Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، معامله با خدا را عزت آفرین دانست و گفت: شهید حججی در معامله با خدا و برای حفظ دین به میدان رفت و خداوند به او عزت و افتخار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام آیت عباسیان امروز چهارشنبه در اجتماع بزرگ نوجوانان حسینی شهر کرمانشاه با عنوان «احلی من‌العسل»، که در محل آستان مقدس امامزاده ابراهیم طاقبستان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) و با اشاره به هدف و فلسفه خلقت انسان گفت: فلسفه این خلقت تبعیت از فرمان حق است و انسان هر آنچه خداوند تکلیف کند، باید اطاعت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه افزود: انسان باید با جان، مال و تمام هستی مطیع خدا باشد و بندگی او را لبیک گوید.

وی با اشاره به شخصیت امام حسین(ع) و ماندگاری قیام عاشورا پس از ۱۳۰۰ سال، گفت: این بخاطر اطلاعت و بندگی این امام بزرگوار و یارانش از خداوند بوده که به این جایگاه رسیده اند و ما پس از بیش از ۱۳۰۰ سال هنوز برای ایشان عزاداری می کنیم.

عباسیان اشاره ای نیز به شخصیت حضرت قاسم(ع) داشت و گفت: قاسم بن الحسن(ع) که یک نوجوان ۱۳ ساله بود، دعوت امام حسین در شب پیش از نبرد با دشمنان را لبیک گفت. ایشان با بصیرت، دانایی و هوشیاری آین دعوت را پذیرفت و حتی آرزومند رسیدن به فیض عظمای شهادت بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه خطاب به نوجوانان حاضر در این مراسم افزود: اگر بخواهید بندگیتان برای خدا باشد باید از همین سن کم، علم و آگاهی نسبت به تکلیفتان پیدا کنید.

وی با اشاره ای نیز به تشییع پیکر شهید حججی، گفت: ایشان با بصیرت و برای حفاظت از دین اسلام جنگید.

حجت الاسلام عباسیان تاکید کرد: کسی که می خواهد بگوید پیرو پیامبر(ص)، مکتب اسلام و امام حسین (ع) هستم باید هر جا که دین خدا را در خطر دید، به میدان رود.

وی تصریح کرد: امثال شهید محسن حججی ها و شهدای مدافع حرم وقتی دیدند دین دارد از جانب داعش تحریف می شود، نسبت به دفاع از دین به میدان رفتند.

عباسیان افزود: اینان دارای بینشی چون بینش قاسم بن الحسن(ع) بودند که شهادت را فیضی می دانستند که در دفاع از دین اتفاق می افتد. ایشان شهادت را شیرین تر از عسل و مرگ برای خدا را بالاترین فیض می دانستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه تاکید و خاطرنشان کرد: انسان تنها یک جان دارد، چه خوب است آن را برای دفاع از دین خدا و ارزش های دین فدا کند.

وی تصریح کرد: وقتی مقام معظم رهبری بر پیکر حججی بوسه می زند، یک افتخار بزرگ است و چون با خدا معامله کرده خدا به او عزت و افتخار داده است. هر کس که با خدا معامله کند، خدا به او عزت و افتخار می دهد.

عباسیان در پایان خطاب به نوجوانان حاظر در این اجتماع گفت: قاسم بن الحسن(ع) همسن شما بود و با زحمتی از مولایش امام حسین(ع) اِذن میدان خواست تا به میدان برود و به آرزویش یعنی شهادت برسد. پس شما نیز تلاش کنید که قاسم گونه باشید و زندگی کنید.

لازم به ذکر است، این همایش به همت اداره کل اوقاف و امور خیریه و با همکاری آموزش و پرورش استان کرمانشاه با حضور بیش از ۲ هزار دانش آموز پسر نوجوان برگزار شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۰۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه، گفت: براساس قانون دستگاه‌های اجرایی به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری را برای خدمت‌رسانی به این جامعه تخصیص دهند که هنوز در استان کرمانشاه عملیاتی نشده است. - اخبار استانها -

علی‌جعفر رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه جامعه عشایری استان بعد از جامعه شهری و روستایی سومین جامعه استان است اظهار داشت: با وجود اینکه جمعیت عشایر تنها 4.2 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند اما ییشترین نقش را در اقتصاد استان را دارند.

وی با بیان اینکه عشایر استان با داشتن سه میلیون و 400 هزار رأس دام سبک 30 درصد از نیاز پروتئینی استان را تأمین می‌کنند عنوان کرد: 13 هزار و 800 خانوار عشایری استان با 86 هزار نفر جمعیت 6 ماه از سال را در مناطق ییلاقی استان می‌گذرانند و 6 ماه دیگر را به مناطق گرمسیری استان و استان‌های خوزستان، لرستان و ایلام کوچ می‌کنند.

رضایی گفت: با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان تقویم کوچ عشایر تهیه شده و کوچ از 15 فروردین 1403 آغاز شده و تا 15 اردیبهشت ادامه دارد و بعد از آن می‌توانند وارد مراتع استان شوند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه افزود: با بخشی از دستگاه‌های مرتبط با عشایر از جمله نیرو انتظامی، مرزبانی و سپاه عشایری برای تأمین امنیت مسیر کوچ عشایر هماهنگی لازم انجام شده که عشایر با آسودگی خاطر کوچ کنند.

وی با اشاره به هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل راهداری به منظور ارائه خدمات به عشایر در مسیر کوچ بیان کرد: آبرسانی و تأمین آب شرب سالم توسط تانکر از وظایف اداره کل امور عشایری است و سوخت مورد نیاز شامل نفت سفید و گاز مایع در اختیار جامعه عشایری قرار می‌گیرد.

رضایی گفت: براساس سیاست سازمان، ما تنها وظیفه تامین آب شرب عشایر را داریم اما با پیگیری و تأمین اعتبار 50 تا 60 درصد آب احشام نیز تأمین می‌شود و بخشی از آب احشام را خود عشایر باید تأمین کنند.

وی عنوان کرد: پنل‌های خورشیدی توسط وزارت نیرو و شرکت توانیر براساس اعتباری که در قانون بودجه مصوب شده تهیه و در اختیار سازمان امور عشایری قرار می‎گیرد و این پنل تنها برای تأمین روشنایی و شارژ تلفن همراه است اما مقرر شده در صورت تأمین اعتبار عشایری که فاصله کمتری نسبت به برق شهری دارند از این ظرفیت استفاده کنند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: سهمیه پنل خورشیدی در سال گذشته 800 مورد بوده اما با وجود پیگیری‌های متعدد تنها 400 مورد به ما تخصیص یافته و از طریق قرعه کشی بین عشایر توزیع می‌شود.

رضایی با انتقاد از کم بودن سهمیه آرد عشایر عنوان کرد: سرانه آرد جامعه عشایری 12 کیلوگرم است و مکاتبات متعددی با سازمان برای افزایش این سرانه انجام شده اما باید در شورای آرد و نان کشور مطرح شود که هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی دو بار در سال دام عشایر را به صورت رایگان معاینه و واکسن می‌زنند، گفت: اداره کل امور عشایری به تنهایی قادر به رفع مشکلات این جامعه نیست و براساس قانون تمام دستگاه‌های اجرایی استان به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری در راستای خدمات رسانی به این جامعه هزینه کنند اما تاکنون عملیاتی نشده و مشکلات همچنان پابرجا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • رژیم صهیونیستی در کف میدان شکست خورده است
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری