Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@20:08:31 GMT

درمان طبیعی سوزش سر دل با این 7 روش

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۷۲۲۶۸

درمان طبیعی سوزش سر دل با این 7 روش

پول‌نیوز - به دنبال درمان سوزش سر دل خود هستید؟ در این مقاله شما را با 7 روش علمی و طبیعی درمان سوزش سر دل آشنا می کنیم.

سوزش سر دل بیچاره کننده است. می تواند باعث شود احساس نفخ و تهوع کنید و جوری است که انگار قفسه سینه تان آتش گرفته است. به دلیل وجود همین درد و سوزش هاست که اغلب مردم تصور می کنند علت سوزش سر دل، زیاد شدن اسید معده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدس بزنید چه شده؟ سوزش سر دل اغلب به دلیل مقدار خیلی کم اسید معده که با خوراکی های مشکل دار و سلامت ضعیف روده ترکیب شده است، ایجاد می شود.

ولی حقیقت این است، وقتی که نیمه شب از خواب بیدار می شوید از شدت سوزش نفسی تازه کنید، تنها چیزی که به آن اهمیت می دهید، متوقف کردن این سوزش است، نه دلیل ایجاد آن و غریزه تان به شما می گوید جلویش را بگیرید. مطمئنا باید رفلاکس اسید معده را حل کنید، چون در طول زمان منجر به مشکلات گوارشی زیادی خواهد شد، از جمله رشد بیش از حد باکتری، التهاب روده و یا *چکه کردن روده.

*چکه کردن روده Leaky gut syndrome: روده چکه کن به معنای رسوخ ناخواسته برخی از محتویات روده، به محیط داخلی بدن می باشد. متاسفانه، این اتفاق زیاد می افتد و موجب بروز طیف وسیعی از مشکلات مزمن می گردد. هنگامی که برخی از محتویات روده به علت آسیب دیده گی دیواره روده، وارد محیط استریل جریان خون می شوند، می توانند سبب بروز یا شعله ور شدن ناراحتی های مختلفی در بدن شوند.

در این مقاله 7 روش علمی و طبیعی را به شما معرفی می کنیم که بدون نیاز به مصرف آنتی اسید بتوانید سوزش سر دل را از بین ببرید (اهمیت مساله اینجاست که داروهای کاهش دهنده اسید معده با مشکلات سیستم ایمنی، پوکی استخوان و مرگ زودرس در ارتباط هستند).

محدود کردن غذاهای تشدید کننده سوزش سر دل

بعضی از غذاها می توانند باعث شل شدن اسفنکتر مری (esophageal sphincter) شده، در نتیجه اسید معده می تواند به مری برگردد. این خوراکی های تشدید کننده سوزش سر دل عبارتند از گوجه فرنگی، مرکبات، شکلات، کافئین و چای. سعی کنید طی یک دوره زمانی مصرف آن ها را حذف کنید تا کم کم احساس بهتری پیدا کنید.

آب کردن وزن اضافه

علاوه بر مشکلات دیگر، اضافه وزن می تواند خطر پیشرفت علایم رفلاکس را افزایش دهد. می توانید سوزش سر دل را با از دست دادن چربی کاهش دهید، با مصرف ترکیبی از پروتئین بدون چربی، چربی های سالم، مقدار زیاد سبزیجات غیر نشاسته ای و کربوهیدرات های دیر هضم. مصرف یک شیک پروتئین برای صبحانه، گزینه اول من برای کاهش سریع وزن است و زمانی که می خواهید وزن اضافه خود را همزمان با سوزش سر دل خود کم کنید، سرعت اهمیت بالایی پیدا می کند.

مصرف قندتان را کاهش دهید

مطالعات زیادی نشان می دهد که کاهش مصرف شکر، بیماری سوزش سر دل را بهتر می کند. در واقع تحقیقات نشان می دهد که خوردن کربوهیدرات ها با شکر بالا حتی بیشتر از یک رژیم غذایی چرب یا قهوه می تواند رفلاکس را بدتر کند و داشتن رژیم با کربوهیدرات کم این علایم را کاهش می دهد. بهتر است از کربوهیدرات هایی که قند پایینی دارند در غذای خود استفاده کنید، مانند لوبیا، کدو حلوایی و انواع بری ها.

گلوتن را حذف کنید

تخمین زده می شود که حدود 30 درصد مردم به نوعی به گلوتن حساسیت دارند و ممکن است مصرفش منجر به علایم رفلاکس شود. در واقع در یک مطالعه، افرادی که گلوتن را محدود کرده بودند متوجه بهبود سریع و مداوم علایم رفلاکس شدند. به همین دلیل است که باید خوراکی های ناسازگار مانند گلوتن را شناسایی کرده و مصرف شان را محدود کنید که معمولا باعث افزایش وزن و نشانه های رفلاکس اسیدی هم می شوند.

مصرف هوشمندانه مکمل ها

در اغلب ما با افزایش سن، آنزیم های گوارشی و اسید معده کاهش پیدا می کند و معنی اش این است که نمی توانیم پروتئین ها را به خوبی تجزیه کنیم. نتیجه؟ رفلاکس اسیدی و سایر مشکلات هضم. مصرف یک مکمل آنزیم های گوارشی با کیفیت می تواند تجزیه پروتئین ها را بهبود داده و با علایمی مثل گاز، نفخ و سوزش سر دل مقابله کند.

استرس خود را کنترل کنید

احتمالا از قبل می دانستید که استرس و اضطراب می تواند منجر به رفلاکس اسیدی و سایر مشکلات روده شود. تحقیقات این امر را ثابت کرده اند، افرادی که در معرض استرس طولانی مدت بوده اند، به طور قابل توجهی ضربان قلب، فشار خون و نشانه های رفلاکس شان افزایش داشته است. بنابراین ایجاد آرامش باید اولویت اولتان باشد! دوچرخه تان را برداشته و در فضای باز سواری کنید، برای پیک نیک به پارک رفته و همان جا ناهار بخورید یا کتابی را بخوانید که به آن علاقه دارید.

خواب با کیفیت داشته باشید

یک مطالعه نشان داد که، خواب بد شبانه نشانه های رفلاکس را در روز بعد بدتر می کند که به نوبه خود منجر به کاهش بیشتر کیفیت خواب می شود. برای آماده کردن مقدمات یک خواب با کیفیت، وسایل الکتریکی خود را یک ساعت قبل از خواب خاموش کرده و در وانی محتوی نمک اپسوم ( یا نمک دریا ) کمی استراحت کنید تا بدن تان آرام شود یا یک دمنوش طبیعی و آرام بخش مثل بابونه بنوشید.

دفعه بعدی که احساس سوزش سر دل داشتید به جای استفاده از آنتی اسیدها سبک زندگی تان را با این نکات کاملا طبیعی تغییر دهید تا برای همیشه از شر مشکلات رفلاکس اسیدی راحت شوید.

منبع: سیمرغ

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایرج خسرونیا، در آستانه برگزاری کنگره متخصصان داخلی ایران، اظهار داشت: امسال در مورد تازه‌های بیماری‌های دستگاه گوارش، تازه‌های بیماری‌های قلب و عروق، ریه، بیماری‌های عفونی و…، سخنرانی خواهیم داشت؛ همچنین پیرامون عوارض مزمن و کهنه بیماری کرونا و تازه‌های درمان آن نیز مباحث خوبی خواهیم داشت.

وی افزود: در شرایط پیش رو مهم‌ترین نگرانی بی توجهی به بهداشت فردی و اجتماعی است و اینکه مردم دیگر ترسی از بیماری کرونا ندارند و بهداشت را رعایت نمی‌کنند، ماسک نمی‌زنند و دخانیات مصرف می‌کنند؛ متاسفیم که بگوییم تعداد مصرف کنندگان سیگار و دخانیات نسبت به چهار دهه پیش بیشتر شده و به ویژه در زنان کشور گسترش بیشتری پیدا کرده است.

خسرونیا گفت: متأسفانه هر روز شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم و عوارض مصرف دخانیات، بیشتر از گذشته مشهود است.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه هر سال تعداد فراوانی رزیدنت داخلی پذیرش می‌شود ولی همچنان از این بابت کمبود‌هایی داریم، افزود: اغلب این متخصصان برای ادامه تحصیل به رشته‌های فوق تخصصی جذب می‌شوند یا اینکه مهاجرت کرده و یا از گردونه درمان به دلایل مختلف خارج می‌شوند.

خسرونیا گفت: عده فراوانی از پزشکان فارغ التحصیل، متأسفانه به اقدامات زیبایی برای مراجعان مطب خود روی آوردند این در شرایطی است که وجود متخصص داخلی در مسیر درمان و رسیدگی به بیماران در سراسر کشور همیشه پر اهمیت بوده است.

وی افزود: امروزه همکاران جوان فارغ التحصیل به رشته‌هایی که درآمد بیشتری خواهد داشت مانند فوق تخصص گوارش و یا قلب و عروق گرایش پیدا کردند و متأسفانه به رشته‌های عفونی و خون کمتر توجه می‌شود و متقاضی کمتری دارد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ضمن ابراز نگرانی از اینکه مطب‌های متعددی تعطیل شده و بدین ترتیب در آینده نزدیک جایگزینی برای متخصصان و فوق تخصص‌هایی که از گردونه طبابت خارج شده و یا مهاجرت می‌کنند وجود نخواهد داشت، گفت: شاید در آینده‌ای نه چندان دور هموطنان برای درمان بیماری‌های صعب العلاج خود مجبور به خروج از کشور باشند.

خسرونیا ادامه داد: پزشکان از دیدگاه مردمی جز گروه‌های شغلی با درآمد خوب هستند ولی در واقع این‌طور نیست و فقط حدود ۱۰ درصد پزشکان درآمد خوبی دارند و از شغل خود راضی هستند؛ جالب اینکه تمامی مسئولین و سیاستگذاران کشور نیز برای درمان خود به همین ۱۰ درصد پزشک معروف و پردرآمد مراجعه می‌کنند و تصور می‌کنند همه مطب‌ها به همین اندازه شلوغ و پر مریض است.

رئیس سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: یکی از مشکلات عدیده جامعه پزشکی مربوط به تعرفه است، به همین خاطر نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی و وزیر بهداشت نوشتیم، مبنی بر اینکه متخصصین طب داخلی فقط نسخه نویس هستند و درآمد دیگری ندارند پس باید مورد حمایت تعرفه‌ای قرار بگیرند که در ابتدا موافقت‌هایی صورت گرفت ولی در عمل شاهد حمایت از همکاران متخصص داخلی در کشور نبودیم.

خسرونیا افزود: تعرفه اعلامی کنونی امکان پاسخگویی هزینه‌های اداره مطب و معیشت پزشکان را نخواهد داد به همین خاطر عده‌ای از همکاران ما به ناچار مجبور به خروج از گردونه درمان هستند، مهاجرت می‌کنند و یا به شغل‌های جانبی و خدمات زیبایی برای مراجعان می‌پردازند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی گفت: مالیات و درآمد‌های دولت با میزان رشد تورم افزایش پیدا می‌کند، ولی متأسفانه تعرفه پزشکی از این روند تبعیت نمی‌کند و همیشه در محدوده ۲۰ یا ۳۰ درصد افزایش، ثابت و اصطلاحاً «فریز» شده است!

خسرونیا افزود: با تورم ۴۰ درصدی ولی سال گذشته تعرفه ۲۰ درصد افزایش یافت، امسال هم با وجود تورم و افزایش چند برابری هزینه‌های جاری زندگی و نگهداری مطب، مالیات، افزایش تعرفه ورود به محدوده طرح ترافیک و سایر مسائل، شاهد رشد چندانی در میزان تعرفه‌های پزشکی نیستیم؛ به خصوص پزشکان جوان که درآمد کمتری دارند مشکلات خیلی بیشتری خواهند داشت و موجب بی انگیزگی آنان خواهد شد.

وی با اشاره به مسائل فرهنگی جامعه گفت: از سوی دیگر برخی برنامه‌های نمایشی و سریال‌های تلویزیونی، جامعه پزشکی را به شیوه‌های مختلف مورد تمسخر قرار می‌دهد که این رفتار موجب توهین به این افراد خدوم و تحقیر جایگاه ارزشمند آنان در سلامت مردم خواهد شد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به اینکه هزینه برگزاری کنگره‌ها در کشور به طور عجیب و فزاینده افزایش یافته به طوری که برگزاری یک همایش علمی در فضای دانشگاهی هزینه چندین میلیاردی به همراه دارد، افزود: برای چهار روز اجاره سالن همایش، حدود یک و نیم میلیارد تومان هزینه دریافت می‌شود که با احتساب هزینه‌های جانبی دیگر مبلغ کلانی خواهد بود؛ به اعتقاد من دولت باید حمایت لازم را جهت برگزاری همایش‌های علمی انجام دهد در غیر این صورت شاهد تعطیلی برخی از همایش‌های علمی خواهیم بود، چون با این مبالغ دریافتی از پزشکان بابت ثبت نام، امکان گرداندن همایش‌ها و کنگره‌های دوره‌ای مقدور نخواهد شد.

سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند