Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@19:51:54 GMT

پیشرفت 40 درصدی پیچیده‌ترین پروژه ریلی کشور

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۷۵۲۷۰

پیشرفت 40 درصدی پیچیده‌ترین پروژه ریلی کشور

مجری پروژه راه آهن دورود - خرم آباد گفت: این پروژه ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش ایسنا، محمد شاهوردی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در راستای کمک به پروژه‌های لرستان تصمیم گرفته شد که یکی از مؤسسات قرارگاه خاتم‌الانبیاء در مرکز استان مستقر شود که در پی آن دفتر مرکزی مؤسسه امید پارس از تهران به خرم‌اباد منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به احداث پروژه راه‌آهن دورود – خرم‌آباد توسط مؤسسه امید پارس اضافه کرد: کار اجرایی این پروژه در شش ماهه دوم سال 93 آغاز شد و در حال حاضر ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. از 104 کیلومتر مسیر اصلی این پروژه 75 کیلومتر آن فعال بوده و مابقی آن به خاطر بحث معارضین ملکی و تأسیساتی به انجام نرسیده است.این پروژه 10 میلیون مترمکعب خاکبرداری داشته که تاکنون 9 میلیون مترمکعب آن انجام و از 12.5 کیلومتر تونل آن، 6.5 کیلومتر حفاری شده است.

وی یادآور شد: راه‌آهن دورود- خرم‌آباد پیچیده‌ترین پروژه ریلی کشور است چراکه باید از رشته‌کوه‌های زاگرس عبور کند.

شاهوردی افزود: 12 رشته تونلی که در این مسیر وجود دارد از موارد استثنایی در پروژه‌های کشور است که حفاری 10 رشته از این تونل‌ها به پایان رسیده و دو تونل دیگر که یکی از آنها 4460 کیلومترمربع طول دارد به عنوان طویل‌ترین تونل ریلی خاورمیانه مطرح است.

مجری پروژه راه آهن دورود - خرم آباد تصریح کرد: 240 آبراهه در این پروژه وجود دارد که 100 مورد آن اجرا شده است؛ در این مسیر 25 پل خاص و 45 تقاطع جاده روستایی و بین شهری وجود دارد. در سه نقطه از این پروژه تقاطع با آزادراه اراک-خرم‌آباد وجود دارد که قرارگاه خاتم‌الانبیاء به کارفرما پیشنهاد داد که طرح معماری خاصی روی آنها انجام دهد که خوشبختانه این مهم انجام شد که مسیر آن می‌تواند یکی از بهترین مسیرهای گردشگری و توریستی برای کشور باشد. حدود 1250 نفر در این پروژه مشغول به کارند و 450 دستگاه از ماشین‌آلات نیز به کار گرفته شده‌اند.

مجری پروژه راه آهن دورود - خرم آباد یادآور شد: تأمین منابع مالی این پروژه از محل فروش سهام فولاد خوزستان است که متأسفانه در حال حاضر چرخه وصولی این مطالبات بسیار زمان‌بر است و باید پروسه‌ای 17 مرحله‌ای برای تزریق اعتبار به این پروژه بگذرد.

وی خاطرنشان کرد: آخرین کارکردی که بابت این پروژه به قرارگاه پرداخت شده مربوط به مهر و آبان سال گذشته است.

شاهوردی افزود: نمایندگان استان باید با تدابیری در رفع این مشکل تلاش کنند چراکه تأخیر در وصول مطالبات و کارکردها به پروژه لطمه می‌زند چراکه منابع زیادی در این پروژه وجود دارد و تأخیر در انجام کار، زیان‌بار است؛ برای اتمام این پروژه به 750 میلیارد تومان با درنظر گرفتن بحث معارضین، اعتبار نیاز است. از دیگر مشکلاتی که بر سر راه اجرای این پروژه قرار دارد، بحث معارضین است که باید تدابیری برای رفع آن اندیشید.

وی با اشاره به عملیات اجرایی بهسازی فرودگاه خرم‌آباد نیز، گفت: این پروژه با مشکلاتی روبرو شد که خوشبختانه رفع و این طرح به بهره‌برداری رسید. 37 میلیارد تومان بدهی به پروژه فرودگاه خرم‌آباد است که امیدواریم با پیگیری مسئولین به نتیجه برسد.

مجری پروژه راه آهن دورود - خرم آباد ادامه داد: پروژه راه بزنوید به هشت‌گرد و لیروک از دیگر پروژه‌های در دست اقدام قرارگاه خاتم است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۵۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه

محمدامین بهرامی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در جلسه انجمن کتابخانه‌های استان کرمانشاه با اشاره به ضرورت راه‌اندازی کتابخانه مرکزی، گفت : این پروژه مهمترین و بزرگترین بنای فرهنگی استان است و در صورت راه‌اندازی می‌تواند محل مناسبی برای انجام برنامه‌های فرهنگی و هنری استان باشد.

وی افزود: در حال حاضر بسیاری استان‌ها صاحب کتابخانه مرکزی هستند و در غرب کشور تنها استانی که کتابخانه مرکزی ندارد، کرمانشاه است.

بهرامی با اشاره به شروع این پروژه در سال ۱۳۸۶ گفت: این پروژه در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع در پنج طبقه و با زیربنای ۱۲ هزار مترمربع در دست احداث است.

وی به پیشرفت ۶۳ درصدی پروژه اشاره و تصریح کرد: متاسفانه به دلیل مشکلات اعتباری این پروژه بعد از ۱۷ سال به این میزان پیشرفت رسیده است.

بهرامی اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه را ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: تاکنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان اعتبار صرف پروژه شده تا به پیشرفت ۶۳ درصدی برسد، اما برای اینکه بتوانیم پروژه را تکمیل کنیم با توجه به افزایش قیمت‌ها به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز داریم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با اشاره به تصویب اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای این پروژه در سفر دور اول رییس جمهور به استان، گفت: در این سفر مقرر شد از این میزان اعتبار، ۲۰ میلیارد تومان آن توسط سازمان برنامه و بودجه و ۱۰ میلیارد تومان آن از محل اعتبارات نفت تامین شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون از این میزان اعتبار ۵.۶ میلیارد تومان آن در سال ۱۴۰۱ و ۱۰ میلیارد تومان در سال گذشته تخصیص شد که صرف تکمیل پروژه شده و اکنون برای ادامه کار به تامین اعتبار جدید نیاز داریم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون و خطا ندارد
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون خطا ندارد
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • یادواره شهدای حسین آباد دورود
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود