Web Analytics Made Easy - Statcounter

تسنیم نوشت: عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی تاخیرات پروازی ایرلاین‌های را ناشی از "فشار زیاد" بر صنعت هوانوردی دانست. وی در جلسه مشترک با اعضای کمیسیون عمران مجلس عمر هواپیماهای کشور را 23 سال اعلام کرد.

وی با اشاره به تصویب آیین‌نامه حقوق مسافر مدعی شد: اگر حقوق مسافری مورد تعدی قرار بگیرد می توان از آن دفاع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه این موضوع این بوده که علیرغم اوضاع نامناسب ناوگان هوایی، میزان تأخیرهای پروازی کاهشی بوده است.

اما آیا واقعا روند تاخیرات پروازی شرکت‌های هواپیمایی کاهشی بوده و از حقوق مسافران در برابر ایرلاین‌ها دفاع شده است؟

در پاسخ به پرسش، آمار رسمی سازمان هواپیمایی کشوری ادعای عالی‌ترین مقام وزارت راه و شهرسازی را رد می‌کند. مطابق آمار منتشر شده در خصوص پروازهای فرودگاه‌ مهرآباد درفروردین امسال 45 درصد از پروازهای 16 ایرلاین با تاخیر انجام شده است.

در ماه بعدی یعنی اردیبهشت ماه میزان پروازهای تاخیردار این فرودگاه به 48 درصد افزایش یافته است. البته در خردادماه 75 درصد پرواز شرکت‌های هواپیمایی به موقع و 35 درصد با تاخیر انجام شده بود.

این در حالی است که در اولین ماه تیر 46 درصد پرواز تاخیردار برای ایرلاین‌ها ثبت شد. در مردادماه 96 نیز 45 درصد پروازها با تاخیر انجام شده است. با توجه به این آمار چگونه وزیر راه و شهرسازی می‌گوید میزان تاخیرات پروازی کاهشی بوده است. چنانچه تاخیرات پروازی سال‌های 92، 93، 94 و 95 را محاسبه کنیم، وضعیت از این هم بدتر خواهد شد.

از سوی دیگر به تازگی سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با بیان این‌که میزان تاخیر پروازها یکی از مشکلات اساسی فرودگاه امام است،‌گفته بود:‌ «در نیمه نخست امسال میزان تاخیرات پروازی به یک میلیون و پنجاه هزار دقیقه رسید که موجب هرج و مرج می شود. »

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۲۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟

نرخ بیکاری آلمان در ماه آوریل بدون تغییر به ۵.۹ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، آژانس کار آلمان در گزارش خود اعلام کرد که نرخ بیکاری این کشور طی ماه آوریل در شرایط فصلی تعدیل شده به ۵.۹ درصد رسید که مشابه ماه مارس و مطابق با انتظارات است.

تعداد بیکاران به ۲ میلیون و ۷۵۰ نفر رسید که نسبت به ماه قبل ۲۰ هزار نفر کاهش داشت اما نسبت به سال قبل ۱۶۴ هزار نفر افزایش داشت. در شرایط فصلی تعدیل شده، این رقم ماهانه ۱۰ هزار نفر کاهش یافت.

بیکاری که هم به معنی بیکاری و هم افراد تحت تاثیر سیاست‌های بازار کار یا ناتوانی کوتاه‌مدت در کار است، با ۱۱ هزار نفر در سطح فصلی تعدیل شده به سه میلیون ۵۷۲ هزار نفر کاهش یافت و به نرخ ۷.۶ درصد رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • رتبه دوم تردد بین استانی به بوشهر رسید
  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • از سرگیری پروازهای ترکیش ایرلاین به افغانستان
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان