Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا استان تهران، سید علی عظیمی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد گفت: این طرح که پروژه توسعه روستایی قلمداد می شود با همکاری برنامه عمران ملل متحد اجرا می شود که از سال ۱۳۹۱ در استان تهران و شهرستان ملارد به مرحله اجرا درآمده و تاکنون ۱۴ روستای این شهرستان واقع در منطقه اخترآباد زیر پوشش این پروژه بین المللی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت : تشکیل صندوق توسعه روستایی ، برگزاری دوره های آموزشی برای جوامع محلی ، تشکیل تعاونی توسعه شقایق ملارد و نهال کاری در محدوده این طرح انجام شده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: این پروژه در راستای استفاده صحیح از منابع طبیعی و ایجاد معیشت پایدار و در آمدزایی، مشارکت در بهبود دسترسی به خدمات، احیای اراضی مرتعی تخریب شده ، تقویت پوشش گیاهی و توانمندسازی جوامع محلی به ویژه زنان روستایی به مرحله اجرا درآمده است.

عظیمی یادآور شد: صندوق توسعه روستایی که ۶۰۰نفر عضو دارد تاکنون توانسته است ۷۵۳ میلیون تومان به صورت وام با کارمزد ۴درصد در اختیار جوامع محلی برای تقویت تولید همچون راه اندازی کارگاه های خانگی، پرورش مرغ و طیور و تولید نهال قرار دهد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد اضافه کرد: بیابان زدایی در

۱۲۸ هکتار و ایجاد بادشکن زنده (نهالکاری) به طول پنجاه کیلومتر در اطراف جاده های روستایی در محدوده اجرای این پروژه با مشارکت مردم محلی انجام شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۶۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود.

عباس گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پروژه کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از پروژه‌های راهبردی است که با پیگیری‌های چندساله به ثمر نشست و در اسفندماه سال ۱۴۰۰ فاز اول آن به بهره‌برداری رسید.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه در ابتدا تحت عنوان خوراک کودک ۳۱ سال در حد یک ستون، سقف و تیرچه بلوک رها شده بود و بعد از ۳۱ سال در دستور کار فروش قرار گرفت که با پیگیری‌های مستمر و مذاکرات متعدد با وزرای وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موفق شدیم مصوبه احیای کارخانه را اخذ کنیم.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: با سرمایه‌گذاری شرکت تامین اجتماعی کشور (شستا) فاز اول آن در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری رسید که روزانه ۲۰۰ تن شیر را فرآوری می‌کند.

گودرزی بیان کرد: در فاز دوم که هم اکنون در حال اجرا است ظرفیت آن به ۵۰۰ تن و در فاز سوم به ۱۰۰۰ تن خواهد رسید و در فازهای بعدی سایر محصولات در رابطه‌ با مواد اولیه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: این پروژه ظرفیت توسعه در تولید محصولات مختلف را داشته و یکی از نکات مهمی که در این پروژه وجود دارد این است که ۹۰ درصد شیرهای دریافتی به پساب تبدیل می‌شود که با توجه به هماهنگی‌های بین شرکت و شهرداری بروجرد مقرر شد که پساب با پمپاژ و انتقال جهت آبیاری فضای سبز حاشیه کمربندی مورد استفاده قرار گیرد که مکملی برای زحمات شهرداری در توسعه فضای سبز خواهد بود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس ادامه داد: این پروژه یکی از زیرساخت‌های ارزشمندی است که همواره استعداد رشد، تعالی و توسعه در آن وجود دارد.

گودرزی اظهار کرد: کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از افتخارات شهرستان محسوب می‌شود و زمینه ساز توسعه دامپروری در شهرستان است که یکی از مزیت‌های استان ما محسوب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شیر مورد نیاز از استان‌های دیگر تامین می‌شود اگر در شهرستان دامپروری توسعه پیدا کند در قیمت تمام شده تاثیر بسزایی خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید حرکت‌های دانشجویی در حمایت از غزه در جوامع بین‌المللی تبیین شود
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط