباکو به ارزش حدود سه میلیارد تومان در لامرد
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی