Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@08:27:10 GMT

۸ کشوری که بنزین کمتر از ۲ دلار دارند

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۷۱۱۱۹

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قیمت بنزین در آمریکا در ماه های گذشته روندی افزایشی داشته و از گالنی ۲.۳۴ دلار به گالنی ۲.۶۲ دلار رسیده است.

البته طوفان هاروی بر مرکز پالایش نفت کشور تاثیر گذاشته و موجب افزایش قیمت نفت و متعاقب آن قیمت بنزین شده است. با این حال در حالی که نگرانی ها برای بالا رفتن قیمت ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آخرین آمار منتشر شده، آمریکا یازدهمین کشوری است که بنزین ارزان و سومین کشوری است که دارای بنزین مقرون به صرفه نسبت میانگین دستمزد روزانه در جهان است.

البته کشور های دیگری در جهان هستند که هر گالن بنزین را کمتر از دو دلار به فروش می رسانند. این کشورها می توانند قیمت بنزین را پایین نگه دارند.

۸. امارات متحده

هر گالن بنزین: ۱.۹۱ دلار

امارات متحده سال گذشته هشتمین کشور در جهان است که به طور میانگین ۳ میلیون بشکه در روز نفت تولید می کرد و ۴۰ درصد تولید ناحالص ملی این کشور وابسته به نفت است.

۷. نیجریه

هر گالن بنزین: ۱.۷۶ دلار

تولید نفت نیجریه در طول سال های گذشته به دلیل شورش های داخلی با رکود رو به رو شده است. این کشور آفریقایی در سال گذشته روزانه ۱.۴ میلیون بشکه در روز نفت تولید می کرد که این میزان ۳۵ درصد تولید ناخالص ملی این کشور بوده است.

۶. مالزی

هر گالن بنزین: ۱.۶۸ دلار

این کشور آسیایی یکی از دو کشور غیر اوپکی در این لیست است. مالزی بیست و پنجمین تولیدکنند نفت با ۶۶۱ هزار بشکه در روز است. اما دولت مالزی با دادن یارانه به راننده ها قیمت بنزین را کنترل کرده است.

۵. مصر

هر گالن بنزین: ۱.۳۱ دلار

مصر دیگر کشوری است که عضو اوپک نیست،اما در لیست بنزین ارزان قرار دارد. مصر بیست و هشتمین تولیدکننده نفت در جهان است و دولت این کشور با دادن یارانه قیمت نفت را پایین نگه داشته است.

4. کویت

هر گالن بنزین: ۱.۳۱ دلار

سال گذشته این کشور جایگاه نهمین تولیدکننده جهان را به خود اختصاص داده است. این کشور ۶۰ درصد تولید ناخالص ملی و ۹۵ درصد درآمد صادراتی خود را از نفت خام بدست می آورد. این کشور بخشی از درآمدهای خود را برای پرداخت یارانه به بنزین هزینه می کند.

۳. ایران

هر گالن بنزین: ۱.۲۵ دلار

سال گذشته ایران پنجمین تولیدکننده نفت جهان بوده است. ایران پس از لغو تحریم ها در سال گذشته نزدیک به ۴ میلیون بشکه نفت در روز تولید کرده است. تحریم ها در گذشته شاید موجب شد این کشور از برخی از یارانه های انرژی خود بکاهد، اما همچنان برای بنزین یارانه می پردازد.

۲. عربستان سعودی

هر گالن بنزین: ۰.۹۱ دلار

عربستان سعودی در طول سال های گذشته نیروی غالب در بازار بوده است. سال گذشته این کشور دومین تولیدکننده نفت با ۱۰.۵ میلیون بشکه در روز بوده است.اما همچنان ۸۵ درصد درآمد صادرات این کشوروابسته به نفت است و ۵۰ درصد تولید ناخالص ملی این کشور به نفت بستگی دارد.

۱. ونزوئلا

هر گالن: ۰.۰۱ دلار

در حالی که عربستان بزرگترین تولیدکننده نفت در اوپک است، ونزوئلا اولین کشور در میزان ذخایر نفت در جهان است. یارانه های بنزین در این کشور به حدی رسیده که بنزین در این کشور تقرییا مجانی است.البته این یارانه ها اقتصاد این کشور را هم دچار بحران کرده است.

منبع: صبحانه آنلاین

انتهای پیام/

در این 8 کشور بنزین کمتر از 2 دلار قیمت دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت